You Again - 35

1.9K 81 57
                                    

Hoofdstuk 35
Pov. Louise

Ik geef Xavier een bord vissticks en frietjes. Gretig valt hij zijn bord aan. Met zijn kleine vingers propt hij het eten naar binnen. 'Waarom eet je zo snel? Zometeen stik je.' Zegt Aiden tegen Xavier.

Xavier houd zijn armen beschermend voor zijn bord. 'Zodat jij het niet kan eten.' Xavier steekt kinderachtig zijn tong uit. Met een tevreden gezichtsuitdrukking eet Xavier een visstick.

Jade zit ongemakkelijk aan de keukeneiland. Ze had gisteravond haar excuses aangeboden. Julian had het blijkbaar het ook zien gebeuren toen.. tja, je weet wel..

Xavier werd wakker door Jade's entree. Hij had alles gehoord wat Jade zei, maar niet gezien wat er eerst gebeurd was. Xavier pakte toen blij Aiden's hand beet en probeerde hem mijn slaapkamer uit te jagen.

Xavier pakt een botermes en snijd een frietje in stukjes. Hetzelfde doet hij met een visstick.

Aiden opent zijn mond om iets te zeggen. Op dat moment komt Lucy luidruchtig mijn keuken binnen gestormd.

'Louise! Wij moeten vertrekken. Het is tijd om de laatste dingen te regelen.' Lucy grijpt naar mijn arm en duwt me mijn eigen keuken uit.

-

'Hier je kleren.' Lucy duwt een jurk in mijn handen. Met het jurk in mijn handen loop ik een kamer binnen waar ik mij kan omkleden. Lucy is waarschijnlijk naar de kamer ernaast gegaan om zich om te kleden.

Ik kleed me uit. En daarna pak ik mijn jurk en trek ik hem zorgvuldig aan. Met mijn blote voeten loop ik naar buiten. Lucy draagt een blauwe jurk.

Lucy geeft mij een paar zwarte hakken. Zonder te stribbelen trek ik de hakken aan. 'En nu je make-up!' Lucy duwt mij het kamer weer binnen. Ze opent een paar make-updozen die ze mee heeft genomen.

'Moet dit?' Vraag ik. 'Ja het is een bal. Je hebt geen keus.' 'Ik wil dood.'

-

'Argh de eerste gasten komen al over 2 en een half uur en jullie zijn vergeten het vuurwerk te installeren op de juiste plaats in het tuin?' Roept Lucy kwaad. Ze wijst naar het tuin van het plek waar het bal word gehouden.

Een paar mannen lopen met wagens snel richting de tuin. 'Alles moet perfect zijn vandaag.' Zucht ze. 'Het is al mooi genoeg, wat kan er mis gaan?' Probeer ik Lucy op te beuren. Hier en daar lopen al obers rond om alvast de tafels te dekken.

'Ik weet niet wie er precies komen.' Gefrustreerd krabt ze aan haar rechter bovenarm. Ik trek een wenkbrauw omhoog. 'Hoe bedoel je?' 'De mensen die de uitnodiging hebben ontvangen mochten één extra gast meenemen per persoon.' Geeft Lucy toe. 'Wat kan er mis gaan. Vandaag wordt het een leuke dag. Ik vind het knap dat je dit in een korte tijd heb georganiseerd.' Conplimenteer ik Lucy.

In mijn ooghoek zie ik Zack opdoemen. Hij draagt een pak met dezelfde kleur stropdas als Lucy's jurk. Dat is wel héél toevallig. Als Lucy merkt dat Zack er is bloost ze hevig.

Ik word al gauw in steek gelaten door mijn beste vriendin Lucy.

Ik begrijp het wel. Lucy en Zack zijn zo schattig samen. Alleen ze moeten vandaag niet zoenen voor Xavier's neus. Anders gaat Xavier iemands schoenen alweer onder kotsen.

The Missing Wolf [Voltooid]Where stories live. Discover now