16.fejezet

802 37 3
                                    


 Tekintetem Hazel felé irányult. Le volt sokkolva, láttam ahogy próbál küszködni a sírás ellen, de nem tudta visszatartani. A könnyei végig folytak vékony sápadt arcán és álláról a padra hullottan.
-Úristen de szánalmas egy tanár miatt ennyit sírni, aki csak megbaszta párszor. -Gondoltam magamban. Nem voltam képes felfogni, annak a lányak a fejében.
-Te sosem változol Heather? -Kérdezte Magen, hangjában Hazel iránti együtt érzés elnyomta a csalódottságot, amit minden egyes alkalommal átél, amikor meghallja gondolataim.
-Jó rég hallottam felőled, na nem mintha zavarna, amúgy hova tűntél?
-Nem tudom, csak sötétségre emlékszem, és pár hangfoszlányra. De ne tereld el a témát! Miért gondolod azt, hogy nem létezik az igazi teljesen tiszta szerelem?
-Hmm... Nem is tudom talán azért mivel Dr. John engem is könnyen megdugott volna, ha hagyom magam.
-Mi? Ez igaz?
-Miért hazudnék? Az nyomorék csak kanos volt. Hazelt is csak kihasználta. És az a szerencsétlen még csak észre sem vette.
-Ez még nem jelenti azt, hogy nem létezik a szerelem.
-Majd, ha egyszer megtapasztalom, talán elhiszem, amiket mondasz.
-Olyan nehéz hatni rád.
-Kár, hogy visszajöttél, szeretem mikor csend van a fejemben. -Magen ismét a legjobb pillanatban tűnt a felszínről, mélyen a tudatalattimba.

Szünetben Mattel beszélgettem. Kíváncsi voltam, mi a véleménye Hazel viselkedéstét illetően, bár úgy tűnt, rajtam kívül mindenki sajnálja. Bár félfüllel hallottam, ahogy egy gyenge „Csak szomorú, hogy ez történt vele" kifogásra fogja, még mindig hulló könnyeit.
-Szerinted oda kéne mennem Hazelhez? -Kérdeztem Mattet, tanácstalanságomon gondolkodva.
-Miért tennéd Heather?
-Irritál a sírása, és gondoltam ha oda mennék és mesélnék arról miket is csinált Dr. John talán megnyugodna és abbahagyná azt a melodrámát.
-Nem, Heather ez rossz ötlet.-Jelentette ki határozott hangon Matt.
-Miért?
-Gondolj bele, ha James meghalna te örülnél ha valaki oda jönne hozzád és azt mondaná, hogy amúgy megcsalta vele.
-Ez nem történne meg, mivel 1 ő nem halt még meg, 2 nem találna nálam jobb csajt a suliban.
-Ilyen érveléssel, nem tudok vitába szállni. -Mondta kissé lekezelő hangnemben.
-Nem tudom ezt, hogy érted, de akkor nem megyek oda, viszont akkor te hallgattasd már el mert megfájdul a fülem.
-Szerintem, ha az éppen vigasztalni próbáló barátnői nem tudják jobb kedvre deríteni, akkor nekem sem lenne több esélyem. Amúgy meg, örülnék, ha többet nem beszélnél anyával!
-Miért? Talán nem kedvel? Mert amúgy nem igazán érdekel.
-Nem, csak mióta elmentél elkezdte sminkelni magát, szinte minden nap. -Ahogy ezt mondta nekem, kuncogásba kezdtem.
-Lám-lám, úgy tűnik mégis csak igazam volt a nőkkel kapcsolatban. -Mattnek erre el vörösödött a feje és elfordult. -Jót beszélgettünk. -Mondtam, majd ott hagytam. Kimentem az aulába elszívni a cigit, elméletileg nem szabadna a suliban dohányozni, de kérlek én Heather West vagyok, ha valamit megakarok tenni akkor azt meg is fogom tenni.
Váratlanul megjelent James, akit pár napja nem is láttam, mivel a körülmények nem adtak rá túl sok lehetőséget.
-Szia kicsim hiányoztál, remélem sokkal jobban érzed magad! -Majd oda hajolt hozzám és megcsókolt.
-Persze, hogy jobban vagyok, csak tudod most derült ki, hogy meghalt az Dr. John és nem tudom mi lehetett az oka. -Természetesen hazudtam, tudtam, hogy az a kis féreg, I.H. tehetett róla. De nem hittem, hogy ezzel valóban csak Mr. Johnt bűntette volna.

-Ez eléggé felkavaró lehet a számodra. De van egy jó ajánlatom a számodra. Lenne kedved ma nálam aludni? Családi vacsora lesz, és gondoltam lenne kedved velem tölteni. -James a másodperc töredéke alatt tudta elterelni a figyelmem a gyilkosságról és eszembe juttatni eléggé különc családját.
-Hát persze, hogy van kedvem James, alig várom. -Mondtam kissé izgatott hangon.
-Remek akkor, ma megvárlak a kocsimmal és mehetünk.
-Ma én is kocsival jöttem, szóval nem hiszem, hogy jó ötlet, de majd elmegyek hozzád egyedül és nálad találkozunk. Amúgy is szerintem előtte hazaugrom. Végül is egy vacsorához ki kell öltözni.
-Ahogy akarod, akkor majd írj, ha elkészültél és elindultál.
-Mindenképp.
-Na akkor én megyek is szia kicsim, Szeretlek.
-Én is téged. -Ezzel az egyszerű malőrrel sikerült megúsznom, egy esetleges konfliktust, ami kicsit megkönnyebbülté tett.
Délután haza fele indultam, de addigra már megszoktam, hogy az sosem olyan egyszerű, mint gondolná az ember. A portás, Mrs. Bringhold szólított le a bejárati kapunál.
-Heather, várj csak egy kicsit.
-Mit akar tőlem, maga zsíros disznó? -Erre Mrs. Bringhold horkantott egyet majd folytatta.
-Lehetnél kicsit kedvesebb is azzal, aki segíteni próbál neked.

#Creepy Bitch (+18) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now