Hoofdstuk 19

2.8K 127 14
                                    

Hoofdstuk 19.

pov. Louise

'Dit gaat mooi niet gebeuren' zegt Aiden. 'Wel' zeg interwijl ik met mijn ogen rol. 'Niet' 'Wel' 'Niet' 'Wel' 'Niet' Wel' 'NEE WE GAAN DIT G*DVERDOMME (sorry voor dat scheldwoord) GEEN BALLETOEFENINGEN DOENE N LAAT STAAN DAT BELACHELIJKE DINGEN AANDOEN. DIT IS EEN ALPHA BEVEL EN DIT KAN JE NIET NEGEREN' zegt hij nou meer schreeuwen op een alpha toon. 'NOU DAT GAAN JULLIE WEL EN DIT IS EEN BEVEL. EN JULLIE GAAN DIT DRAGEN VOORAL JIJ AIDEN OF JULLIE HET WILLEN OF NIET. ANDERS VOLGEN ER CONSEQUENTIES!!' Schreeuw ik naar hem. Iedereen kijkt mij aan, ik mag toch ook schreeuwen als hij mag schreeuwen. 'Hoe kan jij een luna-toon krijgen als jij nog geens luna bent en je word ook geen luna want dat je zelf ook besloten' zegt Jake met grote ogen. 'Bedankt om het in te wrijven dat ik ben afgewezen Jake, houd ook van jou. En hoe bedoel je luna-toon?' 'Je schreeuwde net met je luna-toon en dat is apart. 1.  Je bent nog geen luna. 2. Je word ook geen luna. 3. Je ouders hebben geen alpha rang ofzoiets.' 'Ehm... Weet ik niet en wat maakt het uit misschien omdat 1 van mijn gaves is?' 'Nee dit is geen Luna-toon maar een alpha-toon' zegt de luna. 'Haal de helderziende en snel' zegt ze.

Okay is dit een truc van de jongens om geen balletoefeningen te krijgen?

Zou kunnen dat ze wisten van dat tutu's en alles in scene hebben gezet

~ Ja kan~

Ik verbreek de midlink met mijn wolf Alexis en kijkt de zaal rond. Er word op mijn schouders getikt en ik draai me om. 'Hey Louise' 'Hoi Kelly' 'Dit ging anders dan gepland' 'Klo-' Ik werd onderbroken door Jake. 'Louise de helderziende is er' Ik knik en loop naar de helderziende.

'Goede avond meneer' 'Ga maar zitten Louise' Ik knik en pak een kruk die naast de megafoon lag. 'Ik zie dat er iets belangrijks is dat we allemaal niet weten. Dit zijn niet 1 van jou gave's. Het is iets wat je in de toekomst zelf moet achterkomen. Wij kunnen dat niet weten maar alleen jij komt erachter. Er komt iets groots aan en er keert iets machtigs terug wat bij jou toe behoord. Machtiger wat jij zal denken, machtiger dan een alpha. Jij zal achterkomen wie je echt bent en waar je hoort. Je zal dingen achterhalen wat je nooit zou verwachten. De toekomst rust in jouw handen.' Zegt de helderziende. 'Okay is het negatief of positief?'zeg ik. 'Dat kan ik helaas niet weten jij komt het binnenkort te weten. Het is zowel positief en negatief. Voor jouw en voor deze roedel.' zegt hij. Ik knik.

De helderziende staat op en vertrekt. 'En nog iets Louise je gave's zijn zoals je weet de 4 elementen sturen en met kleren en al veranderen. Je gave's komen eerder dan verwacht net als dat je met je kleren kon veranderen.' en toen liep hij weg.

Dat was apart

~ Ja dat is het zeker~

Alexis verbreekt de midlink met mij.

'Okay mensen we hebben nu genoeg tijd verspild. De jongens hebben mogen nu wat oefeningen doen voor hun lenigheid die hun absoluut niet hebben. Wilt iedereen nar hun plaatsen gaan alsjeblieft.' zegt de luna. We lopen naar onze plekken en gaan klaar staan. Ik en Kelly staat vooraan met wat begeleiders (idk hoe je die ballet leraren noemt). 'Okay hallo allemaal ik ben Madame Pavlova. Ik geef met mijn collega's en Kelly en Louise jullie les. We gaan vandaag en morgen aan de slag met de basis. Het is erg simpel een 5-jarige kan dat dus jullie kunnen dat gemakkelijk. Jullie zullen ons na moeten doen. We halen soms mensen naar voren als 1 van jullie niet mee doen. Begrepen?' zegt Madame Pavlova met een Frans accent. Kelly loopt naar madame Povlova en tikt haar aan. Ze fluistert iets in haar oor, zo zacht dat je met wolvenoren het net niet kon horen. Madame Pavlova knikt en gaat verder. 'Ik heb net te horen gekregen dat jullie zelfs kleren hebben voor jullie lessen. Trek ze me maar aan en ik zie jullie over 20 minuten in de zaal.' zegt ze. Alle jongens kijken elkaar aan en blijven daar maar staan.

Ik pak dat megafoon en loop naar de dozen die nu op een bankje ligt op de tribune. 'Okay jongens, jullie gaan in een rij staan voor jullie tutu. iedereens gaat in een rij staan anders volgen er helaas consequenties.' zeg ik. 'Denk je serieus dat we dat gaan dragen? 1. We zijn geen meisjes. 2. Daar passen we niet eens in en laat staan dat we dat gaan dragen. 3. We kunnen prima in onze trainingspakken oefenen nou beter gezegd niks doen.' zegt Jake. 'Nee jullie gaan dit dragen. 1.Jullie hebben zelf gezegd dat jullie alles kunnen. Jullie waren toch heel stoer? Wij rennen ons dood en jullie zitten op jullie dikke achterwerk op de grond terwijl jullie een paar kilootjes tillen. 2. Het is strechbaar, geen smoesjes dus. 3. Madam Pavlova heeft 2 dozen leggings voor jullie. Hoeven jullie dan ook niet te zeuren dat die tutu te kort is. Anders dragen jullie maar een baljurk ofz.' zegt Kelly rollend met haar ogen.

'Jullie zijn echt de ergste personen die er bestaan. Hoe komen jullie erop dat wij die belachelijke balletoefeningen gaan doen. Zien jullie dat ons dat kunstjes doen? We zijn geen honden.' zegt Aiden. Kan hij niet dood vallen? 'Jullie gaan dit dragen of jullie het willen of niet. Wij krijgen jullie uiteindelijk toch in die pakjes. Gaan jullie maar nu maar voetballen of iets anders.' zeg ik rollend met mijn ogen.

The Missing Wolf [Voltooid]Where stories live. Discover now