38.fejezet

616 40 2
                                    

Teljesen ki voltam a borulva a szívem egyre hevesebben vert, mintha kiakart volna törni. Nem éreztem a testemet, mégis fájdalmat éreztem. Hasonlóan éreztem magam mint amikor James szakított velem, de ez valahogy mégis más volt. Nehéz lenne elmagyaráznom, hogy milyen is volt, de egy szó mint száz, fájt. Nem tudtam mivel enyhíthetnék a fájdalmamon, majd megtaláltam az egyik kesztyűtartóban azt a flaskát amit akkor viszek magammal ha buliba megyek és kell egy kis alapozás. Vodka volt benne, szárazon. Nem emlékszem már meddig volt megtöltve, de az biztos, hogy az egészet benyakaltam. Igen tudom az ittas vezetés nem a legjobb ötlet, ami be is igazolódott de mit tegyen az ember ha egyszerűen nem talál kiutat a fájdalomból? Persze vagdoshattam volna magam mint anno Emma de nem tehettem meg ezt a hibátlan bőrömmel.
A hazaút nem tűnt veszélyesnek egészen addig amíg el nem kezdtem álmosodni és egy piros lámpánál át nem hajtottam. Ekkor kezdtem meghallani egy rendőrautó szirénáját a hátam mögül, ami mint észre vettem engem követ. Amint tudtam félre álltam és próbáltam összeszedni magam. Egy zsaru jött csak oda hozzám és balszerencsémre nem pont Mr. Moligan volt az ?
-Érdekes este ez, nem gondolja Ms. West?-Fintorgott bárgyú vigyorral az arcán.
-Valami baj van biztos úr?-Kérdeztem kissé becsiccsent hangon.
-Igen, az előbb áthajtott a piros lámpán. Tudja, hogy akar baleset is lehetett volna belőle? Miket kérdezek, egy gyilkos, hogy ne tudná ezt.
-Na ide figyeljen MR. MOLIGAN-Vágtam rá részeg pofákat-nem érdekel mit gondol rólam, nem ismer és nem is kéne. Szerintem Ms. Elizabethel többet kéne foglalkoznia, mivel ahogy látom még mindig az orránál fogja vezeti önt.
-Heather, maga részeg?
-És ha igen? Talán ittam pár kortyot, bilincseljen meg ha akar.
-Még kérnie sem kell. Szálljon ki a gépjárműből.
-Ahogy akarja.-Nevettem el magam, miközben nehézkesen kimásztam az autómból. Dean nem is habozott elővett egy bilincset, majd azzal együtt a kezemen beültetett a rendőrautójába. Mivel eléggé részeg voltam így nem igazán vettem komolyan a helyzetet, meg nem is maradt meg sok minden. Csak az, hogy haladunk az őrs felé, és egyszer csal egy cellában találtam magam a fogdában. Mint a tábor után.

Reggelig benntartottak majd apám jött értem. Rettentően ideges volt.
-Kifizettem a váltságdíjat, gyere velem.-Majd erősen megragadta a kezem és beráncigált a kocsiba.
-Nem kell erősködnöd apa, egyedül is betudok ülni a kocsiba.-Feleseltem neki enyhén fáradt hangon.
-Miért csináltál ilyen hülyeséget Heather? Mi nem így neveltünk téged.
-Tetszik ez a szó. Nevelés. Nem igazán emlékszem, hogy te olyan sokat tettél volna ebben értem. Csak azt akartad, hogy egy illedelmes tartással teli lány legyek. Nem igaz apa?
-Sok mindent tettem érted anyáddal együtt amiről fogalmad sincs.
-Persze, nem is értem miért fáradozol ennyit miattam. Láthatóan sokkal önfejűbb és makacsabb vagyok mint gondoltad volna.
-Én szeretlek drágám, még ha nem is érzed így. Csupán nem értem miért kellet ennyit innod tegnap este.
-Nem is kell tudnod. Vannak dolgok amiket amúgy se értenél meg.
-Ha nem mondod el nem is fogom.
-Ebben anya előbb tudna segíteni mint te. Ebben biztos vagyok.
-Szóval valami szerelmi ügy.
-Nem fontos apa mondtam.
-Nézd kicsim a fiúk jönnek-mennek, nem szabad hagynod, hogy befolyásolják a józan eszed.
-Nem tudsz te semmit apa. Nem is értheted ha még én se értem igazán.-Mondtam majd a haza út többi részén némán ültem a hátsóülésen.
Az nap kómás, ápolatlan külsővel kellet megjelennem a suliban, mindenki nagy örömére. Egész nap vigyorgó tekintetek vettek körül. Aztán egyik szünetben megjelent az egyszer már említett besúgóm, Damien.
-Szia Heather.-Köszönt rám mély, érdes hangon.
-Nem hallottam rólad egy ideje Damien, találtál valamit.
-Igazság szerint azért jöttem, mert több érdekes információval is számolhatok neked.
-Hallgatlak.
-Az első, hogy az egész iskola tudja, hogy tegnap este lecsuktak ittas vezetés miatt.
-Hmm, szóval nem a külsőm miatt nevetett mindenki.
-Szerintem az most a legkisebb gondod. A fontosabb ennél már csak az, hogy a minap hallottam az igazgató nőt beszélni az egyik rendőrrel akitől azt kérte, hogy tartson szemmel téged minél gyakrabban.
-Érdekes.-Bár Damien nem mondott nevet jól tudtam kivel beszélt. Azzal az átkozott Dean Moligannel. Valószínűnek tartottam, hogy azért tartóztatott le az este mivel Ms. Kurva megkérte rá, hogy figyeljen engem.
-Köszi Damien, elmehetsz. 
-Hé, én megteszem amit kérsz tőlem, de én mikor kapom meg a várt átalakítást.
-Ahj, jó. Itt van egy telefonszám, kéresd Muffyt, mond neki, hogy én küldtelek hozzá. Majd ő kezelésbe szed.
-Köszönöm Heather.-Damien láthatóan eléggé örült annak a telefonszámnak. A szíve majd kiugrott a helyéről és a víz is verejtékezni kezdett róla. 
-Jól van csak menj a közelemből. Nem hiányzik, hogy ilyen selejttel lássanak meg a diákok mint te.-Nem is kellet több szó Damien fogta magát és felszívódott.
-Ahogy sétáltam vissza a terembe, váratlanul szembe került velem Matt. Amint észre vettem hátat fordítottam  neki majd elindultam a másik irányba de észre vett.
-Heather, várj meg.-Kiabált utánam, én pedig mint aki nem hall semmit csak sétáltam tovább.-Heather kérlek beszéljük meg.-Fogta meg a vállam de én egy mozdulattal levettem magamról.
-Nincs mit beszélnünk úgy gondolom.- Fordultam felé közömbös tekintettel.
-Kérlek Heather én nem szeretném ha ez a dolog a barátságunk útjába állna.
-ezt nevezed barátságnak?-Néztem rá kételkedő tekintettel.
-És mi lesz így I.H:-vel?-Kérdezte, én pedig elkerülve a feltűnést, bementem vele egy üres terembe.
-Majd folytatom egyedül.
-Azt már nem? Már mi is benne vagyunk ebben az egészben, nem zárhatsz ki minket csak így egy csettintéssel.
-És ha én ezt akarom? Ha jól tudom, nem te ölted meg Saraht se többieket. Mégis mi közöd lenne az ügyhöz? És ne gyere nekem Amberrel. Jól tudjuk, hogy nem te voltál neki az egyetlen..
-Érted Heather!-Vágott határozottan a szavamba.- érted csinálom, ki másért? figyelj engem nem érdekelnek már a pletykák rólad, lehet eleinte Lauren és Amber miatt kezdtem el ezt az egész I.H. ügyett. És igen eleinte nem hittem el Ambernek, hogy ártatlan sebezhető lény lennél. De rájöttem, hogy igenis van szíved, csupán sok mindenen mentél keresztűl. Én pedig továbbra is melletted akarok állni ameddig le nem leplezzük I.H.-t. Sőt tovább, szeretném ha minél több időt töltenél velem és minél jobban megismernénk egymást. Mivel fontos vag a számomra, ahogy Lisa, Debra, és még Alan is az.
-Van pofád ilyet mondani a szemembe azok után amit Debrával tettél a szemem előtt?
-Heather már mondtam...
-Nem érdekel! Miért most mondasz nekem ilyeneket? Miért? Annyi esélyed lett volna már, nem is tudnám megszámolni a két kezemen, te mégis az után mondasz nekem ilyeneket miután Debrával enyelegtél? Szóval tudod mit? Cseszd meg magad a terveiddel együtt, én már nem akarok részese lenni a jövődnek.-Miközben Mattel veszekedtem egyszer csak meghallottam ahogy kinyílik a terem ajtaja és egy ismerős arc terem előttem.
_Mi folyik itt? Heather mit keresel itt Mattel?-Kérdezte meglepett hangon az ex pasim James. 
  Nem válaszoltam, nem is tudtam, mit tudnék arra kérdésre válaszolni, az érzések még mindig kavarodtak bennem és nem tudtam, hogy adjam ki magamból ezért elkövettem egy hatalmas hibát. Nem mondhatom, hogy abban a pillanatban  más irányított mivel hazugság lenne, saját hibámból adódóan engedtem magam sodorni az árral. És amint észbe kaptam már James ajkai az enyéimen voltak. Rég éreztem akkor már azokat az ajkakat, vadak voltak és határozottak. James jól tudta mit akarok és meg is adta nekem. Matt pedig csak állt ott ledermedten és nem szólt egy szót se. Talán büntetni akartam, talán hiányzott James, talán mind kettő. Mindenesetre az én hibám volt. Ezért vállalom a felelősséget. Bár nem tudom más mit tett volna a helyemben. Hiszen mindenki tudja, hogy gyakran azokat bántjuk a legjobban akiket szeretünk. Talán én is ezt tettem akkor, nehéz volt eldönteni. Viszont volt valaki rajtam kívül aki nem hagyta, hogy ezt a döntésemet elfogadjam. I.H. még aznap küldött egy üzenetet. 

"Lám Heather,  támadsz valakit azért mert nem téged választott aztán meg te is ugyan ezt teszed vele? Biztos Jamest akartad vissza szerezni? Ha ez volt a terv akkor ahogy látom elérted a célod, mégis úgy gondolom, hogy a döntéseid nem a legjobb irányba haladnak.
Üdv: I.H."

Bár azt tudnám mondani, hogy I.H. nek nem volt igaza. De nehéz lett volna megmondani. Viszont legalább vissza szereztem az iskola leghelyesebb pasiját aki még mindig szeretett engem, és őszintén erre már akkor nagy szükségem volt. Szóval volt jo oldala is a dolognak, nem is sajnáltatnám magam hiszen ez mind a múltban történ és ti még nem is tudjátok, mi minden került még az után a napvilágra. Nem igaz? 

 Itt a kövi fejezet, remélem tetszett és várjátok már a pénteki részt is.

#Creepy Bitch (+18) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now