31. Trebuie să-mi încurajez fratele să se întâlnească cu sora lui Satan

39.6K 2.1K 403
                                    

ei bine, stiu că am cam întârziat cu acest capitol, dar am fost plecată weekend-ul acesta la Bucuresti cu niste prietene ca să-mi sărbătoresc ziua de nastere.

care e mâine :))) ih, o să fiu mai bătrână cu un an... nasol, nu?

P.S: stiu că e scurt, dar hei, YOLO. doar ce l-am scris:D

31. Trebuie să-mi încurajez fratele să se întâlnească cu sora lui Satan

Alyssa

Nu-mi venea să cred, dar sfârsitul taberei se apropia rapid, ceea ce însemna că trebuia să ne pregătim cu toții pentru spectacolul de sfârsit. Fiecare avea dreptul (sau mai bine zis era obligat) de a prezenta un număr ales de el sau de ea, indiferent de categorie. Eu as prefera să nu fac nimic, dar toți ceilalți aparent fac - Lizzie dansează, Raiden si Dylan vor să facă ceva surpriză, până si Kyle s-a hotărât că vrea să cânte o piesă, cu toate că n-am nici o idee care piesă a ales-o. Totusi, sunt curioasă.

În timp ce lumea se învârtea în jurul meu, singura persoană ce a reusit să-mi atragă atenția era Lizzie, ce privea cerul si zâmbea ca o persoană schizofrenică ce tocmai a scăpat de la azil. Sau ăsta era probabil zâmbetul si privirea ei de persoană visătoare.

- Deci, care-i treaba? am zguduit-o eu, trezind-o la realitate. Pari teribil de distrasă.

A deschis gura să spună ceva, dar după a închis-o. Avea acea expresie pe care o au majoritatea oamenilor când vor să spună adevărul, dar după realizează că nu este tocmai o idee asa bună, asa că zic în schimb o minciună.

- Mă gândeam că mai e puțin si ne întoarcem acasă, a spus ea rapid. Chiar îmi e dor de casă. Ție nu?

Acum, nu sunt eu o perfecționistă când vine vorba de comportamentul oamenilor, dar e evident faptul că mințea. Felul în care ochii i s-au mărit considerabil si îsi freca palmele, o cam dădea de gol. Stiam câ-mi ascundea ceva, ceva ce ori o jena, ori nu stia dacă ar trebui să-mi zică sau nu. Din fericire pentru mine si nefericire pentru ea, stiam deja care-i era micul secret.

Fratele meu.

- Nu-i nevoie să-mi ascunzi faptul că te întâlnesti cu fratele meu, Liz, am ridicat eu din umeri. Replica mea a luat-o probabil atât de tare prin surprindere, încât biata fată s-a înnecat.

- C-cum... Adică, cum adică fratele tău? Te referi la Raiden? Ce as putea avea eu cu el? Oh, te rog! a pufnit dramatic, fluturându-si mâna în aer. Exagerezi. Nu am nimic cu fratele tău. Absolut nimic. Nu ne placem sau ceva... Adică e aiurea, nu? a râs ea fals, dar puteam să-i văd obrajii înrosindui-se. Era aproape amuzant.

- Oh, te rog, mi-am rotit eu ochii. Stiu deja că-ți place de el, si stiu că si lui îi place de tine, deci care-i faza? Nu-i vreo noutate pentru mine.

- Cum adică nu-i o noutate? m-a întrebat ea, luându-mă prin surprindere.

Ei bine, nu-i ca si cum v-am văzut dormind îmbrățisați în acelasi pat, arătând ca un cuplu adorabil...

- Am un ochi bun, am mințit eu. Deci, cum de s-a întâmplat asta?

- Aly, chiar nu vreau să... a făcut o pauză, încercând să-si caute probabil cuvintele. Nu vreau ca asta să strice lucrurile între noi, înțelegi? Adică da, îmi place Raiden, dar tu esti prietena mea cea mai bună, si nu as vrea ca un băiat să intervină între noi. Mai ales fratele tău. Stiu că e ciudat pentru tine, dar nu...

- Woah, opreste-te soro, am râs eu. De ce ar fi ciudat pentru mine?

- Păi, este fratele tău, a ghicit ea.

Summer CampUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum