2.3 Hullámvasút

1.4K 145 477
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


❝It was awesome, but we lost it
It's not possible for me not to care
And now we're standing in the rain
But nothing's ever gonna change until you hear
My dear
The seven things I hate about you
The seven things I hate about you
You're vain, your games, you're insecure
You love me, you like her
You made me laugh, you made me cry❞

miley cyrus - 7 things


Újból egyedül maradtam a gondolataimmal, és a csend szinte azonnal elviselhetetlenné vált, ezért bedugtam a Bluetooth fülhallgatómat, beraktam valami fülbemászó, dallamos popslágert, ami pont arra volt jó, hogy megírjam rá a legújabb részt, aztán megutáljam egy életre két óra hallgatás után.

~***~

– Hogy mi? – lepődtem meg meglepetten. – De te nem lehetsz HIV pozitív! – És ekkor rámtört a felismerés. Igazam volt! Ötödszörre is megcsalt! – Úgy tudtam – kezdtem el sírni. – Rád nem lehet rád számítani! Most meg én vagyok a másik nő, mi?!

– Nem voltam más lánnyal, amíg szakítottunk!

– Akkor mégis hogy lehetsz HIV pozitív?! – őrjöngtem, és megfogtam az éjjeliszekrényen található lámpát, és a falhoz vágtam. Azonnal eltört. Ez valószínűleg a vámpírerőm maradéka lehetett, ami még nem múlt el teljesen, hiszen csak három hete változtattak vissza. Óvatosabbnak kellene lennem, de lehetetlen volt, ha Radius a közelemben volt. Gyűlölöm!

Ekkor már csak Radius ufózöld szemei világították be a szobát. Zöld, mint a bugyim, amit fél perce tépett le rólam. Én hülye még ezt is csak miatta vettem fel, hogy akkor is passzoljunk, amikor lekerült rólam a ruha! Hogy lehettem ilyen hülye?

– Circ, meg tudom magyarázni, hidd el! – könyörgött térden állva. Ennél azért jobban kéne próbálkoznia, így hátat fordítottam és az ajtó felé rohantam. De az be volt zárva! A francba!

Hiszen én zártam be, abban a reményben, hogy egész éjjel senki ne zavarjon minket, amíg együtt vagyunk. De most nem tehetjük, hiszen Radius HIV pozitív és valószínűleg meg is csalt.

– Nem érdekel a magyarázatod – mondtam neki, miközben könnyek pörögtek a szememből, mint a levelek ősszel a fákról. Hirtelen még mérgesebb lettem: Radius pont egy őszi napon, a fák alatt vallott nekem szerelmet másodszor.

– Circle, hallgass már meg, az Isten szerelmére!!! – ordította és nekitaszított a falnak, ami fájhatott is volna, ha nem Radius csinálja. Hirtelen megint hevesebben dobogott érte a szívem: imádtam, amikor dominánsan viselkedett és nekitaszított valaminek: ilyenkor éreztem csak igazán, hogy igazi alfahím, aki tudna bántani is, ha nem jelenteném a világot neki. Az én szörnyem, aki csakis nekem szelíd néha!

hype. - Vajon hány szerelmet bír még el a Wattpad?Where stories live. Discover now