7/

1.2K 102 52
                                    

Selam Darling okuyucuları. Yorumlarınızı eksik etmeyin. Unutmayın, ben yorumlardan ilham alan bir yazarım. İyi okumalar!

 

Kagamine Len

Annemin sesiyle uyandım.

"Len! Rin seni aşağıda bekliyor, acele et!"

Yastığı kafama gömerken bağırdım,

"Gitmesini söyle!"

"Gitmeyeceğini biliyorsun. Bir dakika, öpüştüğü o çocukta kim?"

Hızla yataktan fırlayıp cama koştum. Rin yere eğilmiş bir kediyi seviyordu. Etrafta bırak erkeği bir tek kız bile yoktu. Annem beni kandırmıştı ve bende kanmıştım. Harika! Rin cama baktı ve beni görünce gülümsedi ve el salladı. Perdeyi hızla çekerek yatağa atladım.

Her sabah buraya gelmesi ve okula birlikte gitmemiz biraz can sıkıcıydı. Bizi sevgili zannedenler bile olmuştu. Üzerimi giyinmek için kalktım ve perdenin ardından Rin'e baktım. Yanında Kaito vardı ve gayet neşeli bir yüz ifadesiyle konuşuyorlardı. Kaito en iyi arkadaşımdı ama Rin'e bu kadar yapışması beni rahatsız ediyordu. Hemen üzerimi giyinip çantamı aldım ve evden çıktım.

Bir an keşke çıkmasaydım diye düşündüm. Kaito Rin'in elini tutmuş "Şey… Imm… Benimle çıkar mısın?" diye fısıldadı. Olduğum yerde donakalmamla birlikte içimde ortaya çıkan öfkeye hakim olmaya çalıştım. En iyi dostumun ihanetine uğramıştım. Artık tek yapabildiğim Rin'in cevabını beklemekti. Vereceği cevaptan korkuyordum. Çünkü Rin'e küçüklüğümden beri âşıktım. Ve onu her ne kadar öyle gözükmese de önemsiyordum. Onu seviyordum. (Ben de seni seviyorum Len <3 )

Kagamine Rinto

Sınıfa girince Len ile Rin'in yer değiştirdiğini fark ettim. Len benim yanımdaki Rin'de Kaito’nun yanındaki sıraya geçmişti. Oturur oturmaz Len'in ifadesiz baktığı yere baktım. Kaito ve Rin şakalaşıp gülüyordu. Kıskandığımı hissederek sinirle yerime oturdum. Len'e dönüp sinirle fısıldadım.

"Sence fazla yakın değiller mi?"

"Kaito bu gün Rin'e çıkma teklifi etti" dedi Len.

Hmm sadece çıkma teklifi- Bir dakika! NE? Ç-Çıkma teklifi?

"Ne çıkma teklifi mi? Şaka yapıyorsun değil mi?" diye bağırdım şaşkınlıkla. Sınıftaki herkes bana bakarken Len “Gerizekalı.” dermiş gibi bana baktı ve Rin'i izlemeye devam etti.

"Peki, Rin ne cevap verdi?"

"Beni görünce konuyu kapattılar. Cevabını merak etmedim değil!" Sesindeki kıskançlığı ve hayalkırıklığını sezebiliyordum.  Ben de Len gibi onlara odaklandım ve her hareketlerini izledim. Rin uzanıp Kaito'nun elini tutunca yumruğumu sıkarak Len'e baktım. Benden bir farkı yoktu. Aynı benim gibi her an saldırabilecekmiş gibi duruyordu. Kaito kızarırken Rin alaycı bir şekilde güldü ve "Rahatla Kai!" diye mırıldandı.

"O Rin'in elini tutan elini şuan kırabilirim ve…" Len şaşkınlıkla dönüp bana baktı. Aynı anda konuşmuştuk.

Len gözlerini devirip bir kez daha Rin'e odaklandı.

"Bu günlerde Rin'le çok yakınsın. SADECE arkadaş olduğunuza emin misin?" diye fısıldadı bana dönmeden.

Bir an tereddüt ettim. Ama sonunda cevap verdim.

"Şüphen mi var?"

Bana “Umrumda değilsin.” bakışını attıktan sonra Kaito'nun kızarmasını izledi. Bu sefer soru sırası bendeydi.

"Ya sen Len? Rin'e olan hareketlerin çok da dostça gözükmüyor?"

Len bir süre şaşkınlıkla donakaldı sonra, "Seni ilgilendirdiğini sanmıyorum." dedi ve önüne döndü.

Gözlerim Rin'e geri dönünce sinirle yerimden kalktım. Kaito'ya dokunması bile beni çıldırtırken onun elini tutuyordu. Rin'in sırasının önüne gelince olabildiğince sakin bir sesle "Rin. Birkaç dakika konuşabilir miyiz?" dedim. Rin bana gülümseyerek baktıktan sonra "Tamam." diyerek yerinden kalkıp sınıfın kapısına doğru beni takip etti. Sınıfın kapısına gelince merak ettiğim soruyu sordum.

"Sen Kaito ile çıkıyor musun?"

Darling!!! [Vocaloid]Where stories live. Discover now