Лудница

307 26 1
                                    

Джъстин улови бягащото дете и го вдигна във въздуха, а то започна да се смее. След малко се появиха и родителите му. Скутър носеше всичките чанти с пособия на малките, а Йеъл буташе бебешката количка с малкия.

Йеъл беше прелестна. Ако бях мъж щях да се влюбя в нея. Толкова е красива и нежна, а колко е добра и мила?! Просто нямам думи. Скутър има ужасно голям късмет с жена като нея. Като казах Скутър след като дълго време не удобряваше връзката ни с Джей, или по-точно в началото не я, накрая просто видя колко много се обичаме и държим един на друг, че просто нямаше друг избор и се съгласи да бъдем заедно. Е няма да крия и, че Йеъл наклони везните в моя полза, за което съм й ужасно благодарна. Но да се върнем в настоящето.

-Хей бързи сте!-каза Джъстин, след което леко размисли и се усети.-Беше пред вратата, когато ми звънна нали?!- 😑 .
-Знаех си, че няма как да ми откажеш, а ако го беше направил щях да те заплаша по някакъв начин все пак съм ти шеф!-24-каратова усмивка се появи на устата на Скут, а Джъстин зяпна.
-Браун!-скастри го Йеъл.-Той се шегува Джей-успокои Бийбър след като видя изражението му.-Нали се сещаш, че ти му носиш най-много пари и ако те изпусне губи много!-намигна на гаджето ми.
-Хаха. Йеъл! Прекрасна както винаги!-отиде и я прегърна като остави лека целувка на бузата й.
-Мая! Много се радвам отново да те видя. И ужасно много ти благодаря, че се наехте с тази не лека задача!-дойде и ме гушна супер майчински.
-Шегуваш ли се? Няма никакъв проблем. Само се надявам да се справим.
-Спокойно ще успеете! А и това ще ви е упражнение за...сещаш се бъдещите ви деца!-намигна ми, а аз и Джъстин се изчервихме.
-Ахаххах!-при вида ни Скутър се спука от смях. Даже за малко да падне заради тежеста на багажа, който носеше.-Е хайде мила да тръгваме и да оставим гълъбчетата да се поупражняват. Ахахаха!-двамата тръгнаха към вратата.
-Много смешно Браун!-извика след него Бийбър.
-Всичко нужно е в чантите. Графикът за бебето също. Ако има проблем звънкайте!-добави Йеъл преди да излезнат.
-Спокойно! Чао и приятно изкарване!-извиках след тях.
-И без нови бебета!-викан Джей.

Не получи отговор обаче. Е сега идва сложната част. Какво следва от сега нататък? Бебето все още спи за наш късмет. Малкия все още е спокоен и стои в Джъстин, но когато му омръзне какво ще правим и бебето когато се събуди трябва ли да яде?! Ъгх лошо ми е! Искам мама! Поне вечерта наближава!

Living My Dream!Where stories live. Discover now