Κεφαλαιο 29ο

1.6K 86 23
                                    

Με γοργά βήματα και σε συντομο χρονικό διάστημα θα έλεγε κανεις η Νάτα βρέθηκε εξω απο το σπίτι του αγαπημένου της.

Εκείνος με το που έκλεισαν το τηλεφωνο, δηλαδή με το που του το έκλεισε στα μούτρα η Νάτα, έσπευσε στο πλησιέστερο σουπερ μάρκετ και πήρε λιγα κρουασάν , ενα βαζάκι μερεντα και λιγα μπισκότα έτσι ώστε να φτιαξει το πρωινό που του ζήτησε εκείνη.

Σε μόλις λιγα λεπτακια το τραπέζι κοσμούσαν κρέπες με σοκολάτα και μπισκότο, φυσικός χυμός πορτοκαλιου και μικρά κρουασανακια με γέμιση πραλινα φουντουκιου, έμεινε λιγα λεπτα να χαζεύει το τραπεζι ώσπου το άκουσμα του κουδουνιου τον έκανε να τρεξη σαν τρελός προς την εξωπορτα.

"Μωρο μου..μου ελειψες" είπε και αμέσως την σήκωσε στην αγκαλιά του.
Ο ενθουσιασμός του ηταν τεράστιος...ουτε έφηβος ερωτύλος δεν θα αντιδρούσε έτσι, τελικά ο ερωτευμένος ώριμος άντρας μπορεί να κανει χειροτερα απο ενα έφηβο αγόρι.

"Πεινάω μωρο μου" η απάντηση της μετα απο ένα έντονο φιλί.

"Αμάν ρε Νάτα...χαλάς την στιγμη" γκρίνιαζει και εκείνος πιάνοντας την απο την μέση και την κατευθηνει την προς την κουζίνα.

"Εκτός απο το να με ερωτευτεις μήπως σε εκανα και ρομαντικό?" είπε εκείνη σταματώντας το βηματισμό τους και χαιδευοντας του την μύτη του.

"Μπαα...καταρχήν ήμουν ερωτευμένος με εσένα πριν με κανεις εσύ, ψωνιο... τώρα ρομαντικό δεν ξέρω..μάλλον ..ίσως...πιθανόν" απάντησε ναζιαρικα και παιχνιδιάρικα εκείνος χαρίζοντας της ενα πεταχτο φιλί στα χείλη.

...


"Σε ευχαριστώ Χάρρυ...είναι πραγματικα υπέροχο" ειπε η μπουκωμενη για ακόμη μια φορά εκείνο το πρωινό Νάτα

"Χαχα σιγά μωρο μου....θα φας και τα πιάτα σε λίγο...και χριστέ μου εχεις γίνει χαλιά με σοκολάτα" απάντησε γέροντας εκείνος.

"Που?" απάντησε εκείνη καθος πετούσε στο στόμα της την τελευταια μπουκιά απο την κρέμα της.

"Να...εδω" είπε γκυφοντας το σημειο δίπλα από τα χείλη της "εδώ" συνεχισε γλυφοντας παραπέρα το μάγουλο της "και εδώ" ενα έντονο φιλη ήρθε να καλύψει τα λερωμένα απο σοκολάτα χείλη της κανοντας και τους δυο να αναστεναξουν

Η Νάτα συνέχισε να τρώει λεμαργα οτι φαγώσιμο βρισκόταν μπροστά της ενω την ίδια στιγμη ο χαρρυ που καθόταν ακριβως δίπλα της προσπαθουσε να κρατήσει τα τρανταχτά γελια του που ένιωθε πως απο στιγμη σε στιγμη θα ξεσπούσαν σε όλο τον χώρο.

"Φάε και εσύ...γιατί δεν τρως?" η μπούκωμενη Νάτα είπε και γύρισε να τον κοιτάξει.

"Και να ήθελα δεν με αφήνεις...αλλά δν θέλω δν πεινάω ...για σένα τα εφτιαξα" απάντησε εκείνος χαιδευοντας τα μαλλια της

"Σε ευχαριστώ αγάπη μου ηταν υπέροχα" είπε και τον φίλησε πεταχτά στο στόμα, αφήνοντας εναν λέμε απο σοκολάτα πανω στα χείλη του " Ουπς σε λέρωσα συγγνώμη" είπε και αμέσως σκόρπισε το σημειο πινοντας αλλη μια γλυκιά απο τον χυμό της γύρισε ολοκληρωτικά προς το μέρος του "εσκασα" είπε με δραματικό ύφος.

"Εεμ τόσο που εφαγες λογικό...σου ανοίξει η όρεξη ε μικρή;" είπε πονειρα εκείνος κλείνοντας της το ματι." το σεξ θα φταίει είναι που κάνουμε αγριο σεξ τελευταια και όλο αυτό σε κανει να πείνας" συνέχισε εκείνος.

"Θεέ μου είσαι τρελός" απάντησε εκείνη φιλώντας τον λαιμό του και επιστρέφοντας στην αρχική της θέση.


"Μονο για σένα μικρή μου...μονο!" απάντησε εκείνος φιλώντας τα χείλη της.

Το έντονο φιλη που δημιουργήθηκε έκανε και τους δυο να χαθούν στο δικο τους παραμύθι ..οι γλώσσες τους να πάλλονται εντονα μεταξύ του και και οι καρδιές τους να χάνουν εναν χτύπο.
Πρωτη αποτραβήχτηκε εκείνη μετα απο παράπονα των πνευμόνων της για οξυγονο.

"Τι συμαντικό είχες να μου πεις?" ρώτησε εκείνος βάζοντας την να κάτσει στα πόδια του..

"Να..εεμ"

"Τι θες να χωρίσουμε?" απάντησε εκείνος ανοίγοντας διάπλατα τα ματια του

"Όχι βλακα...σταματά και ΑΣΕ με να μιλήσω...α και δεν γλυτώνει ευκολα μην χαίρεσαι...ειδικα τώρα"

" δεν ήθελα να γλύτωσω απο σένα έτσι κ αλλιως και γιατί παρακαλώ ειδικα τώρα?" απάντησε εκείνος σηκώνοντας το φρύδι του.

"Να...μην με διακόψεις...τις τελευταίες δυο βδομάδες όλο κάνω εμετούς και τρώω σαν βόδι πράγμα που με ανησυχεί ιδιαιτερος συν το γεγονος οτι δεν έχω αδ-" τον λογο της διέκοψε ο Ακράτητος Χάρρυ

"Να πάμε σε εναν γιατρό...μπορεί να σε σε πειράζει κάτι που τρως..ή δεν ξέρω" απάντησε αγχομενα εκείνος

"Δεν με αφήνεις να τελειώσω...συν το γεγονος λέω οτι θα έπρεπε να είχα αδιαθετησει εδώ και επίσης δυο βδομάδες πράγμα που δεν εγινε." συνέχισε τον σοβαρό της ύπνο εκείνη.

"Ωραία πάμε σε γιατρό να δει τι συμβαίνει" η αθωα απάντηση του Χάρρυ.

"Χάρρυ συγκεντρωσου...μάλλον είμαι έγκυος" ξεφουρνησε εκείνη κανοντας τον να παγώσει για λιγα λεπτα.

"Έγκυος? Έγκυος με μωρο μωρο?"


"Όχι με καρπούζι...έλα ρε Χάρρυ σοβαρά σου μιλάω" τα χέρια της κάλυψαν αμέσως το προσωπο της και έπεσε στην αγκαλιά του.
Τα χέρια του τυληχτηκαν γύρο της και την έσφαξαν πανω του.

