5. Sunt o epavă în paragină scufundată lângă Titanic

58.2K 2.6K 314
                                    

Scuze ca a durat atat de mult! Dar am fost prinsa cu treburi si am iesit prin oras si asta mi-a luat din timp. Anyway, se uita cineva la The Originals? Am inceput sa scriu un fel de spin-off cu ce cred eu ca se va intampla in sezonul doi. Ador sa scriu povesti dupa seriale!

Oricum, bucurati-va de capitol.

Sper ca sunteti bucurosi ca le fac mai lungi :D

P.S: ma gandesc ca ar fi o idee buna sa aleg un numar de voturi care sa fie atinse, si atunci cand asta se va intampla, voi posta. Ce ziceti de 1,5K voturi pentru toata povestea? Sunt doar 277 de voturi pentru toate capitolele. Eu zic ca este convenabil! :)

5. Sunt o epavă în paragină scufundată lângă Titanic

Kyle Styles este cunoscut pentru multe lucruri - frumusețea sa care atrage fetele precum moliile la lumină, banii de la părinții săi, nenumaratele sale talente, ultimul său nume și atitudinea sa. Dar din toate astea nimeni nu-i recunoaște răutatea și atitudinea de doi bani. Oricât de mult îl confundă oamenii cu un înger foto-model, el este și va fi mereu un drăcușor malefic.

Raiden m-a dus în cabina lui ca să îmi fac un duș și să mă schimb. Nu voiam să dau ochii cu Lizzie acum, probabil s-ar fi panicat dacă m-ar fi văzut așa și nu voiam să-i explic totul acum.

După ce mi-am făcut un duș, Raiden mi-a dat niste haine de-ale lui și a așteptat să mă calmez. Mă așteptam să sară imediat în sus că nu-i spun ce se întâmplă, dar mă cunoaște. Știe că în felul ăsta n-o să scoată nimic de la mine. Dar ce-i drept, mă asteptam la astfel de comportament de la Dylan, nu de la Raiden. El este mult mai direct.

- Deci, a început el într-un final, vrei să spui ce s-a întâmplat?

Am oftat, după care am început să-i povestesc. Pot spune că Raiden se înțelege bine cu Kyle, mai ales că uneori "colaborează" atunci când fac farse, dar pur și simplu nu vrea să mă creadă atunci când îi spun lucrurile pe care mi le face. Evident, n-am încercat să-i spun niciodată despre Sarah Stone pentru că atunci m-ar crede și nu știu ce i-ar face bietei fete, dar nu și lui Kyle. Doar sunt prieteni de mici, nu?

- Haide Alyssa, chiar nu știu ce să mai cred! Adică, și tu ai partea ta de vină, fetele o au mereu!

M-am uitat la el urât, după care m-am încruntat. Cum adică e vina fetelor mereu?

- Cred că glumești. Eu sunt cea nevinovată aici. Vreau să mergem acasă, îi spun.

- Dacă ai vorbi cu mama, te-ai simți mai bine? a întrebat și mi-am scuturat capul.

Îmi iubesc mama, normal că o fac, dar ea ar face din țânțar armăsar dacă ar afla despre un posibil băiat în viața mea. Ce pot să spun, eu sunt opusul mamei mele în unele situații.

- Nu prea. Vreau doar să stau aici.

Frații mei urau să mă vadă tristă, mai ales Raiden. În preajma lui, toată lumea trebuia să fie fericită și bine-dispusă.

Așa că, a ales cea mai bună metodă de a mă înveseli puțin - mi-a spus ce au ei de gând să facă astăzi.

Aflasem că aveam să mergem să înnotăm în lac, lucru pe care îl urăsc. Mi-a spus că el și cu Dylan au făcut în așa fel încât în timp ce toată lumea este acolo, ei o să se strecoare în cabanele fiecărui adolescent - inclusiv în cea a directorilor - pentru a lăsa niște broaște libere. De asemenea, se vor asigura că la cantină toate condimentele vor fi amestecate, lucru ce probabil îi va face pe directori să comande niște pizza. Nimănui nu-i plac salatele verzi.

Summer CampUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum