You Again - 34

1.8K 78 12
                                    

Hoofdstuk 34

Pov. Louise

Het hele gesprek gaat bij mij als een waas voorbij. Het blijkt dat de mensen die nu in mijn huis zijn, in mijn huis gaan verblijven. Omdat de 150 logeerkamers in de packhuis allemaal zijn weggegeven. Zack blijft overigens ook hier slapen. Lucy is 24/7 bij hem en andersom.

'Louise. Ik vroeg je iets!'

'Ja ik luister.' Gaap ik. Ik strek mijn armen uit. 'Wat is je antwoord op mijn vraag?' Jade staart me nieuwsgierig aan. 'Eh ja.' Breng ik twijfelend uit. Hopelijk is dat de juiste antwoord.

'Heb je al een jurk voor de bal? Hoe ziet hij eruit?' Vraagt Rosella nieuwsgierig. 'Dat is die ene jurk met zwart en roze toen wij in die ene winkel waren.' Lieg ik.

'Ga je dat dragen?' Roept Lucy. 'Ja.' 'Dat ga je niet menen! Aiden heeft je al in dat jurk gezien. Je gaat een andere jurk dragen punt uit.'

'Dat was alleen in de winkel. En waar haal ik een andere jurk vandaan? Van de tandenfee?' Ik rol met mijn ogen. 'De overige baljurken die Jade niet wou dragen.'

'Ik draag liever een vuilniszak.'

-

Er wordt op mijn slaapkamerdeur geklopt. 'Binnen!' Roep ik. Noah en Xavier komen binnen gelopen. Xavier rent gelijk op mijn bed af. Hij klimt er als een aap erop en begint spontaan op mijn bed te springen. 'Xavier wilt bij jou slapen. Is dat goed?' Vraagt Noah. 'Ja het is prima.'

Noah bedankt me en hij verdwijnt uit mijn kamer. Xavier nestelt zich in mijn bed.

'Wil je een filmpje kijken?' Vraag ik. 'Ja ja!'

Ik open Netflix en zoek gelijk Nemo op. Ik leg mijn laptop voor de voeten van Xavier neer.

'Visjes!'

Xavier heeft zijn teddybeer stevig vastgeklemd onder zijn arm. Hij sabbelt aan zijn duim. 'Kunnen we morgen vissticks eten?' Xavier's ogen twinkelen. 'Ja dat gaan we morgen middag doen.' Bevestig ik. 'Jeey.'

'Hij is cool.' Xavier wijst naar Nemo.

Ik hoor gelach vanuit de gang komen. Xavier is inmiddels op mijn schoot geklommen. 'Nee Nemo!' Roept Xavier hysterisch als hij ziet dat Nemo wordt gevangen genomen.

Hij heeft tranen in zijn ogen staan.

'Nemo?' Hunter staat voor de kamerdeur. 'Hoi Hunter!' Xavier zwaait blij naar Hunter. 'En hoi meisje!' Vervolgt Xavier.

'Waarom zijn jullie hier?' Vraag ik. 'Nou kijk. Lucy heeft iedereen een slaapkamer gegeven behalve Aiden. En de logeerkamers die niet in gebruik zijn zijn op slot. Lucy zelf is aan het slapen en Jade's sleutels zijn spoorloos.' Legt Hunter uit. 'Wacht ik pak de andere sleutels.' Ik spring van mijn bed af en stap op mijn bureau af. Ik open de ondersta lade.

De sleutels van alle kamers in mijn huis zijn weg. Op de plaats daarvan ligt er een brief.

Hey Louise,

Ik heb de sleutels van de slaapkamers afgepakt. Jullie 2 krijgen de sleutels over een paar daagjes weer terug.

~Lucy met jullie sleutels.

Ps. Ik heb je föhn misschien gesloopt.

'Lucy heeft onze sleutels gepakt. Maak haar anders wakker.' Ik haal mijn schouders op. 'Ze heeft slaapkamer op slot gezet.' Zegt Aiden.

Die bitch...

'Dus kan Aiden bij jou slapen?' Vraagt Hunter. Hij wiebelt subtiel met zijn wenkbrauwen. 'Nee! Ik slaap al bij haar.' Dwarsboomt Xavier Hunters plan. 'Aiden ben je nou jaloers.' Lacht Jill. Ze is er bij komen staan in mijn kamer.

The Missing Wolf [Voltooid]Where stories live. Discover now