Hoofdstuk 53

1.7K 83 148
                                    

Hoofdstuk 53

Pov. Louise

'Vertel.' Lucy kijkt Rosella spontaan aan terwijl ze een hap neemt van haar donut. 'Nee.' 'Niet met je ogen rollen. Zometeen vliegen jouw oogbollen er nog uit. En dat je het weet. Ik ga jouw oogbollen mooi niet voor jouw oprapen van het grond.'

Rosella kijkt Lucy aan alsof ze gestoord is geworden. 'Meen je dit?' 'Ja dus vertel.' Lucy spreekt "dus" langer uit, voor een extra nadruk.

'Louise je bent hier toch niet mee eens.' 'Ze is er wel mee eens Rose.' 'Nee zij begrijpt mij wel.' 'Dat zal best zijn, maar ik ben jonger.' 'Wat heeft leeftijd er hiermee te maken? Dat is echt kinderachtig.'

'Lucy's idee was nog slecht nog niet. Ik wil best weten wat jij had uitgespookt gisteren.' Ik kijk op van mijn zwarte telefoon.

Op dat moment vloog er een kussen recht in mijn gezicht.

'Auw.' 'Had dan met mij eens moeten zijn.' Rosella haalt haar schouders op. 'Dat zal allemaal wel. Vertel je verhaal.' 'Serieus Lucy.' Rosella zucht diep.

'Ja. Ik heb altijd nog een geheime voorraad haarverf. En toevallig heb ik een mooie kuur die totaal niet bij jouw past.' Lucy wrijft in haar handen. Creepy.

'Eh.. Laat dat haarverf achterwegen.' Rosella trekt een beetje wit weg.

'Dus je vertel het.'

'Alleen als je me belooft om nooit mijn haar stiekem te gaan verfen.' Bestraft ze Lucy. 'Heeft Lucy jouw haar eerder geverfd?' Vraag ik. 'Ja en dat zag er niet uit. Bedankt voor het permanente groene haarverf Luus.' Rosella kucht.

'No problem. Maar ga je het nog vertellen of hoe zit dat?'

'Goed ik vertel. Aangezien jullie er toch achterkomen. Gisteravond was ik wezen drinken met Jake-' 'Alcohol?' Lucy onderbreekt Rosella.

'Laat mij eerst mijn verhaal doen. Ik was met Jake in een of ander club. En ja er was alcohol. En heel misschien was ik niet nuchter, maar dat is een inimini detail.'

'Jij en alcohol gaan totaal niet samen. Het loopt nooit goed af.' 'Onderbreek me niet steeds! Jake was ook niet bepaald nuchter meer. En wij waren niet alleen. Hunter, Jill en Justin (Jesse) waren er ook. ' 'En wij waren er niet omdat?' 'Jij wou zelf niet mee. En Louise jij haat muziek.'

'Touché.' Ik kijk haar begrijpend aan. 'Kaassouflé.' Lucy grijnst.

'Maar back to the point. Wij waren allemaal dronken. De club was niet echt bijzonder. Alleen ik zag Aiden en Kate ook in de club. En wat andere sletten en players.' 'Gisteravond zag ik Aiden nog?' Ik onderbreek haar, terwijl ik een niet begrijpende blik stuur. Gister avond was hij er nog, terwijl ik hem genadeloos uitlachtte.

Het uitlachen was misschien gemeen van me, maar wat verwacht je? Je maakt een slet zwanger. Je heb ook een relatie met diegene. En bam dan kom je je liefde verklaren aan je mate.

Echt een goeie grap. Een applaus waard. Klapklap.

Het was ook natuurlijk erg hilarisch.

'Wij kwamen ze rond 2 uur middernacht tegen.' 'Ow. Ga maar verder met je verhaal.'

'Zoals ik al zei was de club niet echt bijzonder. Wij kwamen ze tegen. Het was een beetje awkward.' 'Wat heb je alweer gedaan Rose? Je bent toch niet over je eigen benen gestruikeld?'

'Nee ik morste misschien drank over Kate heen. Alles kwam letterlijk over haar heen. Laten we zeggen dat ze voortaan geen korte witte jurkjes aan moet doen.' 'Hoe reageerde ze?' Leedvermaak. Hehe.

'Gewoonlijks. Een beetje aanstellen en dan een potje gaan janken bij Aiden als een hopeloze puppy.' 'Gingen ze toen weg?'

'Nope. Ik zag haar een half uur later met een ander jurk. Ze had volgens mij een jurk in de auto van Aiden liggen.' 'Waarom ligt er een jurk in zijn auto.' Ik zet een facepalm op.

The Missing Wolf [Voltooid]Where stories live. Discover now