Capitolul 41

17K 1.1K 133
                                    

- Ar trebui sa schimbi culoarea peretilor omule, e groaznica,  zice Chase si isi azvarle un fursec in gura apoi il mesteca.

El si Hanna au venit pe aici. Hanna ma ajuta cu pregatirile pentru Craciun. E maine. Abia astept. Cei doi o sa fie aici cu noi si atunci. M-am gandit ca fiind toti patru prieteni atat de buni, sa petrecem Craciunul impreuna. Doar atunci, pe urma ei pleaca doua zile la parintii Hannei si apoi inca doua la parintii lui Chase.
Eu si Nova ramanem aici. Mama o sa ne viziteze probabil. Dar in afara de ea... Nu avem la cine sa mergem. Incep sa ii impartasesc dorinta lui Nova din ce in ce mai mult pe zi ce trece si bebelusul creste. Vreau o familie. Din nou. Una care sa fie doar a mea. Stiu, suna egoist.

-Nu te lua tu de peretii mei, bombane si Nova sorbind dintr-un pahar de vin.
-In loc sa bombaniti ca doua fufe barfitoare despre decorul apartamentului mai bine v-ati ridica sa ne ajutati, striga Hanna din bucatarie facandu-ma pe mine sa chicotesc.

-Aia e treaba de femeie.

-Nu zau Cross?! Lasa ca te vad eu dupa ce o sa fiti trei. Cand o sa te invarti prin bucataria asta de o sa o stii cu ochii inchisi.

-Mai taci, Monroe.

Imi dau ochii peste cap. Iar incep cu ciorovaiala lor aiurita. Iau bolul cu aluat si merg la ei in living. Brunetul se uita la mine intrebator cu ochii lui superbi de un caprui apre verde, pe care ii ador de-a dreptul. Bag varful degetului in aluat.

-Deschide gura, zic si imi duc degetul spre buzele lui.

Gusta si sta pe ganduri cateva secunde.

-Mai trebuie zahar? il intreb.

Clatina din cap. Bun. Ma intorc pe calcaie si il aud pe Chase.

-Dar eu nu gust?

Dupa care aud o pocnitură. Nu e nevoie sa ma intorc ca sa stiu ca Nova la pocnit.

-Degetul ei nu intra in gura ta!

-Pai a zis cineva ceva de asta? Imi luam cu propriul meu deget, calmeaza-te domnule gelozie in persoana.

Il pocneste din nou. Zambesc si ma intorc la treaba mea in bucatarie. Bagam totul la cuptor, spalam vasele si cat atat. Ne dam şorturile jos si zambim multumite una spre alta. Hanna ma ia in brate. O imbratisez si eu. Am stiu din prima clipa ca ea o sa fie cea mai buna prietena a mea. Inca de cand am cunoscut-o la camin. Mergem si noi in living. Ma asez pe bratul fotoliului pe care sta Nova, dar el stramba din nas si ma trage in poala lui. Hanna se aseaza langa Chase.

-Vezi iubito, ai pierdut pariul, zice Chase. Ti-am spus ca nu se despart.

Ma încrunt.

Nova la fel.

-Ati pus pariuri asa tampite? Bomban eu.

Hanna ridica mainile in mod defensiv.
-Scuza-ma, dar la cum e Cross aici de fata nu credeam pe nimeni daca imi spunea ca poate ramane atat de mult cu o femeie. Imposibil la cat de curvar e el, i-as fi raspuns.

Ma stramb la ea. Foarte incurajator ce sa spun...

Imi iau fata de copil bosumflat si ii inconjor gatul lui Nova cu bratele mele apoi imi lipesc obrazul de al sau. Barba ma inteapa puţin dar nu ma deranjeaza.

-Ba sincer acum, Avei ar trebui sa i se ridice o statuie pentru ca tine in frau pe unul ca tine, omule.

Chase rade. Nova ii arata semnul pacii. Sa-l tin in frau, nu cred ca fc sta sincer. E alegerea lui.

-Spune-ne si noua Ava, care a fost secretul?

Ma uita la ei si ridic din umeri. Nici eu nu stiu. As fi vrut sa spun insistenta, dar... Stim cu totii ca daca el nu ar fi vrut atunci nu mi-ar fi spus niciodata despre trecutul lui. Cu toate astea a facut-o. A avut incredere in mine si mi-a spus. Desigur, la insistenţele mele insa ar fi putut la fel de bine sa ma trimita la mama naibii si gata.

NOVAWhere stories live. Discover now