"Χριστέ μου Νάτα...τι λες? Πως γίνεται? Γαμω την επιπολαιότητα μου γαμω" είπε και σηκώθηκε από την καρέκλα αφήνοντας την Νάτα να κάτσει. "Πρεπει να περνεις ενα απο αυτά τα ηλίθια τεστ..γαμωτο τι σκατά θα κάνουμε? Είσαι ανήλικη!" συνέχισε

"Σε δυο μέρες ενηλικιονομαι Χάρρυ...οποτε σταματά να το λες συνέχεια...δεν με πηδηξεις με το ζόρι...το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι κυρίως οι γονεις μου και υστερα αυτό εδώ" είπε δείχνοντας της κοιλια της.

"Πρεπει να τους το πούμε....πρεπει να τους πούμε για εμας Νάτα...ενα μήνα και το κρατάμε κρυφό δεν παει αλλο..εξάλλου σε λίγο θέλουμε δεν θέλουμε θα μαθευτεί βλέπεις αυτό εδώ μεγαλώσει μέρα με την μέρα" είπε ακουμπώντας ελαφρά την κοιλιά της.

"Θα το κρατήσουμε δλδ?" ρώτησε έκπληκτα εκείνη.

"Αν είσαι έγκυος φυσικά μωρο μου....θα διακυνδινευα τα πάντας για σένα και αυτό...ακόμα και την αδερφικη φιλια μου με τον μπαμπά σου..είσαι η ζωή μου...ουπς συγνωμη κόρη μου..είστε η ζωή μου...δεν θα σε αφήσω Νάτα ποτε, το υπόσχομαι" είπε εκείνος κανοντας την να δακρυσει.

" κάτσε ρε εσύ αμέσως κορίτσι...περιμενε" απάντησε έπειτα απο λίγο εκείνη.

" θα δεις οτι κορίτσι θα είναι" απάντησε εκείνος φιλώντας την στο στόμα

" θα πω για την εγκυμωσινη στους δικούς μου...γενικά θα τα πω όλα...μεθαύριο...μεθαύριο θα τα μάθουν όλα..δεν μπορω να κρυβομαι πια" είπε εκεί η κοιτώντας τον στα ματια.

"Όπως θες αγάπη μου...μαζί...μαζί θα το κάνουμε" απάντησε εκείνος χαρίζοντας της ακόμη ενα έντονο φιλί
"Δηλαδή τώρα θα γίνω μπαμπάς? Και εσύ μαμά? Δηλαδή γονεις?" ρώτησε υστερα αππ αρκετά λεπτα εκείνος, η φωνη του γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά.

"Δηλαδή μάλλον ναι" απάντησε εκείνη αγκαλιάζοντας τον σφιχτά "νόμιζα οτι θα μ ελεγες να το ριξω...μπορεί να ειμαι 18 σε δυο μέρες δλδ..αλλά το θέλω αυτό το παιδι..εξάλλου και η μαμά μου στα 18 της με έκανε κ

ι να μαι"

"Ποτε δεν θα σε ανάγκαζα να το ρίξεις αγάπη μου...το θέλω αυτό παιδι...όσο τπτ άλλο...δεν περίμενα να γίνει η αλήθεια είναι τόσο γρήγορα....αλλά δεν σου κρυβω οτι μας είχα φανταστεί σε τέτοια σκηνή...το θέλω αυτό το μωρο μικρή μου" απάντησε εκείνος και αμέσως την εχωσε στην αγκαλιά του.

"Σαγαπαω" η απάντηση της

Η δικιά του;
Ενα ακόμη έντονο φιλί στα χείλη το οποίο έλεγε οτι τα λογια ποτε δεν θα μπορέσουν να εκφρασουν!


Κι αλλο κεφαλαιο!! ^_^
1169 λεξεις και νμζ οτι μου ποναει το χερι :'(
Εγω βαλει την φωτογραφεια απο την καινουρια μου ιστορια ανα μπορειτε ριξτε μια ματια ^_^

Θελω σχολια αγαπες μου :-D




Zaynfwife xx

Αγαπησα τον κολλητο του πατερα μουWhere stories live. Discover now