Κεφαλαιο 26

986 75 9
                                    

"Αααχ" ακούστηκε η λεπτή φωνη της Νάτα καθώς ξεκαβαλουσε την μέση του και ξάπλωσε ακριβως δίπλα του λαχανιασμενη απο τον παθιασμένο ερωτα που έπρατταν πριν λιγα δεύτερα.

"Τι έγινε νατα μωρο μου...κουραστηκες;" ακούστηκε η παιχνιδιάρικη φωνη του λιγα λεπτα αργότερα.Το χερι του ήρθε για να τυλιχθεί γύρο απο τον λαιμό της φέρνοντας την αργά και τρυφερά στο υρδωμενο, απο την προηγούμενη γλυκιά αμαρτία τους, στήθος του.

"Ποιος κουραστηκε; Μπα όχι ιδέα σου" απάντησε στον ίδιο τόνο εκείνη.

"Ειρωνεύεσαι κιόλας?" Με το ελευθερο χερι του σήκωσε το πιγουνι της και φίλησε τρυφερα την άκρη της μυτης της.

"Με πήρες σε όλο το σπίτι..ξεκινήσαμε απο την πορτα..για να καταλήξουμε στον καναπέ κανοντας έπειτα μια στάση στις σκάλες και αλλη μια στην γωνια του διαδρόμου για να καταληξουμε να τελειώσουμε πανω στο κρεβάτι σου...όχι δεν κουραστηκα" απάντησε γλυκά εκείνη κανοντας τον Χάρρυ να ξεσπάσει σε τρανταχτά γελοία απο το έξυπνο σχολιο της.

"Θεέ μου Νάτα" είπε μέσα απο τα γέλια του " Ποσο γλυκιά μπορείς να γίνεις γαμωτο" συνέχισε

"Πας καλά;" ρώτησε ανεβαίνοντας ξανά πανω του κοιτώντας τον κατάματα "έτσι όπως είμαι τώρα..μονο γλυκιά δεν με λες" συνέχισε κανοντας μια κίνηση με το χερι της μπροστά από το προσωπο της.

"Ωω Νάτα είσαι γλυκια..ακόμα και φρεσκογαμημενη μωρο μου" είπε τσιμπωντας την ρόγα της όλο υπονοουνο.

"Χάρρυ!!!!!" σχολίασε δήθεν ενοχλημενη απο το σχόλιο του, καλύπτοντας με τα χέρια της το προσωπο της.

"Τι? Ντρέπεται?" είπε εκείνος κατεβάζοντας τα χέρια της.

"Ναι...για αυτό σταματά" είπε εκείνη κανοντας μια γελοία γκριματσα σε εκείνον κανοντας τον να ξανα γελάσει δυνατά.

"Ω έλα τώρα μωρο μου..δεν έδειχνε να ντρέπεται πριν λιγα λεπτα" απάντησε εκείνος καιως το δάχτυλο του έκανε απλές μαλακές κινήσεις στην περιοχή της κύλικας της "επείσης αν ντρεποσουν τόσο μικρη μου δεν θα ήσουν αυτή την στιγμη γυμνή μποστά μου, με το στήθος σου πανω απο το κεφάλι μου και τον γυμνό κώλο σου ακριβως πάνω απο το πουλί μου." είπε χυδαία μα αισθησιακα εκείνος.

"Θεέ μου" η μονο λεξη που κατάφερε να πει ενω σχεδόν αμέσως σκέπασε το κορμί της με το μπλε σεντόνι δίπλα της και κρυφτηκε στον λαιμό του.Εκείνος έως την έσφυξε στην αγκαλιά του φιλώντας τα μαλλια της "με καυλωνεις περισσότερο όταν ντρέπεσαι...οποτε για το καλό σου και εφόσον είσαι ηδη εξουθενωμένη καλυτερα να μην το κανεις, εκτός και αν θες να συν-"Ο αισθησιακός ψυθηρος στο αυτι της διακόπηκε απο το χερι της που κάλυψε άμεσα το στόμα του.

Αγαπησα τον κολλητο του πατερα μουWhere stories live. Discover now