Chapter 22.

1.5K 54 9
                                    

Jennifer's P.O.V.

De seconde dat Hayden had ingeparkeerd, waren zij en Charlotte de auto al uitgevlogen. Niall en ik daarintegen deden rustig aan. 

''I missed you, and I missed this, so so much.'' glimlach ik soft zijn kant op, en je zag hoe zijn ogen begonnen te stralen nadat ik dat had gezegd, maar voordat hij kon antwoorden klopte één van de jongens op het raam, en grijnzend stapte ik uit. 

''You guys are so slow.'' grinnikte Harry. Ik sloeg hem zachtjes tegen zijn achterhoofd aan, en grijnsde nog altijd. ''Oi!'' mompelde hij. 

''Oi!'' deed ik hem na, en rende vervolgens richting Charlotte en Hayden, die bij de deur stonden de wachten. Kort keek ik achterom, en zag dat alle vijf de jongens nu samen liepen, en draaide me vervolgens terug naar de meiden. ''So..'' 

''So, the group's inside. I'll introduce you there.'' Charlotte glimlachte even naar me, en zodra de jongens achter ons stonden, opende ze de deur en liepen we met z'n alle naar binnen.

''That's a big group.'' hoorde ik iemand in mijn oor mompelen, en keek achterom om te zien dat het Louis was. Ik grinnikte even, en knikte op wat hij zei. 

''Everyone!'' schreeuwde Charlotte om de aandacht te krijgen, en ze kreeg een volmaakte glimlach op haar gezicht nadat ze die had gekregen. ''This is Jennifer,'' Ze wees naar mij, en ging vervolgens ook de jongens af. ''Harry, Niall, Louis, Liam and Zayn..'' Ze draaide zich nu wat meer naar ons toe. ''And this is,'' Bij iedere naam die ze opnoemde, wees ze een persoon aan. ''Sophie, Vicky, Holly, Gaz- who's also known as Gary-, James, Ricci, Scott, and Jay- who's also known as Jason!'' eindigde ze, en ik keek haar met grote ogen aan. 

''I don't know if I'll remember this right away, but I'll try. Hi!'' glimlachte ik, en de jongens volgde wat ik deed. Vervolgens gingen we allemaal zitten, en zaten we met z'n zestienen rond een tafel. 

Ik eindigde tussen Sophie en Hayden in, maar erg was het niet. Sophie was meteen al heel gezellig en positief, dus het was alleen maar leuk. Iedereen zat gemixed rond de tafel, en het was fijn om te zien dat alles zo goed ging, zonder dat het ongemakkelijk was. 

Niall zat tegenover Hayden, wat betekende dat hij schuin-tegenover mij zat. Ik snapte wel waarom hij dat deed, vooral na onze momentje net in de auto. Ik glimlach klein naar hem, en keek vervolgens naar Gaz, die tegenover mij zat, met Charlotte naast hem. Mijn glimlach werd breder bij het zien van die twee. Ze deden alsof ze beste vrienden waren, al kon je aan de kleine blikken tussen hun zien dat er meer aan de hand was.. Dingen welke ze waarschijnlijk zelf nog niet helemaal door hebben. 

Harry zat naast Hayden, iets wat vrij goed uit kwam. Ik kende haar nog geen dag, maar ik wist zeker dat ze een hart van goud had, en ze waarschijnlijk één van de weinige meiden zou zijn die ik echt met Harry samen zag. Maar goed, die beslissing lag nog altijd bij Harry en Hayden zelf. 

 Tijdens het ontbijt werd er eigenlijk amper gegeten, en enkel maar gepraat. Iedereen wou elkaar beter leren kennen, wat ervoor zorgde dat het geen moment stil was. Ik glimlachte door 't feit dat alles zo soepel ging, maar wist dat het te goed om waar te zijn was als niemand 't had opgemerkt.

''Why're you smiling like that, Jenni?'' hoorde ik een bekend Iers accent zeggen, en ik keek schuin over naar Niall. Ik grinnik zachtjes, en schud klein mijn hoofd, als teken dat ik het hem niet zou vertellen. Hij gebaarde dat ik het hem later moest vertellen, en daar knikte ik vrij simpel op. 

Niet zo heel veel later stond Charlotte op, pakte haar glas in haar handen, en een lepel. Ze begon tegen het glas aan te tikken met de lepel, en binnen de kortste keren had ze de aandacht van iedereen aan tafel. 

Rules Are Meant To Be Broken » One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu