9

1.4K 92 19
                                    

Herkese merhaba...

Askıda olmasına rağmen bölüm hızlı okunursa yb yazacağımı söylemiştim.Geçte olsa geldi dklfj 

Ya aslında bilenler bilir ,bölüm silindiği için tekrardan yazmak durumunda kaldım.Önceki yazdığım bölüm ultra ultra ultra süper bir şekilde içime sinmişti ve bu yeni yazdığım bölüm hiç içime sinmedi.Yazarken sinir krizine girip ağladığımda doğrudur dklfj ama ne yapalım?Kader deyip boş verdim bende artık kjflk 

Şu merak ettiğiniz olaylarda bir kaç bölüme kesinlikle açığa kavuşacak ama bunun için zamana ihtiyacım var.Şuan çok büyük bir ilham kıtlığı çekiyorum Yalnız Popüler konusunda.En kısa zamanda şu bunalımdan çıkıp bölümleri halletmeye çalışacağım.Sizde bölümlerin çabuk gelmesini istiyor iseniz yorumları arttırmakla bana yardımcı olabilirsiniz :)):)):))):) Hani bu böyle bilinsin :)):))::)):)

Birde ithaf isteyenler mesaj atabilirler kdjhf 

Herkese iyi okumalar!♥

Rachel

Sinir kat sayım yükseklere çıktıkça yüzüm domatese daha çok benzemeye başlıyordu ve ben sinirime hakim olmayı beceremezsem, elimden çok büyük bir kaza çıkacaktı.

Sam’e ‘Evet’ dediğim günden beri Alex bana şapşal şapşal gülüp göz kırpıyordu.Ve ne hikmetse her öğle teneffüsünde Sam ve beni yan yana getirmeye çalışıyordu.Ben kaçtıkça Alex kovalıyordu.Onu azarladığımdaysa beni duymazdan geliyordu.Amaçları doğrultusunda hareket ediyor ve bir şeyi unutuyordu.Sonu çok kötü bitecekti.Ben parçalanmazdım belki ama Sam parçalanırdı.Eğer parçalanırsa da tüm olanları Alex’e anlatırdı.Ve ben bunu istemiyorum.Hem de hiç.

‘’Gülmeye devam edersen çok kötü şeyler olacak,bilesin.’’deyip aynaya baktım.Saçlarımı Emma yapmıştı.Ne kadar kötü yapsa da sırf bana iyi davrandığı için ona müsamaha gösterip bağırmadım ve ya kızmadım.Hatta tebessüm bile ettim.Bu benim için büyük bir gelişmeydi!

‘’Rachel,çok güzel oldun.’’deyip gülümseyen Emma’ya göz devirdim.Alex kıkırdayıp iç çekti.

‘’Sam büyülenecek.’’

Omzuna sertçe gömçürüp aynadaki yansımama daha dikkatli baktım.Aslında güzel olmuştum.Ne kadar saçlarımı beğenmesem de…Güzeldim.

Sasha içeri girip hepimizi teker teker süzdüğünde bende onu süzdüm.Sarı saçlarını açık bırakmış,güzel mavi bir elbise giymişti.Mavi gözleri elbisesi ile ön plana çıkmış onu daha çekici göstermişti.Pis sürtük.

Bana bakıp tek kaşını kaldırdığında sessizce homurdandım.Sasha beni boş verip Emma’yı içeriye ,ona yardıma çağırdığında ikisi de odamdan defolup gitti.Uzun zaman sonra ilk defa odama bu kadar insan giriyordu.Vay canına.Bugün gelişme üstüne gelişme gösteriyorum.

Onlar çıktıktan sonra hızla Alex’e döndüm.

‘’Sen…Küçük sevimli kız!Ne yapmaya çalıştığını biliyorum ve buna izin vermeyeceğim.Anladın mı?’’deyip üzerine yürüdüm.En başta şaşkınlıkla bakan gözleri şimdi korkuyla bakıyordu.Sinsice sırıttım.

Onu korkutmak istemiş ve başarmıştım!Ne kadar insanları korkutmaya alışkın olsam da Alex hiç korkmuyordu.Onu da korkutabildiğimi öğrenmiş olduk,fena mı?

Yalnız PopülerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin