Chapter 14.

1.8K 62 11
                                    

Jennifer's P.O.V.

Ergens was het wel geruststellend, dat alles weer goed was.

De problemen met Niall zijn opgelost.

De ruzie met Harry is opgelost.

Het is over met Jake.

Eindelijk kon mijn vakantie beginnen. Een vakantie, zonder zorgen, met mijn familie, mijn beste vriendin, en de jongens hier die ik stuk voor stuk meer begin te vertrouwen.. Nou ja, met een kleine uitzondering voor Niall.

Toch was het fijn mijn Niall terug te zien.. Gewoon de vertrouwde blik in zijn ogen die ik zo lang gemist had. Een zwak voor Niall? Altijd gehad. Twee jaar geleden, op een goede manier.. Maar de afgelopen tijd, op een minder goede manier. Tot nu.

Ik liep weer naar beneden, waar ik alle jongens op de bank aantrof. Het was allemaal een stuk minder genant nu. Ik ging tussen Liam, en Niall in zitten, wat eigenlijk meer kwam omdat dat nog de enige lege plek op de bank was.

"Can you do the grocery shopping today?" vroeg Harry oppeens, en ik keek zijn richting op, waarna ik knikte. "Oh, and take Niall with you. He knows what to buy.. Don't leave him alone, or you'll come back with the mall itself." grijnsde Harry. Ik knikte opnieuw, deze keer iets moeizamer, maar dat lijkt hij niet te merken, tot mijn opluchting.

Op dat moment ging de iPhone van Harry. Hij sprong op, en pakte zijn iPhone van tafel, waarna hij naar de keuken liep, waar hij waarschijnlijk de telefoon op nam. We konden niets horen, dus ik keek van Niall, naar Liam, terug naar Niall, en terug naar Liam.  

 "Li? Harry never got a call which makes him jump? Who's it?" mompelde ik, terwijl Liam zich omdraaide. Hij grinnikte eventjes, en keek naar de keukendeur of Harry niet net binnen kwam.

"It's one of the girls he hooked up with, or it's Uncle Simon." grijnsde hij. "Or his mom.. But if it was her, he wouldn't walk away." ging hij verder. Ik knikte en keek naar Harry die de woonkamer weer binnen kwam gestormd. 

 "Guys, don't shock.. Take eachother's hands.." grijnsde hij mysterieus, terwijl hij ook nog een beetje een geshockte blik op zijn gezicht had.

Ongemakkelijk.

Ik pakte Liam's hand vast, en wisselde een snelle blik uit met Niall, waarna ik twijfelend ook zijn hand vast pakte. Op het moment dat iedereen elkaar vast had, keken we weer Harry. Zijn geshockte blik, was verandert in een grote glimlach.

"We're gonna perform.. Next week, Friday.. For.." Harry stopte even met praten om de spanning op te bouwen, en keek ons één voor één aan. Het leek wel of Liam en Niall mijn handen eraf knepen.. Oppeens had ik spijt dat ik hier was gaan zitten.

Oh ja, vergeten. Ik had geen andere keus.

"For?!" riep Louis enthousiast.

"For.. The Queen!" riep Harry blij, en alle vier de jongens sprongen op, welke mij mee trokken. Ik rende naar Harry toe, en vloog hem om de hals.

"I'm so proud of you, Haz!" Fluisterde ik zachtjes, terwijl de andere jongens ook om ons heen kwamen staan. "Hugg!" riep ik vervolgens iets harder, en iedereen stond samen voor een groepsknuffel.

Nadat we weer los hadden gelaten, keek ik naar de jongens die er nog een beetje geshockt bij stonden.

"I'm so proud of you, guys. I've been here for like.. Three or four days, but you can't imagine how proud I am. You know, Now I can say that everything Harry said, is true.. You guys are amazing, and workin' so hard. Seriously." glimlachte ik, en liep vervolgens naar de bank toe.

Rules Are Meant To Be Broken » One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu