Κεφαλαιο 14ο

1.3K 104 1
                                    

Η επαφη τους έσπασε αμέσως μετα το άκουσμα του κουδουνιου, η Νάτα τον κοίταξε με στεναχωρο βλέμμα και σβηγκοντας τον στην αγκαλιά της του είπε αναστεναζωντας με τρεμαμενη φωνη.

"Ηρθαν" Ο Χάρρυ χαρίζοντας της ενα γρήγορο φιλί στα χείλη απάντησε

"Δεν είναι η τελευταια φορά που με βλέπεις μωρο μου"

"Το ξέρω..αλλά σίγουρα δεν θα είμαι στην αγκαλιά σου σήμερα το βράδυ και ουτε θα ξυπνησω από το αρ.." δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση της διότι να χείλη του εχμαλωτισαν τα δικά σε ενα ακόμη σύντομο φιλί.

"Σσσς..." ψυθηρισε πανω στα χείλη της."πήγαινε στο δωμάτιο να ετοιμαστείς να πάω να ανοιξω" . Αμέσως κινήθηκαν και οι δυο προς την πόρτα και πριν χωριστούν οι δρόμοι τους η Νάτα σταμάτησε απότομα κανοντας τον Χάρρυ μα την κοιτάξει.

"Σαγαπαω" του είπε και εκείνος της χάρισε ενα μεγαλο και αληθινό χαμόγελο.

Ο Harry εσπευσε να ανοιξει τη πορτα στολιζοντας τα χειλη του ενα ψευτικο χαμογελο,αφού το άγχος μήπως γινόταν καμια βλακια και καταλάβαιναν οι γονεις της τι είχε γίνει αναμεταξύ τους.

«Καλως ηρθατε!» είπε χαμόγελα στα

«Καλως σας βρηκαμε! Σας λειψαμε καθολου;» Ειπε χαρουμενα ο Louis και του εδωσε μια αγκαλια, κανοντας ετσι τον Harry να βρεθει σε δυσκολη θεση αλλά Παρολαυτά αγκάλιασε και εκείνος τον κολλητό του.

«Η Natalie που ειναι;» Ρωτησε η Eleanor καθως εμπαιναν στο σαλονι και, αφου και εκεινη με την σειρα της χαιρετησε τον αδερφικο φιλο του αντρα της.

"Την σκοτωσα" ειπα ο Χαρρυ με οσο χιουμορ διεθεται εκεινη την στιγμη κανοντας τους να ξεσπασπυμ σε τρανταχτα γελια."Πλακα κανω..ειναι επανω στο δωματιο και μαζευει την τσαντα της» ειπε διστακτικα αλλά κρύβοντας εναν φόβο στα λογια του μην τυχόν και καταλαβουν πως την ωρα που αυτοι χτυπουσαν την πορτα , ο Harry με την Νάτα έδειξαν παθιασμένα φιλια στο γραφείο του.

«Ααα ωραια. Πως περασατε;» Ρωτησε η Eleanor καθως βολευοτας στον καναπε, αλλαζοντας κουβεντα

Αγαπησα τον κολλητο του πατερα μουWhere stories live. Discover now