Hoofdstuk 21

2.9K 118 12
                                    

Hoofdstuk 21.

Pov. Louise

'Ik denk dat de oorlog al is begonnen' zeg ik. 'Dit is slecht, heel slecht. We versterken onmiddellijk de bewaking en snel. We moeten snek iedereen informeren om te voorbereiden voor de oorlog.' zegt de Alpha. Iedereen knikt. 'Ethan(Bèta), Jason(Gamma) en Louise jullie keren terug naar de packhuis en verzamel iedereen. Zeg dat hun onmiddellijk moeten komen en snel.' zegt de Alpha. We knikken en shiften in onze wolven. We rennen zo snel mogelijk naar de packhuis. Na zo'n 10 minuten komen we bij de packhuis aan. We staan bij een plein voor de packhuis. De bèta midlink de hele roedel dat ze moeten komen en snel. Iedereen is er binnen 5 minuten.

(De plein is btw erg groot, genoeg voor duizenden mensen)

'Mensen we hebben een groot probleem. De oorlog is eerder begonnen dan verwacht. De vampieren hebben al een aanval gepleegd bij de bewakers. Dit is nog maar de begin. Iedereen boven de 18 word verzocht om mee te doen met de oorlog. Kinderen en ouderen die niet mee kunnen doen worden in schuilkelders gebracht als hier aanvallen zijn. Wij delen zometeen wapens uit, iedereen moet voorbereid zijn voor de oorlog.' zegt de bèta. Iedereen begint te kletsen en fluisteren. 'Mensen die zometeen worden opgenoemd word verzocht om naar de grote vergaderzaal te komen. De luna, de toekomstige alpha, bèta, gamma, de hoofdbewakers, de hoofdkappa's, Louise White, Roos (mate van de gamma), Daisy (mate van de bèta), de helderziende. De alpha komt er zometeen eraan' zegt de Gamma.

Iedereen die werden opgenoemd gingen naar de grote vergaderzaal. Ik nam een plek ergens  vooraan naast Hunter. 'Hey' 'Hey'. We moesten wachten tot de alpha kwam zodat we de spoedvergadering kunnen beginnen.

Na een paar minuten kwam de alpha binnen. Hij loopt naar voren op zo'n podium. 'Okay mensen we hebben nu een serieus groot probleem. De vampieren hebben de bewakers al aangevallen en dit is nog maar voor hun een opwarming. We moeten hulp vragen aan andere packs, dit gaan we niet redden. De vampierenleider is te machtig. De vampieren willen 1 voor 1 roedels uitroeien voor een onduidelijke reden. Hebben jullie nog ideeën?' zegt de alpha gehaast. 'Ja er is een pack genaamd The Silver Moon Pack, we kunnen hun vragen. Hun zijn de grootste, machtigste en sterkste pack van de wereld. Hun kunnen ons helpen.' zegt een hoofdbewaker. 'Helaas bestaan ze niet meer. U heeft wel gelijk dat hun de grootste, machtigste en sterkste pack van de wereld zijn. Maar gelijk ook de gevaarlijkste. Ze waren erg behulpzaam maar konden ook hard zijn. Ze waren plotseling weg, de hele alpha-familie is weg. Er zijn nog maar een klein gedeelte van de roddelleden over. Niemand weet wat er is gebeurd. Mensen zeggen dat de vijanden hun hadden uitgemoord.' zegt de alpha.

'Wie waren hun vijanden?' vraag ik. Ja ik ben nieuwsgierig. 'Vele packs die jaloers op hun waren, ook de vampieren. Ze waren machtig maar wel erg behulpzaam, vele packs wouden hun uitroeien voor alleen maar macht. Hun wonnen vele keren de aanvallen en de verdedigingen. Met The Silver Moon Pack mocht je nooit in de problemen komen.' zegt de luna. 'Wie was hun huidige alpha?' zeg ik. 'Alex' zegt Aiden. 'Maar goed hebben jullie ook andere ideeën?' zegt de alpha.

'We kunnen een verrassingsaanval plannen?' zegt een kappa. 'Ja dat kan, maar dat is niet genoeg. Louise heb jij nog ideeën?' zegt de alpha. 'De bewaking verdubbelen, houten speren, en bogen regelen. (Vampieren kunnen niet tegen hout) Paar mensen die undercover gaan naar de vampierenrijk. Hebben jullie hier vampieren? En een verrassingsaanval wat net de hoofdjager net zei. Eigenlijk heb ik geen ideeën.' zeg ik.

'Okay maar je hebt wel wat handige punten genoemd.' zegt de alpha. 'Ik weet dat dit er niet echt bij hoord, maar wie waren eigenlijk de alpha familie van de The Silver Moon Pack?' zeg ik nieuwsgierig.

'De alpha is Alex, zijn luna is Marelynn. Maar is overleden tijdens de vampierenaanval. Hij heeft geen kinderen. Alex volgde zijn ouders op toen hij 20 was. Hij had een jongere broer genaamd Lucas die een jaar jonger dan hem was. Hij was op een dag vertrokken om bij zijn mate te wonen. Het is niet bekend wie zijn mate is of naar welke pack hij is gegaan. Het was wel bekend dat hun een kind hebben gekregen. Hun achternaam is trouwens White. Volgens mensen is alpha Alex vermoord in de kerkers van de vampieren. Maar dat staat nog niet vast.' zegt de alpha. Toevallig heb ik dezelfde achternaam.

'Ik stel voor om in de magische boek te kijken. Daar staan meestal nuttige informatie erin. Misschien vinden we iets wat nuttigs is voor de oorlog?' stelt de gamma voor. 'Dat is ene best goed idee, heeft iemand enig idee waar dat boek nu ergens bevind?' zegt de alpha. Niemand zegt iets, okay die boek is zoek.

'Ik kan die boek oproepen als u het wilt Alpha' zegt de helderziende. Wacht is hij een tovenaar, ik dacht dat hij een helderziende was..

'Ja graag' zegt de alpha. De helderziende mompelt wat woorden en dan komt de boek uit het niets op een tafel tevoorschijn komen. Ja hij is ook een tovenaar, creepy. 'Kan iedereen naar de boek komen?' zegt de helderziende of tovenaar. Nu twijfel ik serieus over wat hij nou is. Iedereen loopt naar dat grote tafel en ga er om heen staan.

De helderziende/ tovenaar opent de boek op een leeg bladzijde. Er komt uit het niets wat teksten en afbeeldingen. Onder andere die van de vampierenkoning of leider Levi. Onder andere een foto van een man. 'Ehmm.. Wie is dat?' vraag ik. 'Dat is alpha Alex, hij leeft nog.' zegt de bèta. Er staat een tekst.


The Silver Moon Pack zal terug keren naar zijn oude glorie. Hun tijd van terugkomen zal aanbreken als de alpha- familie is teruggekeerd. Alpha White zal sterven tijdens de vampierenoorlog. Hij heeft geen kinderen en daardoor zal zijn broer hem moeten opvolgen. Als hij daar niet in staat is zal zijn kind de troon moeten opvolgen. Als hij of zij nog leeft.


Okay dat was erg duidelijk..? De bladzijdes met tekst en afbeeldingen verdwijnen weer. De helderziende bladert weer verder.

(tekst die tevoorschijn komt)


De vampierenkoning Levi staat bekend om zijn macht en zijn daden. Hij straalt dominantie uit, niemand durft in zijn ogen te kijken. Iedereen denkt dat hij de vampierenkoning geen zwaktepunten heeft. Maar hij heeft er toch één, maar helaas blijf dat onbekend. Vele weerwolven zochten naar zijn zwaktepunt, niemand vond het.


En toen verdween deze tekst ook weer.

En daarna kwam er nog geen 10 seconden later een nieuwe tekst die best de aandacht trok van iedereen.

Een foto van Alex en Levi. Levi stak een zwaard recht in zijn hart.

Tekst bij de afbeelding:

Dit zal gebeuren in de toekomst en is niet te voorkomen.

The Missing Wolf [Voltooid]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu