Chapter 27.

980 43 4
                                    

Jennifer's P.O.V. 

Een maand vloog voorbij, en de Europese tour was afgelopen. Ten minste, de jongens zijn zojuist het podium afgerend. We waren momenteel in Portugal, en de tour was geweldig verlopen. Ik was Alli aardig dankbaar voor het feit dat ze Harry en mij dwong om het goed te maken, aangezien er op deze manier ook geen ongemakkelijke momenten waren. 

''That was amazing!'' riep ik de jongens nog met een lach na toen ik ze de meteen de kleedkamer in zag rennen, en Niall draaide zich voor enkele secondes om. Hij blaasde een kusje mijn kant op, en ik deed alsof ik die opving. Met een klein lachje liep hij de jongens achterna de kleedkamer in, en draaide ik me terug naar Paul, wie ondertussen druk bezig was om alles op orde te krijgen zodat de jongens hier snel weg konden zonder dat er duizenden mensen stonden die ze tegen hielden. 

Het waren maar enkele seconde later dat de jongens de kleedkamer weer uitkwamen, alle vijf met een ander shirt, en alle vijf opgefrist. 

''Hey, babe.'' glimlachte Niall toen hij mijn kant op kwam lopen, en sloeg zijn armen rond mijn middel terwijl hij een kus tegen mijn wang drukte. 

''Hi.'' beantwoordde ik hem soft, en leunde een beetje tegen hem aan. Een dromerige glimlach sierde rond mijn lippen, en momenteel vergat ik het feit dat er ook nog vier andere jongens bijstonden- Waarvan één mijn neef was- en derest van de One Direction crew. 

''There's no time for this, Niall, we need to get you in the car. All five of you- Or six, I guess.'' Paul eindigde zijn zin een beetje mompelend, maar al snel liet Niall me los en pakte mijn hand vast. Met z'n zessen liepen we richting de auto waar Paul het over had, en stapte we allemaal in. Het was een privé gedeelte wat afgezet was achter de plaats waar het concert zojuist gehouden werd, dus we werden niet gezien door fans.

Zodra iedereen zat en Paul ook was ingestapt reden we weg, en keek ik even kort naar Harry. 

''I'm disappointed, Harry.'' zei ik uit het niets, en hij keek iets-wat verbaasd om. Niall, Liam en ik zaten op de achterste bank, terwijl Harry, Louis en Zayn op de bank in het midden zaten. 

''Where's that coming from?'' vroeg hij verward. 

''You never invited Hayden.'' zei ik op een manier alsof het heel logisch was, en zijn ogen werden groot, waarna hij wild zijn hoofd schudde. 

''I asked her multiple times!'' beweerde hij, ''I swear, I did! But she had things to do.. Something with acting? An audition for a movie, said it would be good to start out somewhere. She never even told me that she was into acting.'' Nu Harry er eenmaal over begonnen was hield hij er bijna niet meer over op, en ik grinnikte zachtjes. 

''It's okay, I just miss her.'' zei ik simpel, en haalde mijn schouders op. 

''You'll see her soon. She promised that she'd be at the airport, so..'' 

''I'm stealing your girlfriend.'' zei ik de seconde dat Harry stopte met praten, en hij keek me wat beduusd aan. Ik grijnsde lichtjes, en legde mijn hoofd langs Niall's schouder, waarna ik ook al snel zijn hoofd langs het mijne voelde. 

''Niall, keep your girlfriend by your side so I can get mine before her.'' zei Harry vrij strict, en draaide zich weer om met een volmaakte glimlach op zijn gezicht.  

''I'll try.'' lachte Niall, waarna hij mijn hand in die van hem pakte, en de stilte in de auto ons omarmde. 

+ + + + 

En zoals ik Harry al zei in de taxi naar het vliegveld toe in Portugal, zodra we waren geland in Engeland rende ik meteen richting Hayden zodra ze in mijn zicht kwam, en sloeg mijn armen blij om haar heen. 

Rules Are Meant To Be Broken » One DirectionWhere stories live. Discover now