Kapitel 8

99 3 0
                                    

Tidigare: "Det jag ser ger mig kalla kårar och jag vänder min blick tillbaka till Kellie.. Vad i helvete har de gjort med henne? Tänker jag och ryser i hela kroppen."

~~~◇~~~

Det står kameror uppställda i rummet och det är tortyrredskap överallt. Jag får ont i magen bara av att kolla på det som finns inne i rummet.

Jag sveper blicken från vägg till vägg och upptäcker en knippa med nycklar som hänger på en spik på väggen.
Jag skyndar mig fram och tar nycklarna. Jag får samtidigt syn på någonting vitt som ligger på golvet, jag hukar mig och tittar närmre på vad det är. Jag inser att det är tänder.. tänder från en varulv.. Jag blir orolig, undra om det är Kellies tänder.. fy, jag vill inte ens tänka tanken.

Jag går med snabba steg ut från rummet och stänger igen betongdörren bakom mig.

"Jag hittade nycklarna" säger jag och ler mot Kellie. Ingen av oss säger någonting angående rummet.

Jag testar några nycklar och tillslut hittar jag rätt och får upp dörren in till Kellie.

"Åh, Luna" säger Kellie när hon slänger sig i min famn och kramar om mig. "Tack för att du kom".

Jag får inte ur mig ett ljud utan kramar bara om henne tillbaka. Jag undrar vad Kellie ska säga när jag berättar att jag inte kommer stanna..

Kian kommer springandes ner för trappen och slänger armarna om Kellie "Tack gode gud för att du lever Kellie!" Säger han och kramar om henne hårt. Jag ser hur Kellie gråter mot hans axel, det måste ha varit helt fruktansvärt att vara här nere. Jag hoppas verkligen att hon klarar av att bearbeta det hela..

Diego dyker plötsligt upp vid luckan, "Vi måste dra, nu" säger han och håller sig för magen där han blivit skjuten. Vi skyndar oss upp för trappan och väl uppe så syns ingen utav trillingarna till, det är lite obehagligt att inte veta vart de är någonstans.. Vi fortsätter ut ur skjulet och in i skogen.

"Diego" säger jag och vinkar honom till mig. "Är kulan kvar?" Frågar jag och nickar mot hans mage.
Han borde ha läkt vid det här laget.

"Jag antar det" svarar han. "Men jag fixar det när vi kommer hem"
Jag nickar och hjälper honom vidare genom skogen.

När vi är hemma så river vi av allt från köksbordet och lägger Diego där. Kellie är den som kan sjukvård bäst, men hon behöver vila så jag följer med henne upp till sitt rum medans Kian och Nico hjälper Diego ut med kulan.

"Jag måste hjälpa Diego" envisas Kellie medans hon byter om till rena kläder och tvättar sitt ansikte.

"Nej, du måste ingenting. Kian och Nico fixar det där, Diego har varit med om värre" säger jag och sätter mig ner på sängkanten.

"Hur gick det här till?" Frågar jag henne försiktigt. "Hur hamnade du där?"

"Jag och de två nya var.." Kellie tystnar en stund och spärrar upp ögonen "Fan, de nya! Jag måste berätta för Kian!" Säger hon och rusar iväg.

"Vänta.. Kellie!", jag hinner inte reagera innan hon redan sprungit ut ur rummet.
Jag skyndar efter och när jag kommer fram så står Kellie och oroligt förklarar något för de andra.

"..de är alltså inte lojala till dig, de är på trillingarnas sida!" Är det enda jag hinner höra ifrån Kellie innan fönsterrutan krossas och en bomb kastas in. "Ta skydd!" Hör jag Kian ropa innan explosionen överröstar allt och lämnar sedan mina öron med ett långdraget pip.

..Sekunderna går och jag försöker fatta vad som hänt. Det piper något så fruktansvärt i mina öron och rummet snurrar. Jag hostar och kollar mig runt och ser att hela rummet är förstört, det brinner lite här och var.
Jag kommer tillslut till rätta och inser vad som hänt. Mitt huvud snurrar fortfarande när jag känner någon som drar i mig, det är Kellie.

"Vi måste.. härifrån.. Luna.." Säger hon hostande.

Jag kollar snabbt runt efter de andra men ser dem inte så jag följer med Kellie och vi tar oss ut bakvägen.

"Det är säkert trillingarna, vi måste härifrån innan de ser oss" säger Kellie och flämtar.
Precis då får jag syn på Diego som kommer staplande runt husknuten.

"Diego!" Ropar jag och rusar fram till honom.

"De är inte kvar, de ville nog bara ge en varning.." Säger Diego argt.

"En varning för vad?" Frågar jag.

"Att de kommer komma tillbaka och utmana Kian.." Svarar Diego samtidigt som Kian och Nico dyker upp bakom honom.

Trillingarna har länge velat bilda sig en flock. Och att utmana en alfa har alla rätt till. Det är säkert därför de tog Kellie.. för att göra Kian sårbar.. De vill ta över flocken.

Det finns två sätt man kan bli alfa på. Antingen att man blir tilldelad alfa-rollen av sin ledare. Eller att man utmanar en alfa och på så vis tar över dennes flock.
Trillingarna skulle aldrig bli accepterade i en riktig flock så att de skulle bli tilldelad en alfaroll är osannolikt, därför väljer de alternativ två. Men jag vet att Kian är starkare än dem, de skulle aldrig vinna mot honom ändå.

"De ska allt få för detta!" Morrar Nico argt..
_______________________________________

♡♡♡
Kommentera gärna vad ni tycker hittills och om det är något jag bör förändra i hur jag skriver, lägga till/ta bort osv..
Puss å kram!

VargtjejenWhere stories live. Discover now