Кастингът

511 39 28
                                    

Ей са си е ебало мамата! Хора умирма от страх. Наближава моят ред, а аз все повече губя увереност. Всички преди мен се справят уникално, а аз с тоя врат...направо не ми се мисли.

Но както каза Джей, от това не зависи животът ми така, че ще направя всичко, което е по силите ми, а ако не се получи здраве да е.

Не знам как да го нарека, късмет или проклятие, но Карла беше преди мен. В момента танцуваше и колкото и да не я харесвах трябваше да призная, че беше много добра. Дланите започнаха да ми се потят, това е знакът ми за притеснение. Леле мале!

Дишането ми се учести щом музиката на Карла спря и показа, че е приключила. Тя застана пред журито и то даде оценките си. След минути чух името си. Нямах избор излязох на сцената пред Джъстин, Скутър и Ник.

-Мая сигурна ли си, че ще можеш да танцуваш?-попита загрижено Ник.
-Ще пробвам пък каквото стане!-усмихнах се и видях, че и Джей ми се усмихва мило. Това ме успокои и ми вдъхна увереност.

Музиката започна. И изведнъж болката изчезна. Знам, че няма как това да стане, но аз вече не я чувствах. Интересуваше ме само тактът на песента и ритъмът. Тялото ми се движеше само. Движех се дори по-добре отколкото на репетиция. Припявах си с Бийбър и ен спирах да се усмихвам.

След три минутно танцуване заковах последното движение и болката се завърна. Шибаната болка ме връхлетя толкова силно, че едвам се задържах на краката си. Залитнах, но се стабилизирах.

-Мая! Добре ли си?!-Джъстин стана от мястото си, за да дойде и да ми помогне, но аз го възпрях.
-Да, да добре съм! Спокойно! Е слушам ви!
-Беше великолепно!-започна Скутър.-Наистина имаш талант. Браво моето момиче!-много е сладък.
-Добро държание на сцената. Усещаш ритъмът и знаеш как да се оправиш в непредвидена ситуация. Справи се чудесно. Браво!-добави Ник. Всичко, което каза каза той беше много важно за мен.
-Аз кво да кажа като най-неразбиращ? Страшна си!-закопчи Джъстин.
-Благодаря ви!-поклоних се и излязох.

Камък ми падна от сърцето като слязох от импровизираната сцена. Но сега идва моментът на колебаенето дали е бъдеш от заветната тройка. Мисля, че се справих много добре, но има още доста момичета след мен, които могат да ме минат по оригиналност и пластичност, така че ще видим накрая. Стискам палци!

Living My Dream!Where stories live. Discover now