4.1 Gluténmentes

1.2K 131 901
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


❝And it took you five whole minutes
To pack us up and leave me with it
Holdin' all this love out here in the hall
I think I've seen this film before
And I didn't like the ending
You're not my homeland anymore
So what am I defending now?
You were my town
Now I'm in exile, seein' you out
I think I've seen this film before❞


taylor swift - exile


Bizonytalanul néztem körbe, magam sem tudtam, talán egy másik Leát keresve.

Kellett lennie legalább még egynek, hiszen valaki a Mindjárt hajnalt is megírta, és szerettem azt hinni, hogy az a történet nem belőlem szól.

– Colin, ha nem haragszol, sietnénk – állt elém védelmezőn Becca, és hátravetette a válla felett kibontott haját. – Ma aztán végképp semmi szükség arra, hogy elrontsd Lea kedvét.

Értékeltem Becca kedvességét, de akaratlanul is nagyon kíváncsi lettem arra, hogy Colinnak mi megbeszélnivalója lehet velem. Azok után...

Talán fél év is eltelt, mióta utoljára civilizáltan egymáshoz szóltunk.

Ideje volt kinyitnom a számat, és kezembe venni az irányítást.

– Becca, semmi gond. Meg tudom védeni magam én is – fordultam a legjobb barátnőm felé, aki összeráncolt szemöldökkel nézett rám. – Szóval, mit szeretnél? – kérdeztem Colintól.

– Nem itt. Négyszemközt – nézett nyomatékosan a srácokra, majd Beccára.

– Rendben – indultam meg a házunkkal ellentétes irányba vivő buszmegálló felé, de még mielőtt Colin mellé érhettem volna, Becca közénk furakodott, és megragadta Colin karját.

– Ha megbántod Leát, mindenkinek azt mondom, hogy súlyos, fertőző, nemi úton terjedő betegséged van – mondta kimérten Becca, és összeszűkült szemekkel nézett Colinra. Az alig százötvenöt centijével kissé komikus látványt nyújtott. Colin megforgatta a szemét, de lassan bólintott. – Össze ne merd törni a szívét – sziszegte a legjobb barátnőm. Még én is megijedtem, és kijavítani sem mertem. Nincs is már mit összetörnie.

– Az nem az én szokásom – válaszolta higgadtan Colin, majd a következő pillanatban határozottan kitépte a karját Becca szorításából.

Jólesett, hogy Becca ennyire a védelmemre kelt, de rossz volt látni, hogy ennyi feszültség lett köztük miattam, amikor általában minden gond nélkül kijönnek.

Még jobban úgy éreztem, hogy a jelenlétem mindent csak túlkomplikál Becca baráti társaságában, és emlékeztettem magam, hogy próbáljak kicsit kevésbé ráakaszkodni a legjobb barátnőmre, hiszen biztos idegesítheti, hogy nullhuszonnégyben aknamezőn járkál miattam.

hype. - Vajon hány szerelmet bír még el a Wattpad?Where stories live. Discover now