35

247 34 12
                                    

Alison p.o.v

'Kindje?'. Ik legde mijn handen op mijn buik en glimlachtte zachtjes. Een klein kindje groeit in mijn buik. Een kleine Alison of een kleine Harry. 'Je wist het niet he?' vroeg Tony. Ik knikte nee, en ik glimlachtte naar mijn buik. 'Moet je niet Harry bellen?' fluisterde Eleanor. Ik knikte en pakte mijn mobiel uit mijn tas. Ik liep de gang op en toetste Harry's nummer in.

De telefoon ging 3x over en mijn hart bonsde in mijn keel. 'Heey lieverd!' zei Harry door de telefoon. Ik glimlachtte en probeerde mijn tranen binnen te houden. 'Lieverd wat is er aan de hand?' vroeg Harry bezorgd. 'Ik ben in het ziekenhuis, en ik ben helemaal gezond' zei ik. Harry ademde opgelucht. 'Maar ze hebben wat ontdekt' zei ik iets zachter. 'We krijgen een kindje Harry' fluisterde ik. Ik hoorde Harry's adem even stilstaan. 'Echt?' fluisterde Harry. Ik knikte maar bedacht toen dat Harry dat helemaal niet kon zien. 'Ja' fluisterde ik. 'Ik word papa' fluisterde Harry uit onbegrip. 

Mijn hart bonste in mijn keel. Harry had nog niks gezegd wat hij ervan vond. Hij zou me nu vast verlaten. Hij kan helemaal geen kinderen krijgen als hij in de beroemdste boyband van de hele wereld zit. 'Geweldig' fluisterde Harry uit blijschap. 'Jongens ik word papa!' schreeuwde Harry tegen de jongens.  'Omijngod omijngod, hopelijk kan ik hem dan leren voetballen' schreeuwde Niall en rende heen en weer. 'Yess!' hoorde ik Zayn keihard schreeuwen. Ik lachtte door de telefoon. 'Heey hij moet wel net zo sexy als ons worden he!' schreeuwde Louis. 'Wie zegt dat het een jongen word' zei ik lachend. 'Als het een meisje word koop ik heel veel kleding voor haar!' schreeuwde Liam. 'We hebben nu al 4 geweldige ooms' lachtte Harry.

'Ik krijg een kindje!' schreeuwde Harry nog een keer en begon te springen. Die blijheid had ik nooit verwacht. 'Maar lieverd moet ik nu naar je toe komen? Ik wil je niet alleen laten' zei Harry bezorgd. 'Het gaat wel, ik heb Eleanor, geniet jij nu maar van de tour' zei ik.

'Ik bel je vanavond nog wel even' zei Harry. 'I love you'. 'I love you too' zei ik. Ik hoorde dat Harry opgehangen had en staarde nog even naar het beeld. 

'En?' zei Eleanor die plotseling naast mij stond. 'Ze zijn blij' zei ik lachend.

_________________________________________________________________

Ik heb lachend dit hoofdstuk geschreven. Ik zag helemaal voor me hoe die jongens dat zeiden. Als je dat niet hebt gedaan zou ik maar snel het nog een keer lezen, want je gaat helemaal stuk. :')

Maar, ik heb bedacht dat ik de vragen die jullie stellen voor de proloog laat. Dus stel jullie vragen! Het mag vanalles zijn, persoonlijk over het verhaal of geheel iets heel anders. 

Alsjeblieft stem, en laat een lief berichtje achter :)

Bedankt voor het lezen!

xx

________________________________________

©xAlive_

If Nothing Ever ChangedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu