53.fejezet

565 35 6
                                    

Addig a percig azt hittem Matt a legerősebb ötünk közül, de tévedtem, őt is mélyen érintették a dolgok, csak folyton elnyomta a mosolyával, de hirtelen kitőrtek belőle az érzések. Azt már biztosra tudtam, hogy szeret, de abban már nem voltam biztos, hogy megtudnám szakítani a kapcsolatot Debrával. Vele is megértem nagyon sok fájdalmas és vidám emléket, még akkor is ha egyszer elárult, őt éreztem legközelebb magamhoz.
  Miközben gondolkoztam, elkezdett pittyegni a telefonom. I.H. volt az.

"Szegény Heathernek újból választania kell egy fiú és lány között, vajon jól választ? Majd ha megtalálsz kiderül.
Üdv: I.H."

Körbe néztem a folyosón, de nem láttam senkit se, ezért vissza mentem a termembe az órára. Talán fél óra telhetett el amikor a bemondóba megszólalt Ms. Kurva rekettes hangja.
-Kedves diákok, Én az igazgatónő és a tanáraitok is megértik, hogy nehéz időn mentek keresztűl, sok mindenkit elvesztettetek az idei évben, de nem akarjuk, hogy úgy érezzétek elhanyagolunk benneteket. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a december végi bált előre hozzuk december elejére. Remélem izgatottak vagytok és ezévben is jól fogjátok magatokat érezni.

-Mégis mire készülhet az igazgatónő, biztos nem a jó szive vezérli, valami hátsószándék rejlik emögött, de vajon mi? -A gondolat menetem egy kéz érintése szakította félbe, ami a vállamon landolt. Kissé megremegtem ennek hatására, majd riadt tekintettel hátra fordultam. Mint kiderült csak Lisa volt az, széles mosollyal az arcán, és felcsillant szemekkel nézett rám.
-Ez remek hír, nem igaz Heather? Biztos ez évben is lesz bál király és királynő, ki más lehetne a királynő ha nem te?-A beszéde közben kicsit lenyugodtam majd fintorogva válaszoltam.
-Tudom, hogy én viszem majd el a címet, mint ahogy tavaly is történt, de szerinted ki lesz a bál királay? Mivel James már nincs köztünk többé, így lehet egy selejt kapja a címet, akivel nem igazán osztoznék a koronánkon.
-Ohh igazad van, de ne aggodj majd Alannel oda figyelünk rá, hogy Matt legyen a király.-Kacsintott rám Lisa.
-Ki mondta, hogy Mattet akarom királynak?-Néztem rá meglepett tekintettel.
-Hát izé, senki csak gondolom elég közel álltok egymáshoz és úgy gondoltam...
-Te csak ne gondolj semmire! Matt csak segít, I.H. ügyét kideríteni, az se biztos, hogy utána beszélünk-e majd, ne avatkozzatok bele, ha valaki tenni fog valamit az maximum én leszek.-Nem akartam, hogy más is tudja, hogy érzek Matt iránt, nem bízhattam senkiben, még akkor sem ha tudtam, hogy I.H. is tudja az igazat. Mivel úgysem volt semmi sem biztos, nem akartam elhamarkodott lépéseket tenni. Valamint ki tudhatatta, mire készül I.H. a bálra, nem kockáztathatom Mattet, ha I.H. tervez valamit a királlyal kapcsolatban.
-Redben Heather, nem teszünk semmit Alannel, csak azt hittem Mattel barátok vagytok.-Mondta, halk zavart hangon Lisa.
-Hagyjuk Mattet, inkább találjuk ki milyen ruhában, kapjam meg a koronám.

Miután vége lett a sulinak, hazafele menet, egy üzenetet kaptam I.H.-től.

"Mióta Mr, Moligan eltűnt a képből csendesebbek lettek a dolgok, de nem feledkeztem meg a bosszumról, lehet megkéne látogatnod, talán ez lesz az utolsó alkalmad.
Üdv: I.H."

Elgondolkoztam, vajon csak egy csapda-e amitt I.H. nekem állított fel, vagy esetleg valamelyik társamnak, ezért úgy döntöttem, hogy bár elmegyek Mr. Moliganhez az elmegyógyintézetbe, de nem viszek magammal senki se. Különösen nem Mattet.

Miután elhatároztam magam, beszálltam a kocsimba és elindultam a diliházba. Út közben előjött minden emlékem a nyomozóval kapcsolatban, olyan nehéz felfogni, hogy mi vezethet el valakit odáig, hogy szinte már megszállotja legyen egy 17 éves lánynak. Sosem kedveltem igazán, de azért egy részem sem akarta, hogy így végezze. Arra gondoltam ez talán egy jó alkalom lesz tisztázni a helyzetet közte és köztem. Miután megérkeztem a helyre, úgy éreztem az egész testemen eluralkodik, valami furcsa bizonytalan érzés, hirtelen egyetlen porcikám sem kívánt bemenni abba az épületbe, de nem állhattam ott egy helyben ha válaszokat akartam, így hát erőt vettem magamon és bementem az épületbe.

#Creepy Bitch (+18) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now