34. Kapitola - Ranná pýcha

2.9K 278 18
                                    

Jeho dva mäkké vankúšiky pier sa mi prilepili, na ešte stále citlivú a rubínovú značku. Cukla som so sebou a s prudko  roztvorenými viečkami, som začala rýchlejšie dýchať, akoby som prežila ďalší šok. Celkom príjemný šok. Avšak svoje túžby som  sa snažila utláčať niekde hlboko, a uvažovať racionálne. Nesmiem sa mi poddať a ukázať ako jeho prenikavá vôňa a sexepíl burcuje mojimi citmi.

„Harry,“ šepla som a odsunula sa trocha ďalej, „Čo to robíš?“ Nepohodlne som sa pomrvila na posteli a naďalej spočívala otočená chrbtom k jeho tvári, ktorá sa naďalej zaborovala do môjho krku.

„Nechceš ešte jeden?“ perverzne šepol, pričom z úst mu vyšiel tichý smiech, vďaka ktorému rozfúkal pár prameňov mojich vlasov.

„Harry,“ nervózne a rázne som prehovorila a posunula sa o ďalší kúsok. Ešte trocha a môžem spať na zemi, alebo mám ísť naspäť do svojej postele? Ako náhle som uvažovala nad tým, že by som svoje telo premiestnila do bezpečnejšej zóny, izbou sa prehnal strašidelný blesk, ktorý so sebou priniesol aj dych berúci hrom. Striaslo ma a v rukách som drvila prikrývku, ktorá bola nasiaknutá mojim potom a mokrými dlaňami.

„Mali by sme ísť spať,“ prehovorila som a zatvorila viečka v úmysle, že ma nechá v pokoji spať s myšlienkami a motýľmi, ktoré poletovali ako splašené a ako naschvál narážali do môjho srdca.

„Priznaj sa,“ prehovoril, samozrejme, že s úsmevom na tvári. Nakrčila som obočie a nechápavo som zamrkala, vďaka čomu som svoje viečka nechala roztvorené, hľadiac na čiernu tmu v okolí.

„Čože?“ Môj hlas bol ospalý a oči ma začali nepríjemne štípať z nedostatku spánku a tiež po vyprodukovaní toľkých slz. Chcela som uvoľniť moje telo a poddať sa spánku, vďaka ktorému by som prestala rozmýšľať a pociťovať bolesť v hrudníku.

„Že si chcela len byť v mojej blízkosti a spať pri mne? A to s tou búrkou bola len taká finta.“ Cítila som ako jeho hruď príjemne brnela, vďaka chrapľavému a ospalému hlasu, ktorý sa mu dral z hrdla. Jeho nahá hruď bola prilepená na mojom chrbte, ktoré pokývalo tenká látka mojej nočnej košeli. Oči som prudko roztvorila a nahromadené sliny, ktoré som sa chystala prehltnúť mi zabehli, vďaka čomu som sa prudko rozkašľala. Zdvihla som sa z postele a dlaň priložila k ústam. Kašľala som s roztvorenými očami, akoby som zbadala ducha poletovať izbou. Harryho telo len nečinne ležalo s rukami nad hlavou. Jeho hruď sa týčila v celej kráse a vďaka jeho dlaniam, ktoré mal položené za hlavou, som mohla vidieť jeho svaly na rukách.

Motýľ v strede jeho hrude, mi pripomínal tie imaginárne v mojom vnútri. Fascinovali ma však jeho holubičky nad prsiami a tie dva listy dole na jeho panve. Mala som chuť sa ich dotknúť skúmať každý jeden ťah tetovacej ihly. Zatriasla som hlavou a v mysli začala na seba nadávať za svoje hriešne myšlienky.

„Čo si to o mne myslíš?“ vyprskla som a prudko sa postavila z postele. Moje nohy ma viedli preč, preč z tejto izby a hlavne preč z jeho prítomnosti. Zasvietila som všetky okolité svetlá, len aby blesky znova neovládli moje zmysli a ako najväčší posera sa znova neschúlila do jeho lona. Naštvane som sa oprela o pult v kuchyni a prudko schmatla číry pohár a naliala doň čerstvej čistej vody. Glgla som si pár dúškou a zvyšnú vodu vyliala s prudkým buchnutím pohára o drez. Ako si to môže o mne myslieť? Nemôžem popierať, že jeho prítomnosť a predstava, že s ním ležím v jednej posteli, nie je príjemná, ale toto si mohol odpustiť.

„Aya, nebuď hneď taká nabručaná. Mohla si mi to v pohode povedať, ja by som to pochopil,“ pristúpil ku mne a rukou sa oprel o stôl. Jeho nahá hruď sa pomaly a pokojne dvíhala, pričom tá moja zbesilo poskakovala.

PassionateWhere stories live. Discover now