12. časť - Rumba

3.3K 217 7
                                    

„Prestaň mi stúpať na nohy,“ precedil medzi zuby a naďalej ma držal okolo pása. Pretočila som oči o 180 stupňov a naďalej bola pevne pritisnutá k jeho hrudi.

„Krok vpred a páni prehnite svoje partnerky v krížoch,“ povedal pán Miller a prechádzal sa ako generál po triede.

Harryho stisk na krížoch spevnel a prehol ma v chrbte. Pár jeho kučery sa vymanilo z čelenky, ktorú mal oviazanú okolo hlavy.

„Si rozkošný v tej čelenke,“ drzo som sa pousmiala a rukami sa pevne držala okolo jeho ramien. Už keď sa začala hodina, chytil ma pocit dráždiť ho. Chcela som mu ukázať, že nie som vykoľajená z toho čo som videla. Nechcem, aby na mne videl všetku tu bolesť a preto sa to snažím zakryť.

Určite sa cítil trápne potom incidente, no nedal to na sebe vidieť. Stále mal zamračený výraz a moje poznámky ho ešte viac formovali do väčších nahnevaných vrások.

Cítila som sa ako po poriadnej párty, i keď som na žiadnej v živote nebola V tele mi vibroval neznámi pocit. Akoby som vypila fľašu alkoholu. Bude to kvôli tomu,  že som sa posilnila poriadnou dávkou kávy. Po rannom incidente v šatni som sa musela nejako nabudiť a schovať tú smutnú tvár. Asi som to len predsa trochu prehnala.

Marilyn stála so svojim partnerom na druhej strane parketu. Určite ma sleduje pri každom pohybe a snaží sa načúvať. Len dúfam, že moje blbé poznámky, za ktoré by som si najradšej nafackovala, nepočula.

„Prestaň Aya,“ zavrčal Harry a moju nohu si pomaly obmotal okolo jeho pása.

Harry ma prudko otočil a ja som svoje ruky obmotala zozadu okolo jeho krku. Jeho ruky boli vystreté a nechal ma voľne rozkročovať nohy do šnúry. Obtierala som sa chrbtom o jeho hruď, ktorá sa dvíhala v pravidelných intervaloch, pričom mi jeho horúci dych rozpaľoval pokožku na krku.

 Jediné čoho som sa pevne držala bol Harryho krk. Náhle sa jeho ruka obmotala okolo môjho trupu a tou druhou mi chytil nohu, ktorú skrčil. Pritlačil si ma na jeho hruď a tvár zabočil doprava k tej mojej. Jeho pery, ktoré boli potvorené, sa nachádzali pár centimetrov od tých mojich. Odtrhla som svoj pohľad od jeho zelených kukadiel, ktoré ma s rozšírenými zreničkami sledovali. Skrčila som sa v krížoch a hlavu zaklonila dozadu. Harryho pohľad tento raz spočínal na mojom krku. Cítila som jeho končeky kučery, keď hlavu sklonil dole. Zhlboka sa nadýchol mojej pokožky na krku a slastne privrel oči. Nadýchol sa môjho pižma tak ako ja pri jeho kontaktne s mojimi čuchovými bunkami, ktoré vždy tancovali vášňou kvôli jeho kolínskej.

Harryho noha sa skrčila v kolene pričom tá druhá sa vystrela a tak som ruky zaklonila dozadu spoločne aj z hlavou.

„Nezízaj mi to výstrihu,“ s ťažkosťou som zašepkala. Bola som zaklonená dozadu a tým som svoj hrudník vystrčila pod Harryho nos.

„Nezízam. Nemám načo,“ zakoktával Harry, ktorý ledva chytal kyslík do pľúc.

V tom momente som započula ďalší príkaz od pána profesora a tak som svoje ruky premiestnila na Harryho krk a hlavu zdvihla a obrátila k jeho tvári.

Naštvane som zavrčala. Harry so mnou prudko trhol od seba a oblapil moju ruku. Ja som v tom momente prekrížila nohy. Jednu som mala prekríženú v kolene a tú druhu som mala vystretú. Spotená ruka sa mi začala pomaly šmýkať z Harryho stisku a tak svoj tlak zosilnej a stlačil mi ju o niečo viac. Druhú ruku som zodvihla a vystrela ako krídlo.

Harryho hruď bola vystretá a ruka bola tiež rozkrídlená ako moja. Pri profesorovom ďalšom rozkaze si ma Harry pritiahol k sebe a i druhú ruku vystrel. Tento raz som ja svoje ruky premiestnila na jeho hruď a v bokoch sa začala vrtieť a posúvať celkom dole do drepu. Moje ruky ohmatávali Harryho hruď a boky. Jeho svaly boli napnuté a hruď sa začala dvíhať neuveriteľnou rýchlosťou. Drobné kvapky potu mi stiekli po dĺžke jeho krku.

PassionateWhere stories live. Discover now