4.3 Gluténmentes

984 141 544
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❝There I was again tonight
Forcing laughter, faking smiles
Same old tired, lonely place
Walls of insincerity, shifting eyes and vacancy
Vanished when I saw your face
All I can say is, it was enchanting to meet you❞

taylor swift - enchanted


Az étterem illemhelyiségében álltam, a mosdókagylónak támaszkodva, és az elmúlt tízperces sírásom eredményét bámultam: még a számon is elkenődött a smink, de messze nem ez volt a legrosszabb. A kék szemfestékem a homlokomtól egészen az állam felső részéig húzódott, hol halványabb, hol pigmentáltabb foltokban.

Megszidtam magam, amiért sírás közben ennyire dörzsöltem a szemem, mintha ki akartam volna facsarni belőle a könnyeket, hogy ne maradjon több. Csakhogy nem úgy tűnt, mintha valaha elfogynának, és fogalmam sem volt, hogyan jutok majd így haza.

Nem az érdekelt, Jason mit szól majd hozzá, ha meglátja az arcom. A randi alatt bebizonyította, hogy nem illünk össze, sőt, egy percet sem akartam tovább vele tölteni, és arra jutottam, hogy bármennyire is a segítségemet kérte, nem szabad igent mondanom a kérésére.

Nem egyszerűen az zavart, hogy Becca tetszett neki helyettem, ahhoz már hozzászoktam az évek során. Még a szüleim számára is ő volt a tökéletesebb gyerek, úgy éreztem, ezt a helyén tudnám kezelni.

Az nem akart összeállni, ahogyan a lányokról és főleg Beccáról beszélt. Úgy éreztem, meg kell tőle védenem a legjobb barátnőmet. Bármennyire is idegesített néha, hogy bárhová megyek, bármit csinálok, mindig ő van a középpontban, egyértelmű volt, hogy Jasonnél jobbat érdemel. Talán Becca túl válogatós, talán nem is érdeklik még a fiúk, annyira lefoglalja a tanulás, de mindenkinek jobb jár egy olyan srácnál, aki a lehető legkevesebb energiabefektetéssel szeretne összeszedni valakit.

Jason szavaiból arra következtettem, kevéssé érdekli a módszer, és sokkal jobban vonzza a cél elérése. Nem tudtam jószívvel rábólintani az egyezségünkre úgy, hogy ezt tudtam róla.

Soha többet nem is akartam, hogy a ma este eszembe jusson.

Ha ugyanúgy eltüntethettem volna a randit az életemből, amilyen könnyen vízzel és szappannal letöröltem a szemfestékem maradványait az arcomról, akkor megtettem volna, még akkor is, ha ugyanúgy piros, fájdalmas foltokat hagy maga után a dörzsölés, mint a szemem körül.

Idegesen dobtam bele az utolsó darab nedves, mintájában egy batikolt pólóra emlékeztető vécépapírt a szemetesbe, és idegesen vettem észre, hogy az alapozó és a festék az arcom másik felén még jelen van.

hype. - Vajon hány szerelmet bír még el a Wattpad?Where stories live. Discover now