Hoofdstuk 12

3.2K 150 5
                                    

Hoofdstuk 12.

Pov. Louise

'LOUISE DOE DE DEUR NU METEEN OPEN' ik open de deur en kijk naar 1 paar groene ogen die steeds meer zwart worden. 'Ook hallo Aiden' grijns ik. 'Haal die foto er nu meteen van af!' zegt hij woedend. 'Nee' 'WAT?!' 'Ik zei nee Aiden.. Kan je nu weggaan? Ik wil gaan slapen' 'JIJ HAALT NU DIE FOTO'S VAN DIE ACCOUNT AF!' zegt Aiden met een alpha-toon. 'Nee en ga weg, ik zei al dat ik wou slapen' Ik gooi de deur dicht en zet hem snel op slot. Ik duw gelijk een grote zware kast voor de deur. Waarschijnlijk trapt hij de deur zo in. Omg zometeen over een paar uur is hij er nog steeds en dan denk ik dat hij Hunter of Jake is.

Ik midlink snel naar Jake en Hunter ( Jake= [ ] , Hunter { } en Louise ~ ~)

~ Jongens als jullie om 2:00 voor mijn deur staan midlink me dan.~

[ Ja is goed?]

{Waarom midlinken we kunnen op de deur kloppen}

~ Jongens zometeen staat Aiden voor de deur... En hij is nu heel misschien kwaad op me..~

{ Ahh daarom}

~ Ja, doei~

Ik sluit de midlink met hun af en ga me voorbereiden voor 2:00.

Tijdsprong(Het is nu 1:30)

Ik trek mijn pyjama uit en loop naar de kast om wat zwarte maar comfortabele kleren te pakken. Ik trek een simpele zwarte T-Shirt en een zwarte spijkerbroek aan. Ik doe mijn haar in een hoge staart. Nadat ik klaar ben met mijn staart verzamel ik snel alle spullen voor het plan.

Tijdsprong (het is nu rond 2:00)

[ We staan voor je deur Louise] midlink Jake me.

~ Okay, hebben jullie je geur al gemaskerd? Je weet maar nooit~

[ Ja, we hebben onze geur als gemaskerd]

Hij sluit de midlink af en ik masker snel mijn geur. Ik verschuif de zware kast van de deur en trek de deur open. Jake en Hunter staan voor mijn deur. 'Hey hier is jullie deel van de poster en een rol plakband en natuurlijk een schaar' 'Thnx' zeggen Hunter en Jake tegelijkertijd. 'Zullen we beginnen met de begane grond?' 'Ja en dan natuurlijk later ook de alpha verdieping. We moeten ook e gamma en bèta afdeling doen zodat het niet opvalt.' zegt Jake. 'Kortom gewoon alle verdiepingen' zegt Hunter. 'Oh juist, Louise ik heb een leuke verassing voor je' Jake haalt een grote zeil achter zijn rug vandaan. Hij maakt de zeil open en er staat een foto op van Aiden en Kate zoenend. Met de tekst: Zo te zien heeft Aiden een andere meisje gevonden... Heeft hij zijn mate vorige vervangen? Is Kate nu onze nieuwe toekomstige luna? 'Hoe kom je aan die foto Jake?' 'Ik zag ze in de grote bibliotheek voordat jij kwam' 'Aahh okay. Maar de volgende keer een betere tekst graag' 'Hé ik had geen tijd meer over voor een goede tekst' zegt Jake rollend met zijn ogen. 'Kunnen jullie nu ophouden met kibbelen? We moeten nog 450 posters ophangen en een grote zeil' zegt Hunter zuchtend. 'Ik heb ook wat touw om die zeil op te hangen'

We lopen naar de begane grond. Daar komen we een grote zaal tegen en een administratie en natuurlijk de grote vergaderzaal. 'Okay Hunter jij doet de vergaderzaal en jij Jake doet de administratie en als je klaar bent help je Hunter. Ik doe de gangen enzo.' We pakken ene wat plakband en posters. We plakken ze overal random op. Ik kom een grote lege prikbord tegen. Ik twijfel niet en prikker gelijk 4 foto's erop. Ik loop snel naar een muur en hang daar 2 posters op. Ook op de ramen en bij wat palen. Hunter en Jake zijn klaar en samen lopen we snel naar de 1e verdieping. Dat is hetzelfde verhaal net als de 3e, 4e en 5e verdieping. Hijgend komen we weer naar elkaar toe. 'Jongens we moeten de zeil ook nog ophangen en daarna doen jullie je eigen verdieping en dan doe ik de alpha verdieping.' 'Dan moeten we wel de zeil hangen via de 2e verdieping.' zegt Jake. We lopen richting de 2e verdieping en hangen via de helling de zeil op. Die zeil is opzicht best licht. We knopen de zeil stevig vast aan de helling. We lopen allemaal naar de gamma verdieping. 'Let's go' Hunter begint al zijn verdieping te plakken terwijl Jake en ik naar onze verdiepingen rennen. Ik loop heel stil naar een muur en begin de posters zo stilletjes mogelijk te plakken. Als ik betrapt word ben ik de klos. 1. Dit mag ik volgens mij ook niet doen. 2. Dit is een alpha afdeling en als de alpha mij bijvoorbeeld me betrapt heb ik een groot probleem.

Ik plak alle ramen dicht met de posters. Ook doe ik gelijk Aidens deur, ik plak daar 2 posters op. Nadat ik klaar ben loop ik heel langzaam naar beneden. Ik zie de jongens ook op de begane grond wachten. 'We hebben gewoon te veel posters uitgeprint' zeg ik. 'We kunnen ze ook buiten ophangen?' zegt Hunter. 'Nee daar hebben we niet veel tijd voor. Echt overal zie je de posters. Morgen is er ook nog zo'n grote vergadering om 10:00 met allemaal verschillende packs. We kunnen de posters op alle tafels neerleggen' 'Ja leg jij ze maar op de tafels Jake' Jake loopt weg met een stapeltje posters. We hebben nu nog zo'n 75 posters over.

Na een paar minuten komt Jake terug. 'Okay het is gedaan, ik heb ze serieus ook nog met lijm vast geplakt op de tafels' 'Dat word een leuke dag morgen'

We lopen nu naar onze kamers en gaan slapen. We moeten natuurlijk ook bij de grote vergadering komen voor de spektakel.

Tijdsprong ( 9:00)

Ik sta op en loop naar mijn kledingkast en pak snel wat kleren. Ik poets mijn tanden en kleed me om. Als ik klaar ben loop ik mijn kamer uit en loop naar de keuken. Onderweg zie ik mensen onze geweldige posters bekijken. Ik loop naar de grote keuken en ga naast Hunter zitten. 'Omg mensen vinden onze posters amazing' zeg ik grijnzend. 'Zijn ze ook vooral mijn zeil' zegt Jake met een duivelse grijns. 'Ja maar nu moeten we gaan eten de hoogte punt komt om 10 uur bij de vergadering. Ik eet mijn tosti langzaam op omdat ik van deze moment geniet.

'WAAR IS LOUISE?!' hoor ik iemand op een alpha-toon schreeuwen. Aiden stormt de keuken binnen en kijkt de keuken rond. Zijn ogen stopt bij mij. 'LOUISE' 'Hey Aiden wat is er?' 'Je weet dondersgoed waar ik het over heb! Haal die posters en die belachelijke zeil weg!' 'Waarom zal ik dat willen weg halen? Ik vind ze echt prachtig' 'Je haalt nu meteen alles weg!' 'Als je wilt deel ik nog wat posters uit.. Ik heb nog zo'n 75 posters over.' Ik pak de posters onder mijn stoel vandaan en ik grijns. Ik geef hem er eentje en loopt lachend weg. 'LOUISE JE BENT NOG LANG NIET JARIG' hoorde ik hem nog zeggen. Ik loop de Grote vergaderzaal binnen en ga op mijn plaats zitten met mijn stapeltje posters. Die ga ik maar uitdelen tijdens de vergadering.

Hunter en Jake komen er nu ook aan de vergaderzaal en gaan op hun plaats zitten. Ik grijns naar hun en houdt de posters omhoog. Hun grijnzen nu ook en ik verstop de posters snel. De jongens hebben hier echt goed hun best gedaan. Er hangen zelfs poster op de plafond. Op de tafels zijn de posters geplakt met lijm en nog veel meer.

'Okay de vergadering gaat nu beginnen. Ik wil eerst zeggen dat het me spijt dat er overal van die posters hangen en ook voor de grote zeil in de zaal. We halen ze na de vergadering weg.'

Aiden komt op die moment binnen lopen en geeft mij een dodelijke blik. Als blikken kon doden was ik al dood. Hij gaat naar zijn plek en ploft daar neer.

'We kunne helaas niet de grote scherm gebruiken omdat hij helemaal ondergeplakt is met die posters. We kunnen nu helaas niet zoveel bespreken. Weet 1 van jullie wie dit heeft veroorzaakt? Want we kunnen nu niet echt vergaderen.' zegt alpha Daniël. Ik sta van mijn plek af en ga op de tafel staan. 'Dat heb ik gedaan'

The Missing Wolf [Voltooid]Where stories live. Discover now