Raamat "Jagatud saladused"

634 22 5
                                    

Tere kõigile "Üksi" lugejatele!

Arvan, et see on hea koht teile teada anda, et täna ilmus minu teine raamat "Jagatud saladused":


Äsja 18-aastaseks saanud Hannal on saladusi, mille avalikuks tulemine võib rikkuda kõik tema suhted. Täiesti juhuslikult lobiseb ta need uusaastaööl võhivõõrale koolikaaslasele välja.

Keegi teab nüüd, et Hanna perekond elab joodikust isa tõttu vaesuse piiril. Keegi võib nüüd kõigile rääkida, mis Hanna ja Kevini vahel eelmisel aastal tegelikult toimus.

Aga seda ei tohi mitte mingil juhul juhtuda.


Esimesi peatükke on mõni teist siin lugenud. Kellele on meeldinud mu senine looming, peaks kõnetama ka Hanna lugu. Raamatus on väiksed viited ka Wattpadist tuttavatele tegelaskujudele ning loomulikult olete taas ära mainitud tänusõnades - ma ei lakka iialgi olemast tänulik teie toetuse eest, mis julgustas mind "päris kirjanikuks" saamiseks esimesi samme astuma!

Nii et kel soovi, seadke aga sammud raamatutega varustatud asutustesse. Raamatukogudesse peaks see alles varsti jõudma, aga kes soovib toetust avaldada ja endale üht eksemplari soetada, võib uurida Rahva Raamatu poode (Apollos seda veel pole ning seal on tavaliselt raamatud kallimad 😉).

"Varjajate" ilmumise puhul tegime väikse giveaway. Kas huvilisi oleks ka sel korral?

Loodan südamest, et lugu meeldib teile, kui otsustate raamatut lugeda! Nagu "Varjajate" puhul võite minuga julgelt vabalt valitud kohas ühendust võtta ja arvamust avaldada. 😇

Agnes

Üksi (Eesti keeles - McFly)Where stories live. Discover now