Hoofdstuk 13

3.2K 140 4
                                    

Hoofdstuk 13.

Pov. Louise

'Dat heb ik gedaan' Ik hoor mensen fluisteren over mij zoals "is dat niet de vervangen mate". 'HÉ MENSEN!!' Iedereen is stil en kijk naar mij. Ik ga zoveel problemen krijgen maar dat komt wel. 'Wie wilt een mooie poster?' grijns ik en ik loop naar Kate toe. 'Alsjeblieft Kate die kan je gaan inlijsten.' Ze word rood en ik grijns. Ik loop elke tafel af totdat mijn posters op zijn. Helaas heb ik vanochtend geen 200 posters geprint. Ik loop langs Hunter en Jake. Ik ga weet op mijn plaats zitten en kijk onschuldig naar mensen. Aiden geeft mij meer dodelijke blikken maar dat doet me niks. Ik zwaai zelfs vrolijk naar Aiden.

De alpha en de luna kijken me met open mond aan. De alpha gaat weer verder met zijn verhaal. 'Nou okay de posters zijn van de scherm eraf gehaald. We kunnen nu gaan beginnen met de vergadering.' De gamma start de progamma maar dat lukt hem niet. Er komt namelijk een filmpje tevoorschijn. Omg dit moet het werk zijn van Hunter of Jake. Ik denk Jake. Het filmpje begint met een zwart scherm en dan komen Aiden en Kate op het scherm. In de grote bibliotheek zit Kate op Aiden schoot. Ze zitten elkaar af te lebberen. 'WHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH DAT FILMPJE OMG!!!' Iedereen kijkt mij aan en ik lach alleen maar door. Het filmpje eindigt met Aiden met knal roze lippen. Ik lig al inmiddels op het grond rollend van het lachen. Jake, Hunter en een paar anderen liggen ook op het grond te rollen van het lachen.

Ik sta op en loop naar een soort podium. 'Hallo alpha's, luna's, gamma's en roedelleden. Ik hoop dat jullie van het filmpje hebben genoten. De posters mogen jullie natuurlijk houden.' Jake en Hunter komen ook op de podium staan. Jake geeft mij nog zo'n stapel posters. Er staat een memoblaadje erg geplakt. Er staat : '200 posters' erop. 'Wie meer posters wilt kan het op deze tafel pakken' Ik leg de stapel posters op de tafel neer en loop samen met Hunter en Jake uit de vergaderzaal.

'OMG jongens dat was echt geweldig' zeg ik nog steeds lachend. 'Ja alleen we krijgen daar wel problemen mee' zegt Hunter 'Ja dat is wel waar' zegt Jake. 'Jullie worden blijven toch wel de toekomstige bèta en Gamma?' 'Denk het wel alleen krijgen we wel een straf zeker' 'Maar dan moet Aiden niet andere meiden zoenen hè' zegt Jake.

We lopen de pakhuis uit en gaan naar een restaurant ergens in de pack. We bestellen wat drinken op onze actie. Nadat we klaar waren liepen we samen in de bos. Ik shift naar mijn wolf en ren door de bos. Ik zie een zwijn en val hem aan. Ik bijt hem in zijn nek bij zijn slagader. Hij is op slag dood. Ik scheur het huid eraf en begint te eten. Jake en Hunter eten ook van het zwijn.

Ik shift terug en ga op een steen zitten. Het is echt handig dat ik met mijn kleren kan veranderen. Hunter en Jake gaan achter een boom staan en shiften terug en trekken hun kleren aan. We lopen weer naar de packhuis. Op dat moment is de vergadering afgelopen en loopt iedereen de vergaderzaal uit. Het zeil hang er nog steeds en Jake zit er nog steeds er naar grijzend te kijken. Nadat de vergader zaal verlaten is lopen we de vergaderzaal binnen. Er zijn wat mensen die de posters eraf halen. Wat niet echt lukt aangezien sommige vast geplakt zitten met lijm. Of ze zitten op een plek waar het moeilijk eraf te halen zijn. 'Jake... Wat voor lijm heb je gebruikt..?' zeg ik. 'Volgens mij seconde lijm en een lijmpistool?' 'Wauww Jake, serieus?' 'Relax alleen op sommige plekken' 'Hoe hebben jullie ze op het plafond geplakt? Want de plafond hier is echt belachelijk hoog.' (De hele begane grond heeft btw een hoge plafond.) 'Met een lange ladder'

We lopen de vergaderzaal weer uit. Ze zijn nu op dit moment bezig om de grote zeil eraf te halen. Jake kijkt een beetje niet zo blij omdat zijn "geweldige" zeil eraf is gehaald. Het zeil valt op de grond en word weggehaald. Op dat moment komt Kelly naar me toe lopen met rode ogen. 'Louise.. Het spijt me wat ik gedaan heb. Het spijt me dat ik jou mate wou stelen. Het is ook mijn schuld dat Aiden en Kate aan het zoenen waren. Ik nam haar mee naar de packhuis. Ik wilde je weg hebben maar zo te zien heb je het goed aangepakt met Aiden en Kate. Geloof me Kate is geen echte vriendin van me. Het spijt me echt zo veel.' zegt ze snikkend. 'Nou Kelly ik wil zometeen je hele verhaal horen.' 'Ja is goed ik kom over 15 naar je kamer.' en ze loopt zwaaiend weg.

Dat was raar

~ Klopt~

Ik sluit de midlink af en loop naar alvast naar mijn kamer. Kelly kom over een paar minuten en ik duw mijn deur open. Maar de deur zelf al valt er gewoon eruit. Ik zie alleen dat mijn bed in twee stukken op de grond ligt. Fijn, nu kan ik daar niet meer op slapen. Mijn kasten zijn omver geduwd of zijn in stukjes gebroken. Laten we zeggen dat geen 1 meubilair nog heel is. Zelfs de gordijnen zijn in stukken gescheurd. Er moet iemand hier zijn geweest. Ik probeer een geur te vinden en al snel vind ik een geur.

'Oh hey Louise wat is er met jouw kamer gebeurd' zegt Kelly terwijl ze de kamer in loop. 'Kate heeft dit gedaan..' 'Ja ik ruik haar geur nu ook' 'Goed, wil je nu je verhaal vertellen?' 'Nou niet boos worden, laat maar je bent vast al boos. Ik wilde je dus weg hebben en daarom liet ik Kate hier komen. Toen ik je bij het kantoor zag nadat ik jouw en Aiden had achtervolgd zei ik tegen je dat je naar de sporthal moest. Je ging eigenlijk daar voor niks er heen.  Ik belde Kate en toen liepen we naar de grote bibliotheek. Maar Kate sloot me op in een bezemkast. Het spijt me zo erg. Ik verdiend het om vermoord te worden.' 'Het maakt niet uit. Het is ook de schuld van Aiden en Kate. Ik heb ze trouwens met Jake en Hunter ze voor schut gezet voor verschillende roedels.' 'Ja dat zag ik, deed jij dat? Omg jij bent echt geniaal'

'Maar waarom zat jij achter Aiden aan?' 'Mijn mate en zijn roedel zijn uitgemoord door een stelletje rouge's. Ik begon steeds meer aandacht eisen op school en eigenlijk overal. Mensen vonden dat ik en Aiden bij elkaar passen. En nee ik ben niet verliefd op hem. Ik ben houd nog steeds van mijn mate..' 'Ow.. Nou zullen we vandaag om 20:00 hier netflix kijken?' 'Ja dat lijkt me leuk'

We lopen mijn kamer uit en gaan ieder hun eigen gang. Ik loop richting Hunters kamer toe omdat ik die ene magische boek wil. Aan Aiden ga ik het niet vragen, want hij wilt me toch terug pakken. Maar ja moet hij niet vreemd gaan.

Ik kom bij Hunters deur. *Klop klop* 'Hunter ik ben het Louise'. Er is niemand daar binnen, dan maar naar Jake. Ik loop een verdieping hoger en klop aan Jake's deur. 'Jake! Ben je daar?' En hier moet natuurlijk ook niemand zijn. Okay dan maar hun zoeken... Ik loop richting de trap en loop naar beneden. Ik pak mijn ondertussen mijn telefoon om Hunter en Jake te appen. Ik bots tegen iemand op en mijn telefoon valt op de grond. 'Fuck..' 'Louise?'

The Missing Wolf [Voltooid]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu