Kapitel 2

148 4 1
                                    

Tidigare: "Janina, även kallad Nina, är min bästavän. Vi träffades också i gymnasiet. Henne berättar jag allt för, okej.. kanske inte allt.. Hon vet inte om att jag är en varulv."

~~~◇~~~

- Jag kommer snart, ska baratoa. Säger jag till Janina och lämnar sen rummet.

Janinas hem är stort och modernt, men det är inte så konstigt, hennes föräldrar är ju rika. Janina får allt hon pekar på, pengar är inget problem i hennes familj.

Jag går in i deras extremt moderna badrum, egentligen inte för att jag behövde gå på toa, det var en lögn.
Jag behövde bara komma undan lite, det är fullmåne inatt och jag känner det i hela kroppen.

Jag tittar in i spegeln och ser mina ögon, de skiftar mellan gula vargögon och gröna människoögon. Jag måste behärska mig tänker jag och stirrar på mig själv i spegeln. Jag fokuserar och till slut så slutar de skifta och stannar på gröna.

Varför sa jag ja till att gå på den där festen just ikväll.. Jag suckar åt mig själv och går tillbaka in till Janina.

- Hallå Nina, vi måste dra snart, klockan är redan halv nio. Är du klar eller? Frågar jag Nina och plockar ihop mina grejer.

- Ja, precis klar! Vad tycker du? Säger Janina och svänger runt och visar upp sin "look".

- Du är jättefin som alltid Nina. Svarar jag och sen skyndar vi oss iväg mot festen. Jag har precis fått körkort så jag kör, vi tar Janinas föräldrars bil. Det är lite nervöst att köra deras extremt dyra och fina bil såhär när jag ännu inte är helt van vid det.

Janinas föräldrar är väldigt sällan hemma, de är alltid utomlands på semester typ, så de vet inte ens om att vi tagit bilen.

Vi kommer tillslut fram till festen och det är FULLT med folk, hela gården är full av människor och dörren in står öppen.

- Oho, här lär det ju finnas någon snygg kille iallafall! Säger Janina och kliver ur bilen.

Det är James som har festen, Janinas ex-pojkvän. Han är också rik men till skillnad från Janina så har han ett eget hus, som hans föräldrar betalar då. Hans föräldrar bor inte kvar i staden, de flyttade för 1 år sen och den enda kontakt de har med James är när de skickar pengar till honom.

Jag och Janina tränger oss in i huset och ut på bakgården, där är James och några fler bekanta till oss.

- Hej babes! Ropar James och vinkar till oss.
- Hej gullet. Svarar Janina och går fram och sätter sig i knät på James.

Janina och James är fortfarande vänner, eller vad man ska kalla det.. Ibland är det som att de fortfarande är i ett förhållande, fast båda håller på med andra samtidigt.

Jag slår mig ner i en soffa bland James och de andra.

- ni kom tillslut. Säger James och plockar fram en varsin cider åt oss.

- Jag kör. Säger jag och sätter upp handen som ett tecken på att jag inte ska ha någon cider. Det är nog bra ändå med tanke på att det är fullmåne inatt känner jag..

- Men kom igen! En kan du ta! Envisas James.

- Jag sa nej! Nästan skriker jag tillbaka åt honom. Det är fullmånen.. Jag kan inte kontrollera mitt humör när det är fullmåne.

- Har du pms eller? Säger James lite stöddigt och skrattar.

Om du bara visste.. tänker jag och knyter nävarna..

_______________________________________
~♡~

James:

James är 21 år. Är lång och vältränad. Hans föräldrar är rika och skickar honom en hel del pengar varje månad som han mestadels festar bort.
Han har haft många förhållanden och ses lite som tjejernas "drömkille" och "badboy". Är Janinas ex-pojkvän.

VargtjejenWhere stories live. Discover now