Κεφαλαιο 11ο

1.8K 114 15
                                    

Η Natalie ειχε μπει για ντουζ την ίδια στιγμη ο Harry συκωθηκε πήρε ενα καινουριο καθαρό μποξερακι απο την ντουλάπα και μια απλή μαύρη φόρμα και τα έσυρε και γα δυο κατα μηκως των καληγραμμων και γυμνασμενων ποδιών του!Υστερα άρπαξε καθαρά σεντόνια και αφεροντας τα λερωμένα ,απο τον προηγούμενο και τον χθεσινοσινοβραδινο οργασμός τους αρχισε να στρώνει το διπλό του κρεβατι. Έπειτα κατευθύνθηκε με γρήγορους ρυθμούς προς την κουζίνα... Για κάποιον λογο ενα άγχος τον κυρίευσε προς στιγμήν..θα προλάβαινε; θα της άρεσε το πρωινό; υλικά είχε;"Χμμμ...τι να φτιαξω τώρα γαμωτο.. Ααχ ρε Νάτα" είπε ξυπνώντας το κεφάλι του. Αρχισε να ανοιγοκλεινει με μανια τις ντουλαπες και να βγαζει διασπαρτα πραγματα απο παντου. Ξεκινησε να βαζει φετες του τοστ στην τοστιερα και όσο περιμενε να ετοιμαστουν έφτιαξε φυσικο χυμό και καφε. Έβαλε τα κρουασάν πανω στο τραπέζι, έπειτα τα δυο τοστ και μετα τους χυμούς και τον καφέ! Όλα ηταν έτοιμα...όμως η Natalie πουθενά.."Εγώ είμαι έτοιμος...που είναι η μικρή τώρα?" συλλογιστηκε εκείνος κάθησε ακόμα λίγο και την περίμενε αλλα δεν αντεξε..ειχε πανω απο 20 λεπτα στο μπανιο..έτσι κατευθύνθηκε με σταθερό βηματισμό προς το μπάνιο για να ελέγξει αν ηταν καλά!

«Ρε Natalie τι κανεις τοση ωρα μεσα; Εισαι καλα;» την ρωτησε ανοίγοντας ελάχιστα την πορτα του μπανιου για να ακούγεται καλυτερα"Λεπια εχεις βγαλεις!" συνεχισε χαχανιζοντας ελάχιστα "Πεινααωωω" ξαναειπε αυτή την φορά τραβοντας την λεξη σαν 3χρονο μωρακι που αναζητά το αυτοκίνητα κι του το οποίο βρίσκεται σε αρκετά ψιλο σημείο και δεν το φτανει!

"Οοο αμαν παραπονιαρη!Τελειωσα.. Πηγαινε στο δωματιο και φερε μου τα ρουχα απο την τσαντα μου, τα ξεχασα» ειπε γλυκα στον Harry βγάζοντας ελάχιστα το κεφαλι προς τα εξω και στέλνοντας του ενα φιλί στον αέρα.

O Harry στιφογυρησε τα ματια του και αναστεναξε χαμογελοντας ελάχιστα απο την γλυκιά της συμπεριφορά. Επειτα πηγε στο δωματιο στο οποιο ειχε βαλει την τσαντα της και εβγαλε απο εκει μεσα εσωρουχα, μια φελουδινη ροζ φορμα και μια μαυρη λεπτη μπλουζα. Εμεινε λιγο και περιεργαζοταν το εσωρουχο της χαμογελώντας, ηταν ενα μαυρο δεντελονι με 2 γουρουνακια στην μπροστινή μεριά του.

«Αντε τι κανεις τοση ωρα;» φωναξε η Natalie απο το μπανιο

«Ηρθα!» ειπε ο Harry ανοιγοντας την πορτα και τυνωντας το χερι του προς εκείνη έτσι ώστε να μπορεσει να παραλάβει τα ρούχα της."Θες να σε λεω και μεγαλη!" ειπε σαρκατηκα.."Ωραιο βρακακι μικρη" συμπλήρωσε κλείνοντας της το μάτι και αφήνοντας την για άλλη μια φορά μονη έφυγε απο το μπάνιο με κατευθυνση προς την κουζινα.Η Natalie δεν καταλαβε τι ενοουσε αλλα οταν ειδε το βρακι της κοκκινησε ολοκληρη απο ντροπή "Σκατά" μο ολογησε και βάλθηκε στο να ντύνεται γρήγορα.

Αγαπησα τον κολλητο του πατερα μουWhere stories live. Discover now