Κεφαλαιο 16o

1.3K 102 4
                                    

"Χαρρυ, Νάτα?..γιατί κλειδωσατε?"

Μα μια απότομη κινηση ο Χάρρυ απομακρύνθηκε από απο κοντά της.Και αμέσως έσπευσε να ξεκλειδώσει την πόρτα.Την ίδια στιγμη η Νάτα φτιάχνοντας τα μαλλια της κάθησε στο κρεβάτι!

"Ελα ελ συγγνωμη...η συνήθεια βλέπεις" είπε ο Χάρρυ με ενα ψεύτικο χαμόγελο ενω Εκανα χώρο για να περάσει η Ελ.

"Απλα παραξενευτικα..." του είπε εκεινη "τι εχεις παιδι μου" συνέχισε κοιτώντας την κόρη της.

"Τίποτα μαμα απλα δεν έχω πολύ όρεξη...ζητάω συγγνώμη " είπε η Νάτα κοιτώντας μια τον Χάρρυ ππυ είχε ακουμπήσει να τον τοίχο και μια την μαμά της που στεκόταν ακριβως μπροστά της.

Άγχος και αμηχανία είχε πλημμυρίσει το δωμάτιο καθως Ολοι είχαν εναν δικο τους λογο για να νιώθουν έτσι..ο Χάρρυ καινπο Νάτα βέβαια τον ίδιο λογο!

"Να τα είσαι ερωτευμένη!!!" ξεφουρνησε η ελ κανοντας και την Νάτα και τον Χάρρυ να ανοίξουν διάπλατα τα μάγια τους ανταλασωντας μια γρήγορη ανυσηχη ματια! "Τι...τι ναι αυτά που λες μαμά?" είπε η Νάτα μς τρεμμαμενη φωνη

"Αυτό που ακουσες....δεν είμαι μωρο για να μην το καταλάβω...και προς θεού Νάτα και εγώ έχω ερωτευτει και εκανα οτι ακριβως κανεις εσύ την τελευταια βδομάδα" είπε η Ελ που ενώ καθώς μιλούσε κουνουσε τα χέρια της δίνοντας περισσότερη έμφαση στα λεγόμενα της.

"Μαμά...εγώ" είπε απάντησε η σοκαρισμένη Νάτα κοιτώντας επίμονα και την μητέρα της αλλά και τον άντρα που είχε ερωτευτητει..

«Nata αγαπη μου, δεν μπορουμε να συζητησουμε για αυτα!» ειπε οσο ποιο διακρυτικα μπορουσε διχνος με την ματια της τον Harry

«Eμμ εδω η δουλεια μου τελειωσε, παω κατω στον φιλο μου» Ειπε ο Harry χαριζοντας τους ενα χαμογελο

«Ερχομαι κι εγω Harry. Natalie θα ερθεις;»

«Οχι, νιωθω λιγο αδυναμα. Θα ξαπλωσω καλητερα» Ειπε η Natalie

«Οπως νομιζεις» Ειπε η μητερα της και της χαρησε ενα χαμογελο.

Ο Harry περιμενε την Eleanor στην πορτα, αφου η ιδια του το ζητησε

«Πως σου φαινεται η Kelly?» Ρωτησε η Eleanor αφου ειχαν απομακρυνθει απο το δωματιο της Natalie's και κατευθηνονταν τα σκαλια.

«Ωαια γυναικα ειναι, δυναμικη» Ειπε αδιαφορα ο Harry

«Δηλαδη θα σου αρεσε να εκανες κατι μαζι της;» Τον πιεσε ποιο πολυ η Eleanor

Αγαπησα τον κολλητο του πατερα μουWhere stories live. Discover now