Kapitel 1

935 21 3
                                    

Kims-perspektiv

RIIIIIING!!!!

Min mobil ringer och jag fumlar med min hand på bordet och får tag på den. Det var bara väckarklockan 'tur' tänkte jag för mig själv. Jag gick upp och rakt in i dushen och glömmde att ta av mig kallingarna.

-Skit också...

Jag hoppar ut och tar av mig dom i ren frustration, jag kliver in igen och sedan roppar mamma på mig att varmvattnet snart tar slut men jag årkar inte lyssna så jag börjar nynna på min favorit låt Circles.

-I've been looking for a hmhm... running around with my head down, my pride in the ground.

Sen vaknar jag ur mitt tänkande av att varmvattnet slutar och iskallt vatten forsar ner på min smala ärrade kropp.

-Fan!! Jag borde lyssnat på mamma, säger jag tyst för mig själv. Jag torkar min svidande kropp och går och sätter på mig ett par svarta jeans, en ljusblå t-shirt och en grå extra hoodie över. Efter det går jag tillbaka in i badrummet och fixar till mitt kolsvarta hår som vägrar att lägga sig som jag vill.

Jag springer ner för den branta glastrappan som jag fortfarande inte vant mig vid så jag snubblar på tredje trappsteget faller frammåt och slår i hela överkroppen. Min mamma kommer springandes och frågar

-Hur gick det du slog dig väl inte?!

-Nää, jag mår, ugh... jätte bra. Jag känner hur jag behöver spy men årkar inte gå upp igen så jag reser mig upp och ser att jag börjat blöda på händerna. Min pappa kommer rusandes så som han alltid gör efter ett lov från jobbet.

-Åh Kim, ha det så bra i skolan...

Han sprang vidare ut till köket där mamma och min storasyster Melinda redan satt. Jag följer efter honom och tar en frukt och går sedan ut i hallen. Jag är inte direkt någon morgonmänniska så jag försöker slippa föräldrarnas stress genom att bara gå till skolan så fort som möjligt men innan jag ens hunnit sätta på mig mina sneakers kommer mamma ut och kramar mig så hårt att jag knappt kan andas.

-Ma... mma, du, du kväver mig. Fick jag till slut fram.

-Oj, förlåt gubben, men jag är bara så glad över att du börjar i gymnasiet. Skriker hon nästan. Hon vände och gick in i köket till Melinda och började skälla på henne för hennes kläder var för avslöjande men jag orkade ärligt talat inte lyssna på samma sak som de pratat om i flera månader så jag gick ut och satte mig i bilen och väntade.

Eftersom det var min första skoldag i en helt ny stad så insisterade mamma på att skjutsa mig och jag kunde verkligen inte övertala henne, hon var för, för envis.

Efter 5 minuter kom hon ut och hon kom småspringandes mot bilen i sina skyhöga klackskor. Min mamma är nämligen modell och har extremt tajt shema på morgonen så hon hinner inte byta kläder på jobbet, vilket blir extremt pinsamt för mig eftersom hon har perfekta kroppen för en 40 åring och hon envisas alltid med att jag ska få alla nya saker som finns och det inkluderar kläder, telefoner, inredning och allt inom det området.

Vi körde ut från den stora parkeringen i hennes nya ferrari, jag hade faktiskt på något sätt fått henne att tro att skolan var 3 km bort när den egentligen var så jag skulle slippas ses med henne och hon släppte av mig vid några radhus, vilket hon blev skeptiskt till men jag förklarade för henne att " det här är rätt ställe okej, det ligger bakom skogen där" sa jag och pekade på en gigantisk granskog som såg extremt skrämmande ut.

Caspers-perspektiv 

 En snubbe i vanliga kläder kliver ur en extremt snygg bil och han går bort mot skogen och... sedan går han tillbaka när bilen åkt.

-Va fan gör han egentligen? Sa jag högt, och jag tror han hörde för han började kolla runt men jag satt i mitt rum på andra våningen med fönstret öppet så jag tror inte han såg mig.

*Senare i skolan...*

Jag slänger in väskan i skåpet och slänger igen det med en sån smäll att alla runt omkring hoppar till. Jag antar att det är sånt som händer om man är för stark, tänker jag självsäkert.

Jag kollar runt på alla tjejer som går förbi och sneglar på mig där jag står lutad med armarna i kors. Men när jag börjat fantisera om hur alla tjejer skulle se ut nakna ringer skolklockan och jag går in i mitt klassrum. När jag kommer in så ser jag att det finns två platser lediga bredvid varandra och jag går till den som stod vid fönstret.

Läraren börjar babbla om något men jag lyssnar inte riktigt utan jag drömmer mig bort och tänkte på vad jag hade gjort förra helgen jag började nästan bli hård, pågrund av att det jag gjort var att ha sex med min flickvän som går en klass över.

Sedan öppnades dörren med ett gnissel och en kille kommer in, han kollar ner i marken och man ser inte hans ansikte pågrund av en grå hoodie som han har dragen över huvudet men när läraren ber honom att presentera sig själv så kollar han upp...


Säg inte nej *On hold/Will not be updated*(boyxboy)Where stories live. Discover now