-13-

463 31 8
                                    

-Alev'in Ağzından-

Okuldan kaçsammı diye düşündüm. Çok yorgundum ve şu lanet okuldan nefret ediyordum. Ama Deniz ile sabahki konuşmamız cidden beni rahatlatmıştı. İnanmışmıydı gerçekten? Yazık. Çantamı alıp sınıftan çıktım kendime erkek bulmalıydım rahatlamaya ihtiyacım vardı. 

Abaza erkeklerin bol olduğu sokaktan geçmeye karar verdim. Onlar bana bakınca bile tahrik oluyorlardı. 

...

Sokağa girişimle gözlerin bende olduğunu anladım hepsi dudaklarını ısırıyordu, haklılardı cidden güzel bir vücuda sahiptim. Ama her erkekle de yatamazdım aslında yatardım ama erkeğimin sert ve sözünün arkasında duran biri olması gerekiyordu. Benim her dediğime 'tamam' diyecek bir ana kuzusu istemiyordum. Şansıma bakın ki karşıma bir erkek geldi. Uzun boyluydu ve fazla esmerdi ama idare ederdi. 

''Ov güzelim'' dedi. ''Yakıyosun.''

Ona sikici bakışlarımdan attım, geri çekilmesini bekledim. Ama karşılık olarak aynı bakıştan bana da atınca aradığım erkeğin bu olduğunu anladım.

''Yakıyosun kelimesi benim yanımda az kalır'' dedim.

''Haklısın güzelim. Boş musun?'' dedi.

''Evet'' dedim göz kırparak. Hemen elini belime atıp sokağın bitişindeki evine gittik.

...

''Senin yumuşak biri olduğunu sanmıştım.''

''Belki görünüşte öyleyim güzelim, ama sözlerim ve bacaklarımın arası öyle değildir. Biliyorsun.'' dedi göz kırparak. 

''Bunu anlamış oldum.'' dedim ve yataktan kalktım.

''Hoooop güzelim? Nereye?''

''Evime gerizekalı görmüyormusun? İşimiz bitti.'' dedim pantalonumu da giyip, çıktım. Yatakta öyle kalmıştı. Kalacağımı sandı herhalde mal . Şimdi işime hallettiğime göre eve gitmeliydim. 

...

-Deniz'in Ağzından-

Acaba Alev'i arasam mı? Uyandığımdan beri onu düşünüyordum. Yeni tanıştığım - tanışamadığım- bir kız nasıl olur da bu şekilde hayatıma girebilirdi? Ben onunkine girememişken, o nasıl beynime kazımıştı adını bu şekilde? Bunları onun düşünmesi gerekmez miydi? Kız olan o, aşık olması gereken. Ama iyi olan benim, aşık olanda. Ne yapsam çıkmıyordu aklımdan. Kalkıp yatağı tekmeledim. Serçe parmağım kopacakmışçasına acıyordu. Ama umrumda değildi onu unutmalıydım beynimdeki yerinden çıkartmalıydım onu. Tuvaletin kapısına da vurdum. Ve tekrar, ve tekrar. Ardından ayağım tuvalette kaldı. Kapıyı kırmıştım amk. Daha sağlam olamazmıydı?  

''Anneeeeeeeeeeee!!'' dedim Terlik sesleri yeri kıracaktı bildiğin.

''NE VA..'' ''DENİZ BU KAPININ HALİ NE? ''AYAĞININ NE İŞİ VAR ORADA.'' 

''Anne...Bağırma....Birini çağır.. ÇIKARSIN AYAĞIMI ŞURADAAAN!!''

''Bağırma annene eşşek. Hemen Mehmet Beyi arıyorum ve açıklama kısmını sana bırakıyorum..... Alo Mehmet bey..'' dedi ve odamdan çıktı.

...

Yarım saat sonra Mehmet denen adam ayağımı çıkarmıştı. Ama bakışlarını gözlerimden çekmiyordu. Ne kapıda ayağım vardı herkes yapar bunu değil mi? 

Neyse şimdi ayağıma annemin getirdiği bezi saracağım ve yatacağım. Bu kadar. Ne Alev, ne acı hiç bişi sadece UYKU...

*Selam genjler *-* artık daha sık yb gelecek ^^ Bu arada okuyucu sayımız 3K olmuş. Hepinizi çok teşekkürler :** Bu arada voteleri çok tutalım artık lütfen djsfkdsfld. Yeni kapak da çoqsel dimi evet kdjfdslfds nys Yeni bi bölümde görüşmek üzere 💎 *

Bad Girl.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin