Hoofdstuk 8

3.9K 166 15
                                    

Hoofdstuk 8.

Pov. Aiden

Ik kijk naar de bladzijde en mijn mond valt gewoon open. 'Doe je mond dicht, of er vliegen wat vliegen erin' zei Hunter met een zucht. 'Hunter ik heb het boek gevonden' 'Ja, zitten er wat interessante stukjes in?' 'Nou lees zelf maar' Hunter pakte het boek uit mijn handen en ik pakte mijn iPhone om Jake te sms'n dat we het boek hebben gevonden.

Pov. Hunter

Ik lees een stukje over Levi de vampierenkoning.

(Stukje tekst die Hunter las)

Koning Levi is geboren op 31 oktober 1816. Hij werd gebeten op zijn 19e door zijn vader, koning Leonard. Hij volgde zijn vader op in 1890, Leonard was vermoord door een onbekende weerwolf. Koning Levi kwam erachter dat in 15 mei 1998 een weerwolf zou geboren worden die de vampiers vernietigden. Hij had toen nog geen plannen om die kind te ontvoeren. Hij was namelijk bezig met een oorlog tussen de vampieren en de weerwolven. Oftewel de 15e Vampierenoorlog. In de avond van 17 mei 1998 liet hij de bevel uitgeven aan een groep vampiers om het kind te ontvoeren en te vermoorden. Het kind is nooit meer terug gevonden, mensen denken dat ze dood is of dat ze nog leeft. Sinds dien werd ze The Missing Wolf genoemd. Koning Levi werd voor het laatst gespot in het jaar 2000 in de herfst.

Ik bladerde wat door het boek en zag wat teksten uit het niets verdwijnen.

'Aiden dit is een magische boek' zei ik wantrouwend. ' Geen grapjes nu' 'Er zijn wat teksten uit het niets verdwenen'

'Wat is verdwenen uit het niets?'zei Jake die leunend tegen de kast stond. 'Niks maar we hebben het boek gevonden'

(Tijdsprong van dat Hunter en Aiden alles aan Jake vertelden wat ze toto nu toe weten)

'We moeten naar de helderziende, hij weet wel wat voor boek dit is. En hopelijk ook wat er gaat gebeuren'

Pov. Louise

Ik word wakker van het gefluit van het vogeltjes. Ik loop naar de badkamer en neem een lange douche. Na zo'n kwartier douchen loop ik de badkamer uit. Ik trek mijn kleren aan en loopt naar mijn deur. Ik ga vandaag jagen aangezien ik dat een hele lange tijd niet heb gedaan. Ik loop naar beneden naar de voordeur en loop richting de bos. Ik verander in mijn witte wolf en ren weg.

Na zo'n paar minuten rennen zie ik een hert gras eten. Ik sluip er voorzichtig op af en spring dan op zij rug. Ik bijt in zijn rug en krabt in zijn zij en hij valt neer. hij rent weg maar ik kan net zijn poot breken. Ik loop naar zijn nek op zoek naar een slagader om zijn doodstrijd snel af te maken. Nadat hij zijn laatste adem blies begon ik zijn huid eraf te scheuren en begon in de malse vlees te eten.

Nadat ik voldoende had gegeten draafde ik terug naar de pakhuis. Aangekomen zag ik Kelly en een onbekend meisje met elkaar aan het praten. Ik liep langs hun maar het onbekende meisje hield me tegen.  'Waar denkt jij er heen te gaan rogue?' Het onbekende meisje kijkt me vals aan. '*zucht* Ik ken je niet eens en gelijk: Waar denkt jij er heen te gaan rogue?' Ze gooit haar zwarte haren naar achteren en kijk me bitchy aan. 'Niet zo'n toon tegen mij rogue' zei ze. 'Kom Kate we moeten nog belangrijke dingen doen zoals make-up halen.' zei Kelly pissig.

Ze liepen weg richting hun auto.

Dat was echt heel raar

~Ja, waarschijnlijk zit er een draadje los in haar hoofd~

Zometeen is ze nog familie met die ene slettenkoningin

~ Het zal me niet verbazen ~

Ik verbrak de midlink met Alexis. Ik liep weer terug naar mijn kamer. Aangekomen pakte ik een boek uit de kast en begon erin te lezen.

(Tijdsprong)

Na zo'n 2 uur te hebben gelezen werd er op mijn deur geklopt. 'Binnen'  Er kwam een jongen binnen, volgens mij heet hij Jack maar dat weet ik niet zeker. 'Heey Louise, je word over een uurtje verwacht door de alpha, Luna, bèta en de gamma.' 'Ja is goed' 'Mooi dan ga ik maar eens' 'Wacht! Waar moet ik dan heen?' 'Je word door mij opgehaald' 'Okay doei' 'Later'

Ik ging door waar ik mee bezig was. Ik vraag me wel af waarom ze me willen spreken. Waarschijnlijk over wat vampiers enzo.

Of over jou gaves Louise

~ *Zucht* Dat kan ook~

Maar goed... Ik vv me en jij zo te zien ook. Zullen we iets leuks doen?

~ Zoals wat?~

Weet ik veel naar de bos ofz

~ Daar waren we paar uur geleden al geweest~

Kan je niet naar Aiden..

~ Ik heb geen zin in hem. ~

Ja en ik dan?

~ Hmm.. Ga gewoon met zijn innerlijke wolf praten~

Ze verbrak de midlink en ik pakte mijn boek weer bij.

The Missing Wolf [Voltooid]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu