kap 5

4.8K 86 15
                                    

Tack så mycket för över 250 läsare på en dag. Ni är bäst, vid 1k läsare kommer en överraskningen.

_____________________________________________

Det var fullt med folk vid badplatsen. Vi behövde nästan parkera ett helt kvarter bort. Jag längtade efter att bara få kasta mig ner i vattnet men först behövde jag verkligen gå på toaletten. Som tur var så fanns det toaletter där. Jag gick in på toan och valde ett bås. Då och då hörde jag någon gå förbi men sen blev det knäpp tyst. Jag var alldeles ensam. Jag satt och knäppte på min mobil och så öppnades dörren. Jag hörde några fotsteg och sen blev det tyst igen. Jag la ner min mobil i fikan och torkade mig, sedan spolade jag. Jag öppnade bås dörren och gick till kranen. Egentligen var det onödigt att tvätta händerna jag skulle ändå hoppa ner i vattnet men det kändes ohygieniskt att inte göra det. Jag tjänade in mina händer och satte på kranen. Plötsligt öppnades en av bås dörrarna bakom mig men ingen steg ur.

- Ehm, hallå?

Jag fick inget svar. Sakta gick jag mot bås dörren. För varje steg jag tog ville jag bara springa ut här ifrån av rädsla men en nyfikenhet väcktes inom mig.

- Är det någon där?

Tomt. Ingen var i båset men hur kunde de då ha öppnats? Jag inbillade nog mig bara. Dörren var säkert öppen hela tiden. Jag började gå mot utgångspunkt dörren tills ännu en bås dörr slogs upp och jag fick en panik attak.

- AAAAAAAAAAA!!

Det var en man som sprang ut i full fart från toaletten. Jag hann inte se så mycket förutom att han bar en röd munkjacka. Jag tog ett par djupa andetag. Fafan gjorde han på damernas? Jag började gå mot dörren tills jag såg en lapp ligga på golvet. Jag vet inte varför men jag plockade upp den och läste innehållet. "Den nya blonda kommer snart". En kuslig känsla gick igenom kroppen. Vad menade texten? Den nya blonda..

StalkerDär berättelser lever. Upptäck nu