29. Escapadele romantice nu sunt specialitatea lui

41.3K 2.1K 642
                                    

(e bine ca nu mi-a luat doua luni sa postez din nou ahhahaha:D)

29. Escapadele romantice nu sunt specialitatea lui

Alyssa

Pot spune că premierea a fost uimitoare - pentru mama, bineînțeles. Tot ce-mi doream eu era să scap de-acolo cât mai repede si să mergem înapoi în tabără.

Bine, nu as vrea să merg în tabără, dar altă soluție mai bună nu am.

- Ghici cine are cea mai fantastică idee din lume rățusco, îmi spune Kyle în timp ce-mi scoteam machiajul de pe față.

- As spune că eu, dar văzându-te atât de încântat, trebuie să-ți ofer acest privilegiu, am spus cu un oftat.

Si-a dat ochii peste cap, după care a venit spre mine si m-a privit entuziasmat. Okay, asta putea să însemne două lucruri:

1. avea o idee teribilă

2. avea o idee teribil de bună

Diferența este că el mereu va avea impresia că ideile lui sunt teribil de bune, când într-adevăr nu sunt tot timpul. Totusi, nu i-as spune asta niciodată. E ca si cum i-ai spune unui copil care are roți ajutătoare la bicicletă să renunțe de tot pentru că nu va putea niciodată să meargă fără ele.

- Hai s-o stergem de-aici, a spus el pe nepusă masă.

- Unde? am întrebat surprinsă.

- Oriunde vrei tu. Putem să mergem prin L.A, să mergem la un film sau să mâncăm. Sau poate chiar înapoi în tabără. Nu-mi prea pasă, atâta timp cât esti de acord să mergi cu mine, mi-a spus cu un zâmbet pe buze.

Inima mi-a tresărit în piept. Voiam tare rău să plec de-aici, dar unde puteam să mergem fără să fim prinsi? Bineînțeles, îsi vor da seama într-un final, si atunci vor fi supărați. Dar totusi... suna mult prea tentant ca să nu fiu de acord.

Am mai stat câteva secunde pe gânduri, privindu-l cum se torturează singur. Mă privea nesigur, întrebându-se mai mult ca sigur dacă am să accept sau nu. As putea să fac asta toată viața sincer - să-l privesc arătând ca un cățelus speriat si adorabil. Mă făcea să-l iubesc si mai tare decât o făceam deja.

Iubesc, iubesc...

- Să mergem, am spus iar el a răsuflat usurat.

- Femeie, aproape mi-ai provocat un infarct. Chiar am crezut că o să mă refuzi, a spus el dramatic.

- Oh, dar credeam că nimeni nu-l refuză pe Kyle Styles, am spus eu surprinsă.

- Cu tine rățusco, n-am să stiu niciodată, a spus si mi-a sărutat fruntea.

Peste aproximativ zece minute, încercam să ne strecurăm prin spatele oamenilor din sala de bal unde se ținea grandioasa petrecere a mamei. Am putut s-o zăresc printre oameni, si arăta extrem de frumoasă. Avea o rochie lungă, ce-i venea lipită pe corp, dar care nu arăta obscen. Oricât de extravagantă era mama mea, niciodată n-a iesit afară îmbrăcată în ceva compromițător. Am putut să-l zăresc si pe tata lângă ea, ținând-o de mână si privind-o de parcă ar fi cel mai special si valoros lucru de pe aceasă lume. Mi-a făcut inima să tresare cu bucurie.

Kyle mă ținea de mână în timp ce încerca să mă ghideze afară pe usă, dar nu-i reusea de minune. Era cât pe-aci să ne izbim de un cuplu ce dansa, si să dărâmăm două mese în timp ce ne-am repezit către usă.

Summer CampUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum