Capitolul 15

15.9K 1K 139
                                    

Pe la trei dimineata cred, telefonul meu a vibrat. L-am cautat pe sub cearceaf pana l-am gasit si l-am deblocat. M-am chinuit sa-mi tin ochii deschisi ca sa pot citi mesajul.

"Camera 59, grabeste-te. "

Am oftat. Acum ce mai era. Poate ar trebui sa nu ma duc. Imi e somn si... Ma suna?! Inchid rapid sa nu o trezesc pe Hanna. Trebuie sa fie chiar urgent daca ma si suna la ora asta. De fapt, el nu ma suna niciodata. Ma ridic din pat si ies pe usa calcand pe varfuri. Paznicul dormea. M-am strecurat si am mers pe holul întunecat. Nu am mai batut si am intrat direct. Nu pricep cum de camera asta e goala din nou ca data trecuta. Aici nu stau studenti? Toate gandurile mele s-au evaporat cand l-am vazut pe Nova intins in pat fara tricou. Sangele ii curgea din nas si de la buza. Iar pe abdomen avea o ditamai vanataia.

-Doamne, ce ti-a facut animalul ala, zic socata si ma las in genunchi langa el privindu-l.

-Astea sunt nimicuri, te-am chemat pentru antebratul drept. Spune-mi daca e rupt vreun os. Ma doare de cateva ore bune si e amortit.

L-am atins incet si am inceput sa pipai dupa vreo ruptură.

-Ai căzut pe el? Te-a lovit? L-a sucit?

-Niciuna, m-am aparat de o lovitură.

Aprob.

-Misca degetele daca poti.

Incepe sa le miste pe rand. Nu gasesc nicun semn de fractura.

-Nu gasesc nimic, dar totusi ar trebui sa mergi pentru o radiografie.

-Te cred pe tine pe cuvant.

Se ridica in fund si isi trece mana prin par apoi casca obosit. Eu merg in baie si ud un prosop apoi ma intorc si ma asez pe pat langa el. Ii dau mana de pe fata si il sterg de sange.

-Ar fi trebuit niste dezinfectant.

Pufaie.

-E o nimica toata, nu am nevoie de nimic.

Se intinde inapoi in pat si isi pune bratul peste ochi. Merg si ud prosopul din nou apoi ma asez si il pun pe vanataia de pe abdomen. Tresare din cauza raceli acestuia dar apoi ramane nemiscat.

-Ai castigat?

Zambeste smecher.

-Mhm, mormie.

-Intotdeauna iesi asa sifonat? Intreb usor amuzata.

-Nu, am iesit asa pentru ca eram cu gandul in alta parte, pentru ca cineva m-a excitat inainte de lupta si m-a lasat asa, spune si se stramba la mine.

-Sa nu-mi spui ca la asta te gandeai si de aia te-a inegrit ala asa.

Rade.

-Ba da.

Imi dau ochii peste cap.

-Esti puţin obsedat sa stii, puţin cam mult.

-Nu sunt, dar primesc ce vreau de fiecare data, asa sunt obisnuit si nu imi place ca tu vrei sa schimbi asta.

Imi lipesc palma de frunte.

-Esti nebun. Culca-te. Cred ca delirezi.

Rade din nou dar inchide ochii. Nu dureaza mult pana adoarme de-a binelea. Ii dau suvitele de par de pe fata si oftez. Chipul lui frumos e acum stricat din cauza vanatailor. Chiar si asa arata superb trebuie sa recunosc, insa il prefer fara lovituri. Casc si eu. Imi mai trebuie puţin somn. Ii asez bratul drept cu grija si ma asez incet langa el cat mai aproape. Palma mea se aseaza pe pieptul lui ce urca si coboara ritmic. Inchid ochii si ii inspir mirosul pana cand adorm. Il simt miscandu-se dupa cateva zeci de minute, dar nu cred ca e treaz, doar isi schimba putin pozitia, era pe spate si acum e pe partea stanga, bratul drept e acum pe talia mea. Ma apropi mai mult si imi lipesc nasul de pieptul lui.

NOVAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum