Granny

491 32 13
                                    

-Аааа...-прозявах се вече събудена от алармата ми.

Отворих по-широко очи и огледах стаята. Полежах около 5 минути и се опънах. Това ми беше нещо като ритуал след като стана от сън. Никога не мога да стана от раз.

Както и да е измъкнах се от топлото легло и влязох в банята. Погледнах се в огледалото, изплаших се и си измих зъбите и лицето. Излязox и застанах пред гардероба. Изкарах това...и ги облякох.

Погледнах телефона си за часът и той показваше 8:10

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Погледнах телефона си за часът и той показваше 8:10. За да стигна на време трябваше да изляза в 8:30 следователно имах време да закуся. Излизайки от стаята ми се загледах във вратата на стаята на Джъстин. Дали се е прибрал по среднощ или все още не се е? Кой ли му се обади и какво ли беше станало, че изхвърча така бързо? Надявам се да не е нещо лошо.

Слязох в кухнята и си направих зърнена закуска и кафе. Взех си купата и чашата и отидох на дивана в хола. Настаних се удобно и си пуснах телевизора. Даваха некви детски конкурси за красота.

Тия майки са много зле. Знаете ли кога ще си заведа детето на такъв конкурс? Никога! Харчат безумни пари за едните рокли, гримьори, фризьори и не знам си още какво. На всичкото отгорв промиват мозъците на децата си и после що по света има толкова много кифли. Ей за тва.

Нахраних се и отидох в кухнята да си оставя чинията, когато чух шум. Не бях сигурна дали Джъстин си е вкъщи и този шум бе причинен от него, за това леко се изплаших. След минута обаче видях как позната мъжка фигура влиза в кухнята. Беше облечен така.

 Беше облечен така

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Living My Dream!Where stories live. Discover now