Ревност

404 32 14
                                    

Сутринта се събудих първа и то доста рано. Джъстин и децата все още спяха и то толкова сладко, че не исках да фи будя. Измъкнах се от хватката на Джей по-най незабелжимия начин и влязох в банята. Измих се. Облякох се...и слязох в кухнята да направя закуска.

Преди да започна с готвенето прегледах програмата на бебето какво трябва да яде за закуска и в колко часа трябва да спи

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Преди да започна с готвенето прегледах програмата на бебето какво трябва да яде за закуска и в колко часа трябва да спи. След като "научих урока си" се залових с правенето на гофрети.

~След 1 час~

Точно изкарвах от гофретника и последната вафла, когато Джейджей започна да вика по бебефона. Пееше си нещо от сорта на "Баба ти, мама ти, кака ти, бате ти" беше хипер сладкото и в същото време смешно. След малко и бебока се събуди, заради песента. Естсвено аз трябваше да ида, защото Джей все още спеше. Запътих се към стаята им. Отворих вратата и какво да видя?!

 Отворих вратата и какво да видя?!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Бяха прелестни. Джъстин изглеждаше толкова сладък с бебе в ръце, че лигите направо ми потекоха. Щеше да е великолепен като баща. Усетих се, че стоя и го зяпам чак когато проговори.

-За сега се успокои, но сигурно пак ще ревне, защото е гладен.
-Не се притеснявай. Закуската му е готова.
-Добрем. Ние ще слизаме, а ти оправи Дабъл Джей и елата.
-Окей-тръгнах към Джейджей.
-Хей не забрави ли нещо?-усмихваше се много сладко. След като видя неразбиращия ми поглед поясни.-Искам си целувката за добро утроооо-хаха засмях се и отидох да го целуна, нооо по бузата.-Ееее не така де!
-Слизай вече! Хахах!

Living My Dream!Where stories live. Discover now