18/

798 94 26
                                    

Selam! Birkaç haftadır ilham perilerim tatildeydi ve çatlak dershanem yaz kursu yapmaya karar verdi. Ailem sayesinde zorla sabah 8'de kalkıp dershaneye gidiyorum. O yüzden de ilham perilerim beni terk etti. Ama belki geri gelmiş olabilirler. Her neyse. İyi okumalar!

Hatsune Miku

"Miku."

"Miku!"

"Cevap verecek misin?"

"Sevgilim? Miku cevap versene ya!"

Kapalı olan gözlerimi açıp kafamı sıradan kaldırdım ve Kaito'ya baktım. 

"Cidden dünyadaki en kötü arkadaşım! Onu desteklemem gerekirdi ama bunun yerine ona bağırdım ve kör olduğunu söyledim," diye sessizce yakındım. Üç gündür Rin ile küstüm ve bu üç gün düşünmeme yetmiş artmıştı bile. Onu desteklemeliydim. Ona bağırarak -her ne kadar haklı olsam da- hata etmiştim. 

Kaito, önümdeki sandalyeyi ters çevirip oturdu ve yüzüme doğru eğildi.

"Ah, benim tatlı sevgilim! Bu inatçı ve kör iki aşığı birleştirmekten vazgeçelim ve kendi aşkımıza odaklanalım," dedi bir kitaptan alıntı yaparak.

"Anlamıyorsun Kaito. Rin ve Len benim arkadaşım. Onlar mutlu olmadan mutlu olmam imkansız."

Kaito iç çekerek dudaklarıma baktı. 

"Ama dudaklarını özledim..."

"Kaito ben ne diyorum, sen ne diyorsun? Hem sen nasıl arkadaşsın? Len böyle umutsuz bir şekilde Rin'e ulaşmaya çalışırken sen yaramazlık peşindesin."

Kaito, dediklerimi pek takmamıştı. Etraftakileri umursamayıp dudaklarıma uzandı. Dudaklarıma 1-2 santimetre kaldığında durdu ve "O vazgeçti. Artık başka kıza ilgi duyuyor," diye fısıldadı. Ardından dudaklarıma ufak bir öpücük kondurdu. Dediklerini kavramam 3-4 saniyemi aldı. Sonunda anlayınca ayağa kalktım ve bağırmaya başladım. 

"Ne?! Dedikodular gerçek miymiş? Len başka biriyle mi çıkıyor?!!"

Bağırmamla birlikte sınıftaki herkesin bakışları bana yöneldi ve sonra birbirlerine dönüp fısıldaşmaya başladılar. Eminim ki Len'in başka birisiyle çıktığını ağzımdan kaçırmamdan dolayı Len hakkında konuşuyorlardı.

Kaito etrafına baktıktan sonra beni sakinleştirmek için, "Çıkmıyorlar. Sadece Len artık Rin'in peşinde koşmayacağını söyledi. Dün onu birinci sınıflardan bir kızla koridorda konuşurken gördüm. Bir değişikti. Kıza gülümseyip elini kızın omzuna koydu ve bir ara da kahkaha attı." diye fısıldadı. 

Len? Bir kızla konuşup kahkaha attı? Dünyanın sonu geliyor! Len sadece çok samimi olduğu kişilere nadiren gülümsemesini gösterirdi. Hatta kahkaha atabildiğini bile bilmiyordum. 

"Kızın adı ne?" diye aceleyle bağırdım. Len, Rin'e aşıktı ve başka birisi ile çıkması onu ve Rin'i üzerdi. Belki de bu kızı arkadaş olarak görüyordu. Ama kıza bakışlarını görmeden anlayamazdım. Aşk kolayca unutulamazdı, yeni birisine ilgi duyması bu kadar kolay olmamalıydı.

Kaito, etrafımızda merakla bize bakanları bir kez daha süzdükten sonra yalnızca benim duyabileceğim bir ses tonuyla fısıldadı.

"Adı Lenka."

Darling!!! [Vocaloid]Where stories live. Discover now