Κεφαλαιο 13ο

1.2K 106 1
                                    

Η χαρούμενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί απο τις πρωινές ώρες είχε αρχίσει να χάνεται και να μετατρέπεται σε δυσάρεστη με τόσο θυμωμένα όσο και πληγωμένα βλέμματα!Ο Χάρρυ είχε καταφέρει να μπερδέψει την Νάτα χωρίς ο ίδιος να το επιδιώκει, άλλαζε συμπεριφορές απο την μια στιγμη στην αλλη δίχως να το πράττει εσκεμμένα.. κανοντας την απο τα σύννεφα να προσγειώνεται απότομα στο έδαφος περιμένοντας κάποιον να την σηκώσει.Απο την αλλη εκείνη λογο του νεαρού της ηλικίας της αντιλαμβανονταν κάθε του κινηση στραβά και επιπόλαια χωρις να σκέφτεται λογικά!

"Εντάξει Αν..οπως θες..θα περάσω αύριο το πρωι"

συνέχισε ο Χάρρυ να μιλάει στο τηλέφωνο αποφευγωντας το βλεμμα της που τον καργωνε,κανοντας την Νάτα να θυμώνει και να ζηλεύει ακόμα περισοσσοτερο.Όμως αυτό που ηταν η σταγόνα που ξεχυλισε το ποτήρι ηταν η τελευταια του λεξη προς τον συνομιλητή του."Εντάξει Αν φιλία" κλείνοντας το τηλέφωνο καο γυρίζοντας προς το μέρος της Νάτα είδε κάτι που δεν περίμενε ποτε.Μια κατακόκκινη απο θυμω και ζήλια Natalie να τον κοιτά με βουρκωμενα μάτια πράγμα που έδειχνε ποσο πολύ την ενόχλησε και την πλήγωσε όχι τόσο το τηλεφώνημα όσο η συμπεριφορα του τα τελευταια λεπτα.

"Ποσο θρασείς είσαι?..Γιατί μου το κανεις αυτό εε?" του είπε η Νάτα προσπαθώντας

με νύχια και με δόντια να κρατήσει τα δάκρυα της.

"Natalie...σε παρακαλω..δεν" προσπάθησε να εξηγησει ηρεμα εκείνος. Ματαια όμως καθώς εκείνη δεν άκουγε τίποτα.

"Τι με παρακαλας; Με κοροιδευεις μπροστα στα μουτρα μου! Ποσο χαζη νομιιζεις οτι ειμαι;'' ειπε προσπαθωντας να κρατησει τα δακρυα της ομως της ηταν αδυνατον καθώς με το κλείσιμο των ματιών της ξεχύθηκαν σαν ριακια στα μάγουλα της.

''Οοοο Νατα εχεις παρεξηγησει την κατασταση! Η Άνν ειναι απλα μια γνωστη'' ειπε διστακτικα προσπαθωντας να την ηρεμησει και πλησιάζοντας με το χερι του το μάγουλο της για να διώξει τα δάκρυα.

"Μην με ακουμπας" είπε με βαριά φωνη εκείνη κανοντας τον να σαστησει κι να απομακρύνει απότομα το χερι του''Ναι μια γνωστη! Απο ποτε οι γνωστες περνουν τηλεφωνο κυριακατικα; Της εστειλες και φιλακια...ναι βεβαια ολες οι γνωστες σου παιρνουν φιλια...Θεε μου! '' ειπε και με καθε της λεξη υψονε την φωνη της, με αποτελεσμα πολυ απο το εστιατοποιο να γυρισουν να τους κοιταξουν.

Αγαπησα τον κολλητο του πατερα μουWhere stories live. Discover now