Bölüm 8

858 53 9
                                    

ASLI

Ah ben şansıma tüküreyim ya. Bu piç herifin yanında onu boğmadan durabilmek için kendimi yeyip bitiriyorum. Geçmiş karşıma pis yine sırıtıyor. Allah’ım sen yardım et delireceğim. O değil de Kordon’un annesi konusu var benim bunu araştırmam lazım tabi bu itten fırsat bulursam. Acaba gerçek annesi mi? Ya gerçek annesiyse, gerçekten karşımda oturan şerefsizin karısıysa, Kordon’un annesi. Acaba ne yapar? Bence bu iş hiç iyi olmayacak hemen bulmam lazım.

“Başkan izninle ben bilgisayarların başına geçeyim. Biliyorsun uzmanlık alanım bu.”

“İyi geç kız, bari boş oturma.” Lan ben bu iti boğarım. Yok, birde geçme deseydi. Ah Kordon niye sık demedin ki şu itin kafasına, turşusunu mu kuracaksın? Yavaşça bilgisayarların olduğu kısma ilerledim. Geldim sonunda, oturdum bilgisayarlardan birinin başına. İyi güzel ya kimse yok. Biraz araştırdım. Ve son olarak gerçeği öğrenmek kaldı. Olamaz! Gerçekten Kordon’un annesi bu itle oğlunun baş düşmanıyla evli olamaz dimi! Ben bunu nasıl söyleyeceğim ona ya kız kardeşinin bu ite baba dediğini? Bilmiyorum ama haber vermeliyim. Yemişim görevini Kordon’unu aileden önemli ne olabilir ki bu adam için. Yani adam daha önce bu acıyı kızını karısını kaybederek yaşamış bir de annesini kız kardeşini kaybederek yaşamak istemez her halde. Bence kendimle konuşmayı bırakıp onu arasam iyi olur. Korkarak ta olsa aradım. Çaldı, çaldı ve açtı.

“Sen kimsin?”

“Yuh Kordon ya adımı bile kaydetmemişsin!”

“Aslı?”

“Aslı ya nerden anladın?”

“Başımda senden başka bela yokta ondan. Ne istiyorsun?”

“Görende durmadan arayıp bir şey istiyorum sanır.”bu adamı deli etmeye bayılıyorum.

“Kısa kes Aslı bir sorun mu var?”bu neden bana bir süredir adımla hitap ediyor ya.

Yani normalde benden nefret ediyordu ama son zamanlarda sanki alışmaya başladı. Daha doğrusu o telefonla konuştuktan sonra.

“Kordon buluşmamız lazım yeni şeyler var!”

“Aslı telefonda söylesen olmuyor mu?”

“Kordon! Amma uzattın sende söylense söylerdim herhalde bende sana meraklı değilim!”

“Tamam, be iyi ki bir şey dedik, geliyorum. Nerede buluşacağız?” yok ya bu adamın kafasına bir şey düşmüş. Kesin.

“Kordon sen iyi misin?”gerçekten merak ettim ya.

“Aslı! Şimdi bir yer söyleyecek misin söylemeyecek misin?”

“Tamam, eski sanayi bölgesinde 17 numaralı depoda olacağım oraya gel.”

“Ya sabır. Kızım sen benim kim olduğumu unutuyorsun galiba?”

“Yok, sanmıyorum Kordon değil misin sen?”

“O zaman bana emir vermeyi kes!”

“Ya sabır ben emir vermiyorum sen öyle anlıyorsun.”

“Aslı seninle uğraşamam hiç. Geliyorum bekle.” Odun ya suratıma kapattı. Oh olsun sana sen miydin kızdan bir şey olmaz diyen. Bak seni nasıl sinir ediyor.

Beklemekten sıkıldım zaten Botan itinin de haberi yok. Gıcıklık olsun diye yapıyor resmen. O değil de ben ona nasıl gerçekleri anlatacağım. Nasıl diyeceğim ya nasıl? İnşallah sakindir ya. Anarmol olurdu tabi ki onun sakin olması ama. İşte kapı açıldı. Saklandığım yerden baktım. Oh Kordon’muş. Çıktım yanına benim geldiğimi duyunca hemen bana döndü.

BÜYÜK SIR SON HAMLE (şefkat tepe hikayesi)Where stories live. Discover now