"Ve Zaynie-Zoo Gider"

1.3K 102 20
                                    

Bunu kısa keseceğim.

Öncelikle veda konuşması yapmaya gelmedim. Bana veda eden biri için konuşma yapmaya geldim. Burada biten, finale bağlayan birçok hikâye göreceksiniz. Ama benimki onlardan biri olmayacak. Bilmiyorum, bu Zayn olaylarından sonra hâlâ hikâyelerini okuyup hayal kurmak isteyen olacak mı? Ben olma ihtimali olduğu için yazacağım. Ama kesinlikle ona acıların en büyüğünü yaşatacağım. En azından burada, psikolojik olarak...

Benim beynimdeki Düşler Ülkesi'nden Zayn Malik ayrıldı. Bunu üzülerek söylüyorum. Onların hep hayallerini sevdiğimizi ve sevmeye devam etmemizi söylerdim. Zayn bunun tam tersini sürekli yüzüme vurdu. Hayallerimi birçok kez öldürmek istedi. İzin vermedim. Şimdiye kadar.

Artık beynimde bir Karanlıklar Prensi Zayn yok. Olamaz ki. Kimsenin aklında öyle bir Zayn olamaz. "Sürtükçe" olurdu, olsaydı.

Neyse. Sadece ben buradayım demek istiyorum. Hep burada olacağım. Yazacağım. Mutlu olmaya çalışacağım. Bir şekilde sizi de mutlu etmeye çalışacağım. Çünkü siz, yarı yolda bırakılmamayı hak ediyorsunuz. Bunu sonsuza dek savunurum, savunacağım.

Biz bir aileyiz. Yine birbirimize destek olacağız. Bunu hep vurguluyorum, çünkü gerçek bu.

Ne kadar kötü bir durumun içinde olsanız da, her daim mutlu olunacak şeyler var. O mutluluğu bulun! Yoksa ben sizin için bulacağım. Burada olduğum sürece, size hep gülümsemek için bir sebep vereceğim.  Söz veriyorum.

Legend Of The Night OwlWhere stories live. Discover now