Return?!

347 29 19
                                    

  -Да не би да си...ох за Бога излезе ми от главата! страшно си ми позната!...-замълча за секунда.-АМИ ДА!-извика с цяло гърло, а аз потънах в земята, но не от срам..-Ти си гаджето на Джъстин Бийбър! 

-Ъъъ не, не съм! Имаш грешка. Припознаваш се-опитах да се измъкна, но май няма да се получат нещата.

-Напротив ти си!Няма как да те объркам. Изключено! Следя Бийбър откакто е станал известен, няма как да объркам гаджето му!...Я чакай малко, но щом ние сега излизаме на среща значи, че ти му изневеряваш. Защо?

-Ами ние вече не сме заедно, скъсахме. Той си се върна при Селена!-казах с най-пренебрежителен тон.

-А ти сега какво правиш тук?

-Бера ягоди! Какво мога да правя тук според теб?! Избягах от стария си живот, защото не го харесвах, а и...Джъстин не спря да ме преследва...-смотолевих накрая.

-Значи още си пада по теб?

-Съмнявам се. Той е идиот, който просто не може да губи и просто не приема факта, е успя да изгуби мен!

-Яснооо...

-Да! Е ще тръгваме или ще говорим за бившия ми?

-Аз нямам нищо против да разбера някои неща за него, нооо ще потърся в нета-усмихна ми се хлапашки и се качихме в колата, за да ме закара в нас.

~След три месеца~

Минаха се вече три месеца, а аз живея все още в Осло, Норвегия. С Крис официално сме гаджета и утре ще празнуваме третият ни месец. Относно бившият ми, на когото не бих искала да споменавам името, не знам нищичко за него. Но и да си призная не се и интересувам. Само бях прочела на една корица на списание, че със Селена са присъствали на сватбата на баща му.

Както и да е не искам да си спомням за този идиот повече. Сега трябва да измисля какво да купя на Крис за утре. Много се двоумя между часовник и обувки, но май ще бъде часовник. Какъвто и да беше подаръкът трябваше да се иде до молът. Звъннах на Нора и се уговорихме. Преоблякох се:

 Преоблякох се:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Living My Dream!Where stories live. Discover now