10.fejezet

1K 54 3
                                    

Szinte pánik roham tőrt rám az I.H. üzenetét olvasva. Ha ilyen könnyen a közelembe tudott férkőzni anélkül, hogy észre vettem volna, az azt jelentette, hogy bármelyik percben képes, és elvághatja a torkom egy óvatlan pillanatban. Viszont elnézve, hogy még nem történt meg, arra a következtetésre jutottam, hogy I.H.-nak több terve van velem annál, minthogy megöljön. A kérdés csak az volt, hogy mi?

Az azt követő két hétben nyugtalanítóan átlagos napok követték egymást. Mivel Matt mindkét héten lábadozott, így nem nagy hasznát tudtam venni I.H. leleplezése kapcsán. De úgy tűnt nem is lesz rá szükség, se egy üzenet, se véres feliratok a falon vagy bárhol máshol. Úgy tűnt I.H. egy időre felszívódott. Egészen addig, amíg el nem érkezett az osztálytáborozás. Egy nappal előtte délután, miközben összeírtam, mi mindenre lesz szükségem, ismét jelentkezett egy üzenet keretein belül.

"Remélem emlékezetes táborozás lesz!
Üdv: I.H"

Addig még nem is sejtettem mire gondolhat, abban az egyben viszont biztos voltam, hogy ezalatt a két hét alatt, valamin dolgoznia kellet, de ötletem sem volt arra, hogy mi foglalhatta le ennyire. Közben elgondolkoztam azon, mivel Mr. John megengedte, hogy elhívjak magammal két személyt, miért ne lehetne az egyik James? Úgy véltem talán egy kicsit nagyobb biztonságban érezhetném magam, ha ő is ott lenne, ráadásul bármikor sexelhetünk, amikor kedvünk tartja. Miután ezt letárgyaltam magamban, rögtön felhívtam, hogy elmondjam a jó hírt. Vonakodva bár, de Bele ment. Mr. Johnnal nehezem dolgom volt, Matt és James közötti verekedés miatt, de végül ő is elfogadta, némi feltétel kiegészítésével. Arra gondoltam, talán mégse lesz annyira vészes ez a táborozás...Tévedtem.

Reggel hatkor volt a gyülekező az iskola előtti parkolóban a busznál. A diákok kimerültségtől szenvedve, amit a több órás videójátékozás, vagy chatelés okozott a múlt éjszaka során, alig bírtak állva maradni. A Fiúk apró klikkekben beszélgettek egymás között, hogy ki mennyire fog berúgni a tábor alak. A lányok pedig azon töprengtek vajon melyik pasival kellene smárolniuk, vagy összejönniük. 7:00-ra már mindenki jelen volt, még Matt is. Habár a kötések még ott voltak az arcán, és a szeme is még kicsit meg volt dagadva, de ez sem tudta eltántorítani a több napos közös bulizástól. Amint megpillantotta Jamest az arca vér vörös lett. Nem akartam, hogy megint egymásnak essenek, ezért megígértettem Jamesel, hogy az elkövetkezendő 4 napban kerülje el Mattet. James természetesen belement, láttam, hogy amúgy se akarna a közelébe menni. Úgy volt vele (gondolom) "egyszer elég volt megverni ezt a kis nyomit, minek még egyszer?". Matt mellet ott állt Amber is, aki szorosan magához húzta Matt karját. Láttam a szemében a megvetést Jamesel szemben.
-Az a kis ribi komolyan azt hiszi jobb, mint a pasim? Ez vicc, Mattet még kicsit megértem, hisz majdnem meghalt, de ez a kis picsa mit hisz ki ö?
-Arra nem gondolsz, hogy lehet, hogy szereti Mattet és ezért nem rokonszenvez Jamesel?
-Pont nem érdekel Magen. Tudom, hogy nem örülsz annak, hogy együtt vannak. Nekem nem kell megjátszanod magad.
-Nem vagyunk egyformák Heather. Lehet, te tele vagy megvetéssel és ellenszenvvel más emberek iránt. De én más vagyok, ha Matt boldog én is az vagyok. Csak ezt tudom mondani.
-Hmm.. ahogy akarod. Nem nagyon érdekelne ez az egész, de egyszerűen gyűlölőm, ha valaki megjátssza magát. - Magen, megint elhallgatott. Kezdet már lassan zavarni, hogy néha a legrosszabb pillanatokban marad csendben.

Felszálltunk és igyekeztem a lehető legkevésbé koszos ülőhelyet megtalálni, ahova leülhettem Jamesel. Végül a leghátsó ülőhelyet választottam jobb oldalt. Bár még ott is észrevehetők voltak a különféle rágógumi maradványok. A busz, már épp indulni készült, amikor egy váratlan hangot hallottam meg az ablakon kívül. Mivel elég deresek voltak az ablakok kívülről, így nem igazán láttam az illetőt. A busz megállt, és magassarkú kopogására lettem figyelmes.
-Ez nem lehet igaz! Pont ő? Kérdeztem magamtól, amikor megpillantottam a rémálmom. Ms. Kurva volt az, majdnem szívrohamot kaptam. Nem elég, hogy ennyi selejttel kellet egy buszon mutatkoznom, még ő is megjelenik?
-Köszönöm, hogy megállt kedves sofőr, örülök, hogy még épp időben érkeztem – Ezután, hozzánk diákokhoz fordult – Gondolom most megleptelek titeket. Eredetileg nem jöttem volna a táborozásra, de a kedves osztálytársatok Amber, engem hívott el "plusz egy főnek", amiért nagyon hálás vagyok neki. De ne izguljatok, tudom, hogy ez ilyen kirúgunk a hámból, fiatalos 4 nap lesz. A tanár úrral éppen ezért, nem fogunk esténként zavarni benneteket. -Mosolyogta el magát Ms. Kurva.
-Az a hülye kis ribi mi a francnak hívta el az igazgatót?... Mindegy nem hagyom, hogy elrontsa ezt a pár napot, amit Jamesel tölthetek.
-Jól vagy kicsim? - Fordult felém, kíváncsi tekintettel James.
-Persze csak az a Kurva...
-Enged el. Ha azt mondta hagy minket, akkor szerintem hagyni is fog.
-Remélem! - Eközben a busz már az erdő felé vette az irányt. Ahol a nap még csak épp, hogy előbújt.

#Creepy Bitch (+18) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now