"Lanet olsun, bu bir bölüm değil!"

2.9K 108 16
                                    

Hayır, hayır, hayır. Bu kesinlikle bir bölüm değil. Sadece duyuru yapmaya geldim. Bu hikayede yapacağım ilk duyuru olacak, kafama domates falan fırlatmamanızı diliyorum. Bölüm, yarın gelecek. Kesin bir bilgidir bu. Şimdi duyuruma geçelim...

Ben facebook'ta LOTNO okuyucuları için bir grup açtım. Bütün okuyucularımın kaynaşmasını istiyorum ve büyük ihtimalle çok eğlenceli olacak. Üstelik ben de yeni bölümden alıntılar paylaşabilirim ve çok eğleniriz. Saçma sapan gönderilere her zaman kapım açık. Biliyor musunuz, bilmiyorum ama Juliet'in de bir facebook hesabı var ve o hesapta konuşmalara Zayn ve Juliet de dahil olabilir. Karakterlerle konuşabilirsiniz, ben bunun eğlenceli olacağını düşünüyorum. 

Bölümlerde linkler açılmıyor. External Link kısmına grubun linkini yapıştırdım ama o External şeysinin o işe yarayıp yaramadığından pek emin değilim. Duvarıma girip "durum" kısmımda grubun linkini bulabilirsiniz. Gruba hepinizin katılmasını istiyorum. Eğer hiçbir şekilde linke ulaşamıyorsanız bana mesaj atın. Yani o gruba katılacaksınız, bana ne!

Size Efsaneciler demek istiyorum. Bilmiyorum, bu ad hoşuma gidiyor. Hikayemi seven her kişi benim gözümde bir Efsaneci. Şimdi, o hantal elinizi kaldırın ve gruba katılmak için bir şeyler yapın. Hepinizi o grupta göreceğim. Nokta. 

Lanet olsun ki sizi manyak derecede çok seviyorum, hoşça kalın.

obsidiyensever.

Legend Of The Night OwlWhere stories live. Discover now