10

395 17 7
                                    

Jag vaknade upp på en Iskall gata. Min mage värkte fortfarande och jag kände en stark puls i mitt huvud. Jag la handen mot huvudet och reste mig försiktigt upp. Jag öppnade försiktigt ögonen och kollade snabbt ner på mina armar. Dom va blåa.

"Please tell me this is just a dream, please." Viskade jag tyst. De va kallt ute och fortfarande mörkt.

"Wake up, wake up" upprepade jag flera gånger. Men detta var ingen dröm. Jag va kvar. Jag började halta påväg hem. De va ungefär 50 meter kvar till mitt hus. Jag satte handen som stöd mot magen. Värken va obeskrivlig. Medan jag tog mina steg påväg hem så rann de då och då ner en tår för min kind.

"If only Harry was here right now" sa jag tyst.

Jag vinglade upp för den lilla trappan och tog försiktigt av mig skorna, och stängde dörren.

Jag gick försiktigt upp till mitt rum och satte mig på golvet. Tårarna hade börjat rinna och jag studerade mina armar.

•varning•
Dom hade nu börjat bli blåare och lite röda. Jag tog en vass kniv som låg på en av mina hyllor. Och tog lade den mot min hud. Ska jag verkligen göra de? Just nu?

Jag drog sedan kniven några gånger över huden och lät blodet rinna ner från mina armar. Flera tårar började rinna ner för mina kinder och jag Pep till ibland.

Jag skrek högt. Ingen var hemma som tur va. Men ändå så skullle de vara skönt att ha någon som satt här vid min sida. Någon jag kunde prata med och glömma bort all smärta. Min röst började sakta tina bort. Och de sved på armen. ''Help..me'' viskade jag tyst då jag inte kunde skrika längre. Tårarna rann fortfarande ner för mina kinder.

Hur kunde jag vara så dum som trodde att Felix hade blivit snäll för en gångs skull. Och varför slog han mig? Vad hade jag gjort honom? Han hade ju sårat mig. Bara av tanken fick mig att skrika och slå med armen i marken. Smärtan bultade i min arm och jag skrek lite högre.

-Harry's POV"

"Guys I'm going home" hade jag sagt till killarna och jag gick av flygplanet igen för att hälsa på Celine. Jag klarar mig inte utan henne. De har knappt gått några dagar men jag måste få träffa henne.

"Celine?" Frågar jag och knackar på dörren.

Jag öppnar dörren och hör någon pipa.
Jag springer fort in till Celines rum och ser henne med blodiga armar, hennes kind va helt blå och de vita golvet hade ändrat färg till mörkrött av blodet.

Hon har tårar i ögonen och tittar oförstående på mig.

Jag gick sakta fram till henne och lade kniven ifrån henne.

Hon la sina blodiga armar runt om min midja och jag drog henne närmare mig. Hon va iskall.

"I'm never gonna leave you again, I promis you" sa jag lugnt och smekte hennes trassliga hår.

"What happen Celine?" Frågar jag oroligt.

"I... I can't talk about it.. Not now" grät hon.

Jag nickade bara och jag förstog henne. Något måste ha hänt. Hon får säga när hon är redo. Jag bar upp henne till sin säng och jag kröp ner bredvid henne.

"It's going to be okey, i promis" sa jag lugnande till henne. Hon nickade svagt och några tårar rann ner från hennes kind.

"I'm so sorry, i shulden't have leave" sa jag tyst.

"It's not your foult" sa hon tyst innan hon började andas tyngre och tillslut somnade.
-~~~~-
-Smile4luke

Lights Off || h.sWhere stories live. Discover